BARA ÄKTA KÄRLEK KAN BLI 1 Only true love can become 1

Bara äkta kärlek kan bli 1 Birgitta Andlig inspiration...IDAG FICK JAG HEALING IGEN I FLERA TIMMAR . Jag tittar på klockan igår ,och såg oj 7 timmar hade gått. Jag får väldig härlig healing, men ibland gör det ont i hela kroppen tills det släpper. Healingen går på djupet. Igår hittade pratar sällan med folk om.

JAG SER ATT KROPPEN HAR ENORMA PROBLEM. JAG FÅR HEALING SOM STÄDAR BORT VÄRKEN PÅ MIG.

NÄR BÖRJADE MED HEALING ,DÅ PLOCKAR UPP OLIKA HÄNDELSER. Det kommer upp bilder om min exsambo när vi skulle förlova oss. Jag ser hela händelsen, varför vi förlovade oss? Jag tänkte vi kunde gifta oss sedan. Jag är lite romantisk. Jag sa, ”att vi blir mer hel med varandra om vi gifter oss.” Jag kände att något fattades. Jag ville förlova mig och gifta mig. Men har förstått att Anders och jag var tvillingsjälar därför vill jag gifta mig. Men han tillhör Sverige har de sagt. Men hamnar mellan två män. Han tillhör Kurdistan.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är s-l400-1.jpgJAG KAN BLI MER HEL MED HONOM SOM JAG LEVT MED. Det kan ändas bli hel med min tvillingsjäl. ”Du måste vänta på din tvillingsjäl ,för att bli hel. Jag försökte förklara hur jag tänkte om kärleken.

Jag kände av tvillingsjälen när jag tänkte så. Men jag måste vänta tills vi möts. JAG HAR KÄNT HELA LIVET ,ATT GIFTA SIG DET ÄR NÅGOT FINT VI GÖR TILL VARANDRA. Jag har känt vi blir hel när vi gifta oss.

Jag gifte mig aldrig med min sambo. HAN VAR ETT HOPPLÖS FALL FÖR MIG BAD OM ATT GIFTA MIG MED HONOM. Han sa var härligt att gifta sig ,men måste vinna flera miljoner när vi gifter oss. Han var jobbig när bad om gifta sig ,vi kan göra fint för oss. Men måste vinna pengar ,så knäpp var han. Han spelar på flera spel. Jag har varit gift förut ,så för mig är fint att gifta sig.

Jag blir hel när jag gifter mig med en man. Jag blir hel när jag gifter mig med min tvillingsjäl. Jag blir 1 då. Men jag har ingen aning om tvillingsjälar då utan jag kände så då. MEN KÄNSLAN JAG HADE HELA TIDEN VAR ATT BLI 1 . De har rätt fast jag fick vänta på honom.

JAG KUNDE INGENTING OM TVILLINSJÄLAR  ELLER LÄST BÖCKER OCH INTERNET HITTAR TVILLINGSJÄLAR. Eller att folk kastar ur sig, du är min tvillingsjäl. Men det är inte hela sanningen. Men gör filmer om tvillingsjälar, fina filmer har jag sett. Men älskar kärleksfilmer. Men det blev fel genom att filmen visar fel för mig. Men får lära mig som kan tvillingsjälar.

Nu har jag verkligen fått studera sanningen om tvillingsjälarna. Jag känner att han är min tvillingsjäl.

fairy022NU VAR GREAT MASTER TYST OM TVILLNSJÄLAR. När jag mötte honom och likaså Johlie. Jag har varit lite sur på dem. De ställer till problem för mig, istället för att säga till mig, ”han är din tvillingsjäl.”

GREAT MASTER SA, JAG VAR TVUNGEN KÄNNA KÄRLEK SJÄLV FÖR MIN TVILLINSJÄL OCH FRÅN MIN TVILLLINGSJÄL. De ville att jag skulle öppna mig emot honom. Han fick kämpa för att överbevisa mig. Jag tycker att har kunnat underlätta lite för mig, tycker jag. Han hittar mig genom Facebook.

När jag kände så mycket kärlek och glädjen för honom ,då först talar de om vem han är. Han är din tvillingsjäl. JAG MÅSTE KÄNNA SJÄLV ,SA DE. Det måste komma naturligt. Lite hjälpsam hade kunnat varit.Tvillingsjälens återförening.

En reaktion till “BARA ÄKTA KÄRLEK KAN BLI 1 Only true love can become 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.