Det är extra viktigt att hålla hjärtchakrat öppet mellan tvillingsjälarna

Viktigt att hålla sitt hjärtchakra öppet mellan tvillingsjälarna.

Jag vet att min tvillingsjäl får göra en inre resa för att rensa bort tidigare liv. Jag får göra samma sak. Han kan få upp problem som det ligger olika händelser i. Jag förstår att vi hittar igen våra problem.  För hela tiden så kommer det upp något nytt. Såklart var vi inte klar för att mötas.

Jag håller på att rensa bort olika mönster för att få bort det.

Vi möttes men var tvungen att gå tillbaka igen, genom att vi inte alls var klar. Jag har mina problem och likaså han. Vi lever på jorden som vanliga människor. Enligt Great master  Lady Nada, så har aldrig detta hänt om jag fått lite hjälp. Som tur är så är vi snart klar. Ibland får vi inte prata med varandra. Jag får healing och läker sorg och smärta. Jag får väldigt mycket kärlek när  de läker mig. Jag brukar bli uppe så sent. Johlie min guide brukar säga ”du kan räkna timmarna så du kan sova igen. ” Det har alltid fungerat för mig.
Men så hände det att han skriver till mig riktigt fina ord som han brukar göra. Jag kände mig lite glad efteråt. Lady Nada försöker förklara att han rensar ut  och likaså jag. Lady Nada såg vad som höll på att hända.

Jag kände mig glad i hela kroppen och fick en enorm energi av honom. Jag ser att han gjorde som första gången när han tog kontakt med mig på Facebook. Han hade skickat något fint till mig.

Rakkaus 106

Jag ser hur viktig han är i mitt liv nu.

Jag förstår, har jag en gång öppnat tvillingsjälen då finns bara det bästa i livet. 

4 reaktioner till “Det är extra viktigt att hålla hjärtchakrat öppet mellan tvillingsjälarna

    1. Jag lär mig av min tvillingsjäl att bli vän med mig själv. Det är först nu som jag får lära mig det. Jag har utvecklat mig så mycket genom de uppstigna mästarna och ärkeänglar, men aldrig fått se detta förut. Han får mig att känna mig trygg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.