ÄRKEÄNGELN RAZIEL ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR FÖRLÅTELSEN -Archangel – The Forgiveness

Ärkeängeln Raziel

ÄRKEÄNGLARNA VISAR MÄNNISKORNA PÅ OLIKA SÄTT VI HAR 22 ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR

Nu hjälper jag Birgitta. 

DE STARTAR IGÅNG FÖR TIDIGT  ,och vi lägger energin på på Birgittas framgång. Men vi har inte någon möjlighet att ändra om det. Vi vet när saker och ting måste redas upp för dem.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är julen-c3a4r-inte-fc3b6r-alla-birgitta-andlig-inspiration.png

IBLAND SITTER RÄDSLOR HOS MÄNNISKOR SÅ DJUPT.  Ibland sitter det andra bekymmer som låser dem. Men hela tiden vet vi att de kan göra rätt och börja om på nytt. Svikna människor kan ta längre tid på sig att reda upp. Men tillslut, så ser det att det är bäst för dem ändå, att ändra om. Det går inte vända tillbaka till det gamla utan bara se framtiden blomstra nu.

Alla människor går med olika sår, som de måste titta lite extra på innan de kan fortsätta med varandra. Men ibland kan såren vara så djupa att se, så de kan bli förblindad av ilska. Ilskan kan förtära människor inne ifrån. Det kan brinna som eld innan de vänder rätt. Bitterhet och förlåtelse har i alla tider gjort människor sjuk. En del tycker att det är enkelt att förlåt ,och en del tycker att de sänker sitt garde. Men jag ser att de höjer sig inför  ärkeänglarna. DE SER FÖRLÅTELSE ÄR BLAND DET FINASTE EN MÄNNISKA KAN GE TILL EN ANNAN MÄNNISKA . DET VÄRMER I HELA KROPPEN NÄR SÄGER FÖRLÅT.  2vb0ff9

Varför är det så svårt att säga förlåt? Vad är det som brinner inom en människa när de inte kan säga förlåt? ÄR DET DERAS EGOT SOM INTE KAN VIKA SIG? Eller är det någonting annat?

Men en förlåtelse lättar alltid upp. Se att du är värld min förlåtelse. JAG KALLAR DET KÄRLEK OCH UPPRIKTIGHET.  Ärlighet att jag känner mig sårad. Men jag förlåter dig, för jag älskar dig. Jag förlåter och lär mig att förstå den andra personen mer. Det kommer från hjärtat när en människa säger förlåt.

DEN BÄSTA MEDICINEN ALLA KAN GE ÄR FÖRLÅTELSE FRÅN MÄNISKOR ,DU ÄLSKAR SÅ DJUPT. Det är inte så svårt än att förstöra ,så lång tid för ni blev ledsen utan att reda upp det på en gång.

Tänk vad livet kan bli enkelt om du lär dig att förlåta.

Ärkeängeln Raziel KALLAS FÖR ARCH WINGS ÄRKE VINGE.

hAN KOMMER FRÅN LJUS KÄRLEK. 5 METER LÅNG. HAN KAN GE KÄRLEK. 

En reaktion till “ÄRKEÄNGELN RAZIEL ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR FÖRLÅTELSEN -Archangel – The Forgiveness

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.