Healing

20151225_212620Den här lilla busen gav mig ett ryggont en lägre tid. Hon heter Luna och är min dotters katt. Luna brukar vara hos mig för det är mycket enklare att vara kattvakt. 

Jag hörde något i hallen och skulle gå dit och kolla upp det. Lilla Luna var lika snabb som mig att följa efter mig. Hon var både nyfiken och rädd. Jag vet att andevärlden bor hos mig. Hon kände nog av något som inte var bra. Hon springer före mig för att kolla upp det. Hon springer precis framför mina fötter. Jag måste hoppa undan och faller så illa. Jag skriker av smärtan när jag föll och hon sprang åt andra hållet. Jag har ramlat förut utan det har blivit så ont en längre tid. Jag fick healing av min förra sambo, men det ville som inte ge med sig. Jag märkte det när jag stod och strök. Jag kände att det irriterade mig. Nu är det nästan över 1 år sedan och jag fortfarande känner av det.

Jag vet jag får så mycket healing nu. Jag fick healing för min rygg efter Luna. Jag har även tränat utan att de har gett med sig.

Börjar som vanligt och ger mig så mycket värme. Det blir en hetta från fötterna och uppåt. Jag får upp en bild om Luna  och går tillbaka när det hände. Jag får se hela händelsen igen av Luna och mig. När jag springer och ramlar. Hon springer före mig det var någon som skrämt henne. Jag får se exakt det som hände igen. De städar energier från den händelsen. Jag känner när de sätter igång och städar energierna att det gör jätteont. Jag får en sådan smärta i ryggen då. Jag får upp mera bilder när jag har  slagit min rygg. Jag får gå tillbaka när jag är barn. Ibland känner jag inte igen det alls för man är för liten. Jag ser att jag har ramlat. Jag måste städa från händelsen när det hände.

Jag ställde mig och strök och ryggen kände mycket bättre. Jag blev väldigt glad för jag har gått så länge med ryggont sedan jag föll så så styggt. Jag strök och kände mig glad igen. Det blir väldigt effektivt när jag går tillbaka och se händelsen när det hände. Jag löste  upp en gammal energi. Jag har tittat själv när jag har haft ont i kroppen, men aldrig såhär har jag gjort. Utan jag får ta bort händelsen som satt i ryggen. Jag får samtidigt värme som löser upp det.

2zombr9-jpg

En reaktion till “Healing

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.