ÖPPNAR MOT KÄRLEKEN opened to the meeting of love

mitt-oppnade-mot-tvillingsjalens-moteJAG FORTSÄTTER ATT RENSA UT. Men ibland försvinner hela dagar och nätter, så man fattar ingenting alls.

JAG HITTAR MINA DOLDA SAKER. De sa idag att var tvungen att vänta in min tvillingsjäl. Jag har fått så mycket healing, men aldrig hittat igen det viktigaste i mitt liv. Jag har varit duktig på att låsa min dörr. Jag har gjort så mycket regressioner och även andra behandlingar. Ibland blir jag lite chockad över allt jag hittar igen.

JAG SER FÅR STOR HJÄLP FRÅN GREAT MASTER LADY NADA GER MIG REDSKAP FÖR ATT LÖSA UPP PROBLEM. Jag ser alltid hon lyser upp och pratar med mig. Hon är så vacker att se på Lady Nada fast kan vara lite sur på henne. Jag har alltid tyckt att hon är så vacker. Jag blir glad när hon lyser upp hos mig. Hon vet att det går över.

file004JAG MINNS HAN VISAR MINNEN FÖR MIG. Jag sitter vid köksbordet och tittar på gamla händelse jag har var med om. Jag var ung har två barn min yngsta dotter var inte född då. Jag får en bild på en man jag hade mött.

JAG KOMMER VÄL IHÅG DEN GÅNGEN. Men hade glömt bort det. Jag ser en man kommer gående mitt i natten. Jag var på väg hem från ett dansställe.

Jag tittar på den bilden länge. Jag minns så väl att jag gillade den mannen. HAN STYRDE MIG RÄTT EFTER MÖTET. Men  Han var en kille såg aldrig han mer, skulle städa gammalt liv med han. Men minns han var vacker kille träffade. Men kände han kommer från annat håll. Men kunde aldrig ta på det. Men fick en energi från han. Känner måste gå med han.

 Jag minns att jag kände kärlek från honom. Jag brukar inte göra såhär. Jag följde med honom hem. Jag kan förstå idag. Han var tvungen att öppna upp mitt hjärtchakra och bas chakra. Jag minns jag kände kärlek för honom. Mannen jag mötte minns ingenting av det. Jag glömde bort mannen såklart. Jag minns mötet när han tog upp det. JAG HAR BRA MINNE. fairy022

Jag mötte en annan man och fick min tredje dotter. Jag är glad och tacksam för mina tre vackra döttrar och mina barnbarn.

Jag är tacksam för att jag får rensa ut så mycket. Men jag är duktig på att stänga igen dörren. Det känns skönt när jag får reda på så mycket att mötet var viktigt. VAR UTE OCH HADE KUL.

JAG FICK EN VAKER DÖTTER NÄR JAG MÖTTE ANDERS. LINN ÄR SÅ SÖT OCH VACKER DOTTE MAMMA ÄLSKAR. 

En reaktion till “ÖPPNAR MOT KÄRLEKEN opened to the meeting of love

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.