BIG HEAVEN HUR JAG UPPLEVER MIN TVILLINGSJÄL BÅDE NATT OCH DAG How I experience my twin soul both night and day

Hur sammanlänkade Jag och Kewan är som tvillingsjälar. Vi är så nära varandra hela tiden fast han inte är här ännu.

JAG KÄNNER MÅSTE BERÄTTA OM MIN TVILLINGSJÄL. HUR MINA DAGAR KAN SE UT.   Jag försöker hitta en bild som liknar oss på ett sätt. 

Jag hittade igår en amerikansk sida som berättar om det jag upplever nu. Jag pratar hela tiden och ser honom. Men jag vet att ärkeänglarna, ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR, GREAT MASTER OCH GUIDER KAN PRATA MED DEM. Men det kändes väldigt lugnt för mig. Jag förstår att både han och jag håller på att rensa bort en massa saker. Vi får båda två träna på engelskan.

När han kommer så pratar han alltid engelska med mig. Han hör på en gång om jag använder svenska eller jag hans språk. JAG KÄNNER KÄRLKEN INOM MIG SOM ÄR UNDERBAR FÖR MIG ATT KÄNNA. JAG KÄNNER KÄRLEK OCH NÄRHET.  Jag har nog aldrig upplevt det förut. Vi tycker det är jobbigt att vänta så jag har förstått att han gör på sitt sätt för att klara av tiden. Jag får göra på mitt sätt. Nu vet jag ändå att han hela tiden är hos mig. Han brukar säga att han har redan flyttat in hos mig.

Jag minns att jag såg honom inom mig innan jag mötte honom. Han satt och väntade på mig.

507267Under hela ditt liv du kan ha haft ovanliga eller kraftfulla drömmar, visioner eller fantasier om en mystisk person. Du får en speciell känsla och energi individen känner bekant, som om det är någon som du redan har träffat i det förflutna eller någon du möter i någon okänd framtid. DU HAR EN VAG KÄNSLA AV ATT PERSONEN ÄR VERKLIG, även om du inte kan se ett ansikte eller uppfinna deras utseende i ditt sinne. Du har en känsla som om denna person är ”där ute någonstans” och kan även vet vem du är på samma nivå.

Det kan finnas en ovanlig synkronisera eller händelse som omger det första mötet mellan första lågor. Ofta har en känsla eller ”känna” på något som du kan bara inte riktigt sätta ord. Twin flames ofta stöter varandra för första gången (antingen personligen eller på nätet) på ett ovanligt sätt. Den twin flame kommer in i våra liv på ett oväntat sätt ur det blå och vanligtvis finns synkronisera och konstiga förekomster eller stora förändringar i energi samma veckan i det första mötet.

De flesta twin flame par är fysiskt på distans eller bor i olika länder. Ofta finns det något som hindrar twin flames från att vara fysiskt tillsammans i början. Detta är vanligtvis eftersom det är mycket energisk arbete som skall utföras på de mentala och känslomässiga nivåer innan det fysiska mötet kan förekomma. Om det fysiska mötet skulle ske för tidigt energin kan ofta vara alltför intensiv.

Förhållandet är omedelbar, som om ingen tid hade gått förlorad sedan du senast tillsammans. Du känner dig bekväm med dem och du känner att du kan verkligen vara dig själv med dem. Ibland tycks samtal för evigt och det finns inte mycket att twin flames inte är villiga att tala om. Det är som om du kan dela hela ditt liv med den här personen och det finns en nivå av öppenhet och förståelse mellan dig som ger en komfortabel men ändå fängslande känsla av förtrogenhet.

Du känner en överväldigande känsla av kärlek och attraktion. Denna kärlek är äkta och innerlig ,och du känner dig magnetiskt dras till sin energi. Detta är inte att förväxla med lust eller en tvångsmässig kärlek. Twin flame kärlek är ovillkorlig och överskrider egot. Om du har hittat din twin flame det betyder inte att förhållandet nödvändigtvis kommer att vara fri från problem eller personliga konflikter. Det kan fortfarande finnas lektioner och helande som måste äga rum mellan de två själar. Twin flames är fortfarande människor på den fysiska nivån. Mycket lögner twin soul. Men föds till jorden som par.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpg

MEN FINNS BIG PROTECTION, PROTECTION SOM FÖDS SOM PAR. FOLK KALLAR DEM FÖR TVILLINGSJÄLAR, TWIN SOUL.

Du känner en känsla för färdigställande som går bortom orden. Denna känsla är om helheten på en själ nivå som är bortom den fysiska. Varje twin flame är fortfarande en individ ,och inte ”den andra halvan av din själ” som om du är en komplett själ när du har hittat dem. DU MÖTER EN ENERGIS SPEGEL OCH DIN EGEN SJÄL. Du delar en vibration och du genljuder med dem. Du känner även en attraktion till ljudet av sin röst ,och det kan till och med låter bekant för dig.

Rakkaus 106

En reaktion till “BIG HEAVEN HUR JAG UPPLEVER MIN TVILLINGSJÄL BÅDE NATT OCH DAG How I experience my twin soul both night and day

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.