ALLA HAR RÄTT ATT LEVA ÄKTA KÄRLEK ,Everyone has the right to live in true love – Great master saint Germain

Den uppstigna mästaren Saint Germain. Alla har rätt att leva i äkta kärlek som tvillingsjälarna ger till varandra.

ALLA TIDER HAR MÄNNISKOR STÖTT PÅ ÄKTA KÄRLEK. NU FORSÄTTER MÄNNISKOR STÖTA PÅ ÄKTA KÄRLEK.

DET ÄR INTE KONSTIG MED ÄKTA KÄRLEK. 

NI LEVER I RELATIONER SOM KOMMER FRÅN TIDIGARE LIV. Ibland kan dagarna vändas upp ner för er. Det är lika med tvillingsjälarna när de håller på att rensa bort sorg från tidigare liv. De hittar djupet inom sig som ingen annan kan hitta igen. TVILLINGSJÄLAR ÄR SPCIALISTER PÅ DET.  . 

buch0014Nu har Birgitta stött på sin tvillingsjäl ,som inte accepteras bland en del närmaste runt henne. DE HAR INTE LÄST OM TVILLINGSJÄLAR.  De har inte kunskap om tvillingsjälen. Men tvillingsjälen vet precis hur de ska skydda den andra personen.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är i-love-you-birgitta-andlig-inspiration-my-twin-soul.png

DE HAR ETT MÅL PÅ JORDEN. Det kan ingen stoppa bara för att människorna inte kan något om tvillingsjälens historia. De lästa, de som är upplysta vet vad som händer i Birgitta och hans liv nu. Det finns ingen renare kärlek än tvillingsjälen på jorden.

DET ÄR DET RENASTE DU MÖTER PÅ I EN REALTION. De ser deras åldersskillnad, och det kan inte tvillingsjälarna göra något åt. De vet att de har en tid att passa på jorden som kommer från ett högre plan.

HAN BEHÖVER BARA VÄNTA IN BIRGITTA FÖR ATT BLI KLAR . Nu fick de problem genom att han var tvungen möta henne lite tidigare för att rädda henne. Han räddade sitt liv. Han hade blivit lidande, genom att allt är uträknat från början. Nu får han vänta på Birgitta. Han föddes efter henne, som gjorde att han behövde bara vänta in henne i rätt tid.

DET SER INTE MÄNNISKOR SOM KAN HISTORIEN OM TVILLINGSJÄLAR. De själva ser bara kärlek när de ser varandra. De öppnar upp sitt hjärtchakra mot varandra. De känner igen varandra. Nu fick han lossa Birgitta från hennes sambo, som drog ner hennes energi genom att hon fick svårt att arbeta. Birgitta är en ljus arbetare på jorden. Vi såg chansen tillslut att öppna upp hennes tvillingsjäl för tidigt. De kan hela tiden rädda varandra.

Bloggen TvillingsjälNÄR DE VÄL HAR ÖPPNAT TVILLINGSJÄLEN, DÅ HAR SVÅRT ATT VARA FRÅN VARANDRA.  Men han måste vänta på Birgitta.

Han måste rensa bort en del bekymmer innan de möts upp.

JAG OCH ANDRA GREAT MASTER HAR FULL KONTROLL PÅ DEM..  

De är äkta kärlek som flyter mellan dem båda. Människor måste acceptera hennes val av man. Han har lika stor rätt till henne som någon annan. Han har ännu mera rätt till henne för hon är hans framtid. Äkta kärlek har människor tagit lite lätt på. Äkta kärlek gör ont när de är ifrån varandra. När de lever tillsammans blir det lugnt för dem båda två. DE KAN BLI SJUK NÄR FÖLJER INTE VÄGEN NÄR HAR ÖPPNAT TVILINGSJÄLEN. VI ÖPPNAR INTE I ONÖDAN.  

DE SOM INTE KÄNNER TILL VILKA SKADOR DE KAN BLI SKA LÄSA PÅ TYCKER JAG.”, SÄGER GREAT MASTER GERMAIN.

JAG SER FRAMTIDEN SÅKLART, DÅ HAR DE ACCEPTERAS 

En reaktion till “ALLA HAR RÄTT ATT LEVA ÄKTA KÄRLEK ,Everyone has the right to live in true love – Great master saint Germain

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.