MINA UPPLEVELSER MED MIN TILLINGSJÄL -My experiences with my twin soul FROM BIG HEAVEN

Min upplevelse med min tvillingsjäl.ALLT DETTA HÄNDER TELEPATISK MELLAN MIN TVILLINGSJÄL.  Jag ser honom som vanligt. Allt börjar bli snurrigt för mig. Han hjälper mig såklart. 

HAN ÄR LEDIG EN HELA DAG, för han lever med mig. Men han lurar mig lite grann känner jag. Han måste börja jobba med mig ,och då måste han leva hos mig. 

JAG VAKNAR MEN KÄNNER ATT MIN TVILLINGSJÄL SITTER DÄR BORTA MIG.  Jag frågade om han jobbade idag? ”Nej jag är ledig”, svarande han. ”Du är också ledig”, säger han. Jag sa jag måste fixa en del saker på datorn. Han lyssnade inte med det örat. Vi pratade länge innan jag klev upp för jag var lite trött.

NÄR JAG VAR I BADRUMMET ,SÅ SER JAG HAN ÄTER GLASSTRUT. Han sitter på en bänk och äter en glasstrut. ”Det är gott med glass Birgitta och bra väder ute”, säger han. Jag kände att han vill få ut mig i solen. Jag försökte göra en massa annat, men det gick inte så bra. Vi går och köper en glass tyckte han. Han hade redan ätit en glass redan för han gillade glass. Jag klär på mig och går iväg ner mot staden. Jag måste även handla en del andra saker, men han väntar och pratar med mig hela tiden. Han undrade varför det var så svårt att gå ut. Nu är vi lediga båda två. Jag gick ner mot sjön och köpte mig en mjukglass.

NÄR JAG ÄR PÅ VÄG DIT, DÅ SER JAG EXAKT JAG ÄR PÅ VÄG DIT, DÅ SER JAG BÄNKEN HAN VISAR MIG. HAN VICKAR LITE GRANN PÅ BÄNKEN. VI SATT PÅ BÄNKEN. Jag känner att han vakar över mig. Det känns speciellt om vi möter folk som han anser är inte så bra. Jag känner i hela kroppen vad han gillar och inte gillar. Det känns som han är inuti mig, och ibland ser jag honom utanför mig. När jag ska köpa glassen, då blir det lite problem för jag känner mig dubbel. Vad jag ska köpa för glass? Jag strulade till det, men det blev bra ändå, för han vet vad jag gillar.

VI SITTER DÄR EN LÄNGR STUND. Han pratar med mig. Han sitter bredvid mig hela tiden. ”Det blir bäst så här innan jag kommer till dig”, säger han. Jag har gnällt att jag känner mig så ensam hela tiden när han är där borta. Jag tycker att allt är så jobbigt. Men han gillar detta sätt. Jag förstår nu varför han gör så här med mig. Han vet precis hur jag mår.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-12.png

Vi går hemåt ,så känner jag han lägger sin hand på min rygg. Han vill visa mig att det är han jag är ute och går med. Jag ser även när han går bredvid mig hur han är klädd. Jag känner att han är så lång när han går bredvid mig. Han är klädd efter vädret. När vi kommer hem ,så fortsätter han och prata med mig. Han berättar hur mycket han älskar mig. Jag säger samma sak såklart att jag älskar honom. Det här är bästa sättet innan vi möts, för vi får vara nära varandra tycker han. MEN BÄSTA TIDEN I MITT LIV VAR LUGNT OCH HÄRLIG TID BARA KÄRLEK OCH HUMOR. Jag känner kärlek, genom att jag är inte så van ger så mycket uppmärksamhet. MEN HAN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN BIG PROTECTION. KÄRLEK OCH GLÄDJE DÅ

 HAN VILL VISA HELA TIDEN BEVISA FÖR MIG VAD HAN TYCKER OM MIG  Hela kvällen blev så fin ihop med honom. Vilken energier det är mellan oss. 

Bloggen Tvillingsjäl

En reaktion till “MINA UPPLEVELSER MED MIN TILLINGSJÄL -My experiences with my twin soul FROM BIG HEAVEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.