GREAT MASTER SEREPIS BEY

lite vägleding av Seris Bey

IDAG NÄR JAG VAKNADE KOMMER GREAT MASTER SERAPIS BEY TILL MIG. Han såg att jag behövde få svar på en del viktiga saker ,som vissa inte talar om för mig. Men han kom rakt och tydlig till mig.

HAN BERÄTTAR EN DEL FÖR MIG. En del vågar inte lämna ut sanningen för mig. De andra Great master, eller min guide Johlie kan vara lite tyst, för att skydda mig. Han sa, ”litar du på mig Birgitta?” ”JA”, sa jag. För allt är så rörigt för mig ,så jag känner att alla går på tå runt mig. Jag får även enormt mycket healing som jag inte upplevt förut. Ibland måste jag stängas av mot människor när jag får så mycket healing. Jag känner att kroppen blir bättre och bättre.

Serapis bey uppstigen mästare.HAN ÄR  VÄLDIGT RAK PÅ SAK SERAPIS BEY. Han viker inte för något. Det var lika när Donovan min andra guide berättade om healingen jag får. De andra var tyst, men han sa som det var. Jag gillar sanningen, för det är mycket enklare då att hantera saker och ting. När Serapis Bey säger, som det är ,då får jag en mer klar bild även om jag hade mina misstankar om det.

SERAPIS BAY SÄGER NÅGRA ORD När människor öppnar sin tvillingsjäl ,då blir de sjuk en längre tid. Om de öppnar för tidigt ,då blir det mer problem för de är inte klar. De andra vakar dag och natt över Birgitta som hon upplever lite jobbigt. Jag är rak på sak över det som händer Birgitta nu. Jag ser allt som sker. När Birgitta få så mycket healing ,då måste andra backa bakåt ,för att hon ska ha tid att gå igenom det. Den healingen är speciellt anpassad för Birgitta.

VI VILL FÖRKLARA FÖR HENNE ATT VI ÖPPNAR INTE TVILLINGSJÄL I ONÖDAN FÖR MÄNNISKOR BLIR SJUK. Människor som inte har varit med om det förstår inte hur ont de kan ha. Tvillingsjälen försöker hitta igen olika orsaker hela tiden. Han är en mästare på det. Han vet precis där Birgitta har ont ,för han har lika ont själv. De är ju lika. De ser sin egen spegelbild.

Hon fick ett uppvaknade som inte är så vanligt bland människorna att höra.

GREAT MASTER SERAPIS BEY 

En reaktion till “GREAT MASTER SEREPIS BEY

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.