Ärkeängeln Jeremiel tar mig vidare nu

Ärkeängeln Jeremiel tar mig vidare Birgitta Andlig Inspiration

”När jag hjälper Birgitta kan hon känna en fruktansvärd rädsla för hon vet inte vart vi tar vägen”, säger ärkeängeln Jeremiel. 

Jag är en ärkeängel som ser hennes behov nu. Ibland kan människor sitta fast i onödiga ting som bara skapar ännu mer kaos runt sig.  Ärkeänglar ser lite längre än vad ni ser. Det är lika med Birgitta nu. Hon har lärt känna ärkeänglarna på ett praktiskt sätt som gynnar henne i längden. Hon har lärt känna oss som sin bäste vän även när det uppstår problem så vänder hon sig till oss. Det är helt naturligt att hon frågar ärkeänglarna som har svar på allt. 

Det gäller att stå emot samhällets nycker för att ta sig vidare. Hon kan inte lyssna på dem. Vi känner Birgitta väl.

När samhället är svagt då finns det bara en väg att lyssna till. Alla föds med en inre vägledare och ett högre Jag. Ibland tappar ni bort det och lyssnar på andra människor som inte känner till er väg. Då får ni backa bandet bakåt och tänka genom återigen. Vad var det jag ville göra? Vart ligger mina drömmar? Ska jag lyssna på den människan eller ska jag lyssna på min inre vägledare eller högre Jaget. Såklart, det är  intuitionen ni ska lyssna på. Ibland kan ni stöta på vilsna människor som inte vet något om er. Så ser samhället ut nu. Ni måste lyssna på er inre vägledare och högre Jaget. Eller så lyssnar ni på ärkeänglarna.

Birgitta lever hela tiden tillsammans med Great master, ärkeänglarna och guiderna. Det är hennes vardag därför kan hon inte lyssna på andra människor som tror sig veta bättre än vad vi vet.

Nu måst Birgitta släppa sin kontroll för att lita på oss. Vi har hjälpt henne hela vägen och kommer fortsätta hjälpa henne. Men hon vet inte vilken hjälp vi blandar in. Förra gången blandade vi in tvillingsjälen för att rädda henne. Han har fått rädda henne många gånger. Nu väntar han bara in för att möta henne. När samhället är svagt då blandar vi oss i såklart. Vi vet mer om Birgitta än vad hon vet.

”Nu ser jag framåt tillsammans med Birgitta”, säger ärkeängeln Jeremiel.birgitta-andlig-inspiration-hemsidan-arkeangel-jeremiel

 

En reaktion till “Ärkeängeln Jeremiel tar mig vidare nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.