Bara äkta kärlek kan bli 1

Bara äkta kärlek kan bli 1 Birgitta Andlig inspiration...Idag fick jag healing igen  i så många timmar. Igår tittade jag på klockan och såg, oj 7 timmar hade hade gått. Jag får väldig härlig healing, men ibland gör det ont i hela kroppen tills det släpper. Healingen går på djupet. Igår då hittade jag igen sådant jag inte pratar med folk om. Men jag anser att det är sår i min kropp som måste bort. Jag har märkt att jag blir bättre och bättre i min hälsa och värk.

Men när de började med healingen då plockar de upp olika händelser. Det kommer upp bilder om min exsambo när vi skulle förlova oss. Jag ser hela händelsen, varför vi förlovade oss? Jag tänkte vi kunde gifta oss sedan. Jag är lite romantisk. Jag sa, ”att vi blir mer hel om vi gifter oss.” Jag kände att något fattades. Jag ville förlova mig och gifta mig.

Jag kan inte bli hel med honom som jag levt med. ”Du kan ändas bli hel med min tvillingsjäl. ”Du måste vänta på din tvillingsjäl för att bli hel. Jag försökte förklara hur jag tänkte om kärleken. Jag kände av tvillingsjälen när jag tänkte så. Men jag måste vänta tills vi möts. Jag känt hela livet att jag vill bli hel och gifta mig.

Jag gifte mig aldrig med min sambo. Jag kan inte bli hel när jag gifter mig med en annan man. Jag blir hel när jag gifter mig med min tvillingsjäl.Jag blir 1 då. Men jag visste inte något om tvillingsjälar då utan jag kände så då. Men känslan jag hade hela tiden var att bli 1 och hel. De har rätt fast jag fick vänta på honom. Jag kunde inte så mycket om tvillingsjälar eller man hör andra berättar. Eller att folk kastar ur sig du är min tvillingsjäl. Men de är inte hela sanningen.

Nu har jag verkligen fått studera sanningen om tvillingsjälarna. Jag känner att han är min tvillingsjäl.

fairy022Nu var då de uppstigna mästarna tyst om min tvillingsjäl. När jag mötte honom och likaså Johlie. Jag har varit lite sur på dem. Det ställer till problem istället för att säga till mig, ”han är din tvillingsjäl.” De hittade igen min tvillingsjäl för de såg att allt höll på att gå baklänges.

Men de uppstigna mästarna sa att jag var tvungen att känna kärleken själv från tvillingsjälen. De ville att jag skulle öppna mig emot honom. Han fick kämpa för att överbevisa mig. Jag tycker att de hade kunnat underlätta lite för mig tycker jag. Det var de som hittade honom åt mig.

När jag då kände så mycket kärlek för honom och glädjen då först talar de om vem han är. Han är din tvillingsjäl. Man måste känna själv. Det måste komma naturligt. Lite hjälpsam hade kunnat varit.

Tvillingsjälens återförening.

En reaktion till “Bara äkta kärlek kan bli 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.