ÄRKEÄNGELN JEREMIEL ARCH WINGS ÄRKE VINGAR TAR MIG VIDARE , takes me on now

Ärkeängeln Jeremiel tar mig vidare Birgitta Andlig Inspiration

”NÄR JAG HJÄLPER BIRGITTA KAN HON KÄNNA EN FRUKTANSVÄRT RÄDSLA FÖR HON VET INTE VART VI TAR VÄGEN ”, SÄGER JEREMIEL 

Jag är en ärkeängel som ser hennes behov nu. Ibland kan människor sitta fast i onödiga ting, som bara skapar ännu mer kaos runt sig.  ÄRKEÄNGLAR ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR SER LITE LÄNGRE  ÄN VAD NI SER. Det är lika med Birgitta nu. Hon har lärt känna ärkeänglarna på ett praktiskt sätt som gynnar henne i längden. 

Hon har lärt känna oss som sin bäste vän även när det uppstår problem ,så vänder hon sig till oss. Det är helt naturligt att hon frågar ärkeänglarna som har svar på allt. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR som är rätta namnet på dem. 

Det gäller att stå emot samhällets nycker, för att ta sig vidare. Hon kan inte lyssna på dem. Vi känner Birgitta väl.

När samhället är svagt ,då finns det bara en väg att lyssna till. Alla föds med en inre vägledare och ett högre Jag. Ibland tappar ni bort det, och lyssnar på andra människor som inte känner till er väg. Då får ni backa bandet bakåt och tänka genom återigen. Vad var det jag ville göra? Vart ligger mina drömmar? Ska jag lyssna på den människan, eller ska jag lyssna på min inre vägledare eller högre Jaget. Såklart, det är  intuitionen ni ska lyssna på.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-28.png

Ibland kan ni stöta på vilsna människor som inte vet något om er. Så ser samhället ut nu. NI MÅSTE LYSSNAR PÅ   ER INRE VÄGLEDARE, HÖGRE JAGET ELLER LYSSNAR PÅ ÄRKEÄNGLARNA.  

Birgitta lever hela tiden tillsammans med Great master, ärkeänglarna och guiderna. DET ÄR HENNES VARDAG   därför kan hon inte lyssna på andra människor som tror sig veta bättre än vad vi vet.

NU MÅSTE BIRGITTA SLÄPPA SIN KONTROLL FÖR  ATT LITA PÅ OSS. Vi har hjälpt henne hela vägen och kommer fortsätta hjälpa henne. Men hon vet inte vilken hjälp vi blandar in. Förra gången blandade vi in tvillingsjälen, för att rädda henne. Han har fått rädda henne många gånger.

ANDERS ÄR INBLANDAD I DET.  Han kommer och går står för Sverige. Men brukar ha han på jorden en del liv. Vi lever ihop. Men han dyker upp lite då och då,  och genom att skyddar mig. 

Nu väntar han bara in för att möta henne. När samhället är svagt då blandar vi oss i såklart. Vi vet mer om Birgitta än vad hon vet.

”NU SER JAG FRMÅT TILLSAMMANS MED BIRGITTA”, SÄGER JEREMIEL.  birgitta-andlig-inspiration-hemsidan-arkeangel-jeremiel

En reaktion till “ÄRKEÄNGELN JEREMIEL ARCH WINGS ÄRKE VINGAR TAR MIG VIDARE , takes me on now

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.