ÄRKEÄNGELN ,ARCH WINGS ÄRKE VINGAR ARIEL MÅLET Archangel Ariel – The goal

Ärkeängeln Ariel Birgitta Andlig Inspiration

”MÅLET ”,SÄGER ÄRKEÄNGELN ARIEL. Jag sätter alltid upp mål när jag arbetare med människor. Jag ser vilka händelser ni har varit med om. Jag ser allt runt er. Hur lätt människor kan manipulera er.

ARIEL, TILLHÖR 22 ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. MEN ÄR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. FLYGER ÖVER JORDEN. Folk har kallat Ariel för ärkeängeln som kommer från skyddsängel. Vi lämnar ut rätta namnet på dem. Men har lärt mig från dem. 

Hur enkelt allt är att styra er åt fel håll. Ni möter på fel människa som leder er helt fel. De kanske inte lyssnar på er utan vill göra på sitt sätt. De lyssnar inte på din vilja. De lyssnar inte på hur du tänkt ha det. De kanske kritiserar er istället för att hjälpa er.FOLK IFRÅGASÄTTER ER. VAFÖR GÖR DE SÅ? DET KAN VARA EN RÄDD MÄNNISKA NI MÖTER PÅ ,SOM VILL HA ALLT UNDER KONTROLL  

NÄR NI ARBETAR MED ÄRKEÄNGLAR GREAT MASTER uppstigna mästarna eller GUIDER och andra från andevärlden, kan ni bara följa oss. Ni kan inte lyssna på andra människor som inte kan eller känner till er framtid. De ser bara där ni står idag. Vad ser de då? De kanske ser undergång eller andra hemska saker som kan hända er.

Ni har lyssnat på oss och fått bra vägledning för att styra upp allt. Det här händer dagligen, de som inte känner till att vi ser mycket längre med er. Vi ser din rädsla och andra problem ni bär på. Hur ska vi lösa det? Vi ser att ni kanske måste lösa upp ett gammalt karma som du har haft med dig. Eller så har du fastnat i någon dålig energi och kommer ingen vart i livet. Det finns så många olika problem ni kan hamna i som de inte förstår. Men vi vet vad vi håller på med. Vi ärkeänglar arbetar med er människor ,för att lossa knutar runt er. IBLAND HAR NI FASTNAT I EN KNUT SOM ÄR SVÅRT ATT KOMMA LOSS FRÅN.  

animlinNi kan leva i en relation som gör att ni inte kan blomstra ut som ni själv hade tänkt er. NÄR NI LÄMNAR RELATIONER DÅ TAR DET TID ATT BLOMSTRA UT. En skadad relation får oftast problem en tid innan tilliten byggs upp igen. De kan lätt tappa energier ,för de har så lätt att plocka upp andra människors negativa problem. De har lätt att komma igen när de får bygga upp sin tilltro och energin igen. Det finns bara ett sett att göra det på ,att vara i sin ensamhet och umgås med positiva människor. De ska inte umgås med negativa människor som skadar den energin – de håller på att bygga upp nu.

VARFÖR ÄR EN DEL MÄNNISKOR KÄNSLIGRE ÄN ANDRA DÅ. De har med hela deras utveckling att göra. När ni öppnar er mot oss ärkeänglar, de uppstigna mästarna och guiderna ,så kan ni bli extra känslig när ni tar in den energin. Vi är inte farlig på något sätt utan vi lever på en högre energi. När ni har full energi, då kan ni arbeta fullt ut med oss. Det är viktigt att lyssna på det.

Någon gång i livet har ni blivit snuvad på energier som ni ska ha till er själva. Ni har gett bort energier till människor hela tiden, för ni har glömt bort att skydda er. Ibland hinner in inte skydda er alls utan faller pladask ,för ni hann inte med det. Ni kan börja på morgonen innan ni kliver upp. Ni slipper ovälkomna energi fall. Det är viktigt att ha den kvar när ni arbetar med andevärlden. Många ljus arbetare faller på det.

Nu fick Birgitta hjälp av sin tvillingsjäl som fick fylla på henne. Ni som inte har det ska tänka på det. Han höjde på en gång hennes  energi. Detta hände henne genom hon pratade med fel person. Alla  har inte en tvillingsjäl att ta till när energin faller pladask på er. Alla ljus arbetare ska vara rädd om sin energi för ni behöver den varje dag.

ÄRKEÄNGELN ARIEL 

ARCH WINGS ÄRKE VINGAR 

En reaktion till “ÄRKEÄNGELN ,ARCH WINGS ÄRKE VINGAR ARIEL MÅLET Archangel Ariel – The goal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.