HUR GÅR DET TILL NÄR TVILLINGSJÄLA LÄKER HONOM OCH MIG ,How it happens when the twin soul heals me and him

Hur det går till när tvillingsjälen läker mig och honom.

JAG FÖRSTÅR INTE HUR LÄKER MIG? ? Jag får inte ihop något känner jag. Vem som läker min tvillingsjäl och mig? Jag vet att jag har svårt att få ihop det när min hjärna går på högvarv. De hjälper mig hela tiden ur större problem som jag sitter fast i.  Jag ser idag vilken hjälp jag får av dem.

NU FRÅGAR FRÅGAR IGEN HUR DET GÅR TILL ATT LÄKA OSS TVÅ.  Jag ser han står mellan mig och min tvillingsjäl. Jag ser han håller sin hand på bådas hjärtchakra. Jag ser ett lång tjockt band mellan oss två ,eller hur jag ska förklara det. Bandet är ,så tjockt och kraftigt mellan oss två.

Uppstigen mästare Lady Nada.33...................GREAT MASTER LADY NADA KOMMER IN NU: Hur tvillingsjälen slår på hjärtchakrat. Jag ser symbolisk en flammande eld som rensar på djupet. Allt rensas upp från förr. Gamla mönster de har med sig hit. Löser upp gamla händelser i detta liv och andra liv. En tvillingsjäl rensar alltid på djupet. Det sker alltid när tvillingsjälarna möts. De sätter igång en lång resa.

Jag övervakar dem nu. 

2 reaktioner till “HUR GÅR DET TILL NÄR TVILLINGSJÄLA LÄKER HONOM OCH MIG ,How it happens when the twin soul heals me and him

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.