BIG HEAVEN HUR BIG PROTECTION SKYDDAR MIG HOW BIG PROTECTION PROTECTS ME.

Birgitta Andlig Inspiration Hur tvillingsjälen skyddar mig

MIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN SOM HJÄLPER MIG.

Jag vet att jag måste prata med min andra tvillingsjäl på Facebooks kameran som har strulat till sig för mig.

Jag har en mobil som jag bara använder för privata bruk. Jag har inte samma skydd på den som min andra mobil. Jag minns att jag hade lånat ut den till min dotter en gång ‘då försvann Sim kortet.  Jag hade glömt bort vart jag lade sim kortet. Men han fixade till det till mig. NÄR JAG DRAR UT SKRIVBORDSLÅDAN, ,DÅ LIGGER SIM KORTET I FÖRSTA SKRIVBORDSLÅDAN DÄR. Jag hade inte sett kortet på ett tag. När jag skulle fixa till sim- kortet, så var det något fel på det. Jag var tvungen att gå ner till Telia för att fixa till sim kortet.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är fashion-illustration-drawings.jpeg

JAG GICK NER TILL TELIA. Jag vet att jag alltid brukar lägga skydds bubblor, genom att  jag tar in så mycket energier runt mig. Han jagade på mig så mycket, jag hann inte ens tänka, så var vi där. Jag fick som jag ville. Vi fixade till mobilen för privata bruk. Jag kände en sådan glädje hela tiden när jag pratade med expediten, och allt flöt så enkelt den här gången.

JAG KÄNDE INTE NÅGRA NEGATIVA ENERGIER ENS. Jag brukar känna av jättemycket där nere ,så jag brukar gå runt lite ,för att bryta energierna. Men den här gången så kände jag inte ett dyft utan helt lugnt när jag var där nere.

DET VAR DET BÄSTA SKYDDET JAG HAR HAFT. Jag brukar ta in ärkeänglarna och be om deras beskydd. Jag hade dubbelt skydd nu. Han ser att människor tar min energi hela tiden. Ibland kan jag tappa energier när jag går igenom mycket ställen. Han sitter oftast och vakar över mig. När jag vaknar på morgonen ,så är han där hos mig.

Den uppstigna mästaren Saint Germain. Alla har rätt att leva i äkta kärlek som tvillingsjälarna ger till varandra.

3 reaktioner till “BIG HEAVEN HUR BIG PROTECTION SKYDDAR MIG HOW BIG PROTECTION PROTECTS ME.

  1. Hej Eva!

   Jag ser ärkeängeln Ariel som vill hjälpa dig på travet en bit. Jag frågade vad du skulle göra? ”Be”, säger hon till mig. ”Be mig komma nära dig. Om du tillåter närhet av mig då ska du be om det” säger ärkeängeln Ariel. Hon säger såhär: ibland är det svårt för ärkeänglar att komma så nära en person för ni ligger i en annan ljuscirkel än vad vi gör. Du ska ge mig tillåtelse om det. Att jag får kliva in i din ljuscirkel, säger ärkeängeln Ariel. Om du vill ha riktig hjälp då måste du göra så. Ärkeänglar har andra energier än vad du har. Du får börja bygga upp ett förtroende att jag kan hjälpa dig. Ärkeängeln Ariel.

   Jag har aldrig hört detta. Jag misstänker att jag har varit där hela tiden. Eller så började jag bygga upp förtroendet när jag började skriva boken med ärkeänglarna. Jag minns att jag hörde namnet först. Sedan fick jag börja beskriva dem. Nu är de min vardag så de kommer hela tiden nu. Det känns som jag bor med dem.

   Du får nog börja så som ärkeängeln Ariel sa.

   Kram

   Birgitta Andlig Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.