Mitt öppnade mot tvillingsjälens möte

mitt-oppnade-mot-tvillingsjalens-mote

Jag fortsätter att rensa ut. Men ibland försvinner det hela dagar och nätter så man fattar ingenting alls.

Jag hittar igen mina dolda saker. De sa idag att de var tvungen att vänta in min tvillingsjäl. Jag har fått så mycket healing, men aldrig hittat igen det viktigaste i mitt liv. Jag har varit duktig på att låsa igen min dörr. Jag har gjort så mycket regressioner och även andra behandlingar. Ibland blir jag lite chockad över allt jag hittar igen.

Men jag ser Great master Lady Nada ger mig små redskap för att lösa upp problemen. Jag ser alltid hon lyser upp och pratar med mig. Hon är så vacker att se på Lady Nada fast jag kan vara lite sur på henne. Jag har alltid tyckt att hon är så vacker. Jag blir glad när hon lyser upp hos mig. Hon vet att det går över.

file004Jag minns inte vilken dag han visade detta minne. Men jag sitter vid mitt köksbord och tittar på en gammal händelse jag var med om. Jag var ung och hade inte fått min yngsta dotter. Jag hade två barn. Jag får  en bild på en man jag hade mött. Jag kommer väl ihåg den gången. Men hade glömt bort det. Jag ser en man kommer gående mitt i natten. Jag var på väg hem från ett dansställe. Jag tittar på den bilden länge. Jag minns så väl att jag gillade den mannen. Jag hör att de säger att det är min tvillingsjäl. Han förberedde ett möte i framtiden. Han styrde mig rätt efter mötet. Men han kom från andevärlden och var inte född ännu.

Jag ser att de är lik. Jag minns att jag kände kärlek från honom. Men han var inte född. Tvillingsjälar kan ta över andra kroppar för att styra in rätt i livet. Han skulle födas snart. Jag brukar inte göra såhär. Jag följde med honom hem. Jag kan förstå idag att han var min tvillingsjäl. Han var tvungen sätta i gång mig innan han föddes. Han var tvungen att öppna upp mitt hjärtchakra och baschakra för att vi skulle mötas i framtiden. Jag minns att jag kände en sådan kärlek för honom. Mannen jag mötte minns ingenting av det. Han var upptagen. Han var tvungen att sätta igång mig. Min tvillingsjäl var tvungen att hitta någon som var lik honom. Genom att vi ska mötas i framtiden. Jag glömde bort mannen såklart, men jag minns mötet när de tog upp det.

Jag mötte en annan man och fick min tredje dotter. Vi kunde inte mötas då. Jag är glad och tacksam för mina tre vackra döttrar och mina barnbarn.

Jag är tacksam för att jag får rensa ut så mycket. Men jag är duktig på att stänga igen dörren. Det känns skönt när jag får reda på så mycket. Jag känner mig tacksam för att tvillingsjälen dök upp och rensade ut detta åt mig. Jag vet att jag aldrig har fått ordning på mig själv. Han får också rensa ut.

fairy022

En reaktion till “Mitt öppnade mot tvillingsjälens möte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.