GREAT MASTER LADY NADA JAG UPPTÄCKTE TVILLINGSJÄLARNA I discover soul mates

Hur tvillingsjälen mer fungerar nu Birgitta Andlig Inspiration

JAG UPPTÄCKTE MIN TVILLINGSJÄL SKYDDAR MIG PÅ ETT SÄTT. VI SKYDDAR VARANDRA. 

MEN SÄGER TILL MIG ATT MIN TVILLINGSJÄL HAR KOMMIT TILLBAKA TILL MIG. Vi började skriva till varandra igen. Jag kände mig inte så glad och tänkte en del negativa tankar om mig själv. Och en massa dumma saker. Så kände jag fick ett ilsket mejl från honom. Så jag gjorde som han sa till mig. Han vände min dag igen till positivt. Jag blev glad igen av det. Han fick mig att må bättre.

IGÅR SÅG HUR BRA HAN HÖLL KONTAKTEN MED MIG, hur han håller kontakten med mig. Hur det fungerar. Han har fått väntat in mig. Nu kunde han dyka upp igen. Han ringde mig igen som vi brukar göra. Min exman har varit ett problem hela tiden för oss. Jag kände att han får så mycket hjälp av Great master, ärkeänglarna och guiderna genom att de vet hur jag är. Men jag såg hur han skyddar sin plan. Vi har gemensam plan.


Uppstigna mästaren lady Nada Birgitta Andlig inspiration till hemsidanNU KOMMRT GREAT MASTER LADY NADA 

Alla tvillingsjälar skyddar varandra när de har öppnat sig mot varandra. De är duktiga på att skydda varandra. De vet precis hur de ska ta sig fram i samhället. TVILLINGSJÄLAR LÄR SIG SKYDDA SIN SKATT PÅ TIDIGT STADIUM. De vet att de har något att fylla upp sitt liv med. Ibland måste en del tvillingsjälar vänta in ,för att den andra ska bli klar.

De håller på att lösa upp karman mellan andra människor, eller den de lever med. När de är klar för att mötas ,då vet de om det. Tvillingsjälen känner alltid av när det är dags att mötas. NU FIC BIRGITTA OCH HAN ÖPPNA FÖR TIDIGT SOM NI SER. Men de klarade av det fast det har varit många svårigheter för dem båda två. Alla som är involverad i tvillingsjälen har hjälpt dem hela vägen nu. Vi övervakar dem hela tiden.  Vi har fått förberett Birgitta på vårt sätt.

HAN STYR MOT SITT MÅL GENOM ATT HAN HAR ÖPPNAT UPP. Han vet vilka medel han använda sig av. Han känner henne väl. Han är den som styr. När en tvillingsjäl knutit samman, så knyter mannen upp sin manliga del i samhället. De är väldigt effektiva när de är tillsammans.

TVILLINGSJÄLARNA ÄR EFFEKTIVA NÄR DE HAR ÖPPNAT UPP FULLT UT OCH HAN SER TILL SIN SKATT SÅKLART. Den kvinnliga tvillingsjälen har andra bra möjligheter att skydda honom på. Hon kan prata  tillbaka honom genom hon använder sig av sin kvinnliga energier. Hon hjälper honom på ett annat sätt. Det är också ett skydd för dem båda två. Allt ska flyta fritt  nu.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är i-love-you-my-twin-soul-tvillingasjc3a4l-big-protection-birgitta-andlig-inspiration.png

ALLA TVILLINGSJÄLAR HAR ALLTID PROBLEM NÄR MÖTS UPP. Det går inte komma ifrån. Alla tvillingsjälar får alltid ont när de öppnar sig mot varandra.

Tvillingsjälar kan bli rädd när det väl händer. Det är sådana känslor som de inte kan förstå. Men sedan vänder de tillbaka för att fortsätta med varandra.

De som inte har mött på sin tvillingsjäl vet inte hur det känns. Det är den finaste kärlek ni kan skåda mellan två människor. Det är äkta kärlek som de båda stöter på. En del människor sitter fast i falska förhoppningar och tror att den de lever med ska ändra sig. Tills en dag upptäcker att de känner sig lurad på livet. Men de satt kvar som Birgitta gjorde. Hon ser nu att det finns något bättre. För båda känner glädje i hela kroppen det är kärlek de känner. De är svaret på hur livet kan bli.

Birgitta känner glädje när hon ser eller pratar med honom då är det rätt. Det är alltid rätt när hela kroppen är med. Det spritter i hela kroppen av glädje, det är äkta kärlek och det är sanningen de känner i sitt hjärta. Det kan de aldrig ta fel på.

TVIIINGSJÄLAR UPPLEVER ALLTID GLÄDJE OCH KÄRLEK I SIN RELATION. ALLTID. 

Rakkaus 106

En reaktion till “GREAT MASTER LADY NADA JAG UPPTÄCKTE TVILLINGSJÄLARNA I discover soul mates

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.