VAL SOM GYNNAR ER ÄRKEÄNGELN, ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR RAGUEL -Choice that favors you – Archangel

Riktiga val som gynnar i längden ärkeängeln Raguel Birgitta Andlig Inspiration

NÄR NI STÅR INFÖR OLIKA VALSITUATIONER I LIVET BEHÖVER LUGNA NER ER EN STUND ,FÖR ATT LYSSNA IN. Det är inte bra att stressa fram ett val. 

RAGUEL ÄR EN ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG SOM FLYGER ÖVER JORDEN MED SINA VITA VINGAR. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS 22 stycken. Folk har skrivit fel om ärkeänglarna kommer från skyddsängeln kallas så. Men folk har döpt till ärkeänglar. 

Ibland hamnar ni i knepiga situationer som ni känner är svår att ta sig vidare. Det är lika där att ni ser igenom vad som gick fel i livet. VAL MÅSTE NI ÄNDÅ GÖRA FAST DET KÄNNS TUFFT ATT GÖRA DET.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 193253593c761e4fddd3eafe5a21f662.jpg

Tuffa val där ni inte ser vart ni ska sätta ner nästa fot är svårt och problematisk. Ni känner att ni famlar i tomma intet. NI SER INTE VAD SOM VÄNTAR NÄSTA DAG. Eller så har ni tillit till ärkeänglarna och de uppstigna mästarna som vet mycket mer om situationen.

Det finns inte en chans att en plan ska gå i stöpet utan allt fortsätter som vanligt. En hel plan är byggd efter de uppstigna mästarna GREAT MASTER OCH ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR ,då kan ingenting hända. En del dagar drivs rädslan upp för ni ser inte morgondagen. Eller så tappar ni tron på framtiden när ni har fastnat. Ni känner att ni går baklänges, men vi ser att ni går framåt nu. Vi kan städa bort problem som gynnar er sämre i framtiden. Vi ser till att människor inte göra nya karman mot människorna.

EN DEL AV ER GÅR SISTA RESAN LJUS ARBETARE, och då är det extra viktigt att inte göra nya karman. En del människor får chansen att hjälpa till, för att hjälpa en annan människa framåt. De kan ha ett obearbetat karma från tidigare liv. De kan köra över den människan som besökte dem och skapade nya karman. De skulle bara gå in och hjälpa till lite grann. Jag ser att de skapade ännu mer problem, för den personen som bad om hjälp.

Nu vänder vi ett nytt blad och ser andra och bättre möjligheter nu. JAG SER VILKA VAL SOM GYNNAR ER BÄST I LIVET. Jag ser hela er arbetsplan som ni håller i. Då är det bra att välja rätt person som kan ge rätt hjälp nu.

”Nu tar jag hand om allt” säger ärkeängeln Raguel

En reaktion till “VAL SOM GYNNAR ER ÄRKEÄNGELN, ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR RAGUEL -Choice that favors you – Archangel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.