NÄR TVILLINGSJÄLAR GÖMMER SIG -When Twin Souls Hide – Great master Lady Nada

den-uppstigna-mastaren-lady-nada-nar-tvillingsjalar-gommer-sig-birgitta-andlig-inspirationJAG FICK ETT UPPVAKNADE IDAG NÄR GREAT MASTER SERAPIS BEY VAR HÄR. Han sade till mig jag såg aldrig det.

Jag får så mycket healing. MEN GREAT MASTER LADY NADA VÄCKER UPP MIG. Hon kan vara ,så hård som har inte sett förut. Utan jag har sett henne lite kärleksfull, snäll och mjuk. Jag har fått ändra på det.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-lady-nada-birgitta-andlig-inspiration-.png

LADY NADA SÄGER SÅHÄR:

Det här kan hända alla, som möter på sin tvillingsjäl om de inte är observant på det. Ni har kanske hört talas om att tvillingsjälar gömmer sig. Eller håller sig undan.

Han  har lika ont som hon har. Han kan ,då läkas tillsammans med henne. VAD HÄNDER MED BIRGITTA OCH TVILLINGSJÄLEN SOM LEVER I ENGLAND ?  Han börjar må dåligt.

BIRGITTA FÅR HEALING VARJE DAG NU. Hon behöver healing för hennes kropp är trött, för att kunna leva ett gott liv med Birgitta. Han får vänta han vet inte vad som har hänt. Vi har lovat Birgitta så mycket healing som inte alla får.

GREAT MASTER LADY NADA

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är s-l400-1.jpgNär vi öppnade upp tvillingsjälen för tidigt ,DÅ BLIR DET OFTA PROBLEM. Birgitta var inte alls klar med sitt liv utan var tvungen att göra om allt i sitt liv. Han måste vänta in henne.

Jag vet att Birgitta älskar hans energier ,för det är hennes tvillingsjäl. Jag har sagt till Birgitta att hon får inte stänga honom ute alls. HAN MÅSTE RENSA UT GENOM ATT HAN KOMMER FRÅN ANNAN KULTUR ÄN BIRGITTA.

Tvillingsjälar har alltid ont när de lever från varandra. Hon måste fortsätta få healing som vi har lovat henne. Jag hittar Birgittas låsta skåp. HON KAN ENKELT LÅSA IGEN NÄR HON BLIR SÅRAD. Jag vet vart han kan öppna dem. De ska leva ett liv ihop nu. Han får sluta upp att gömma henne.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0c0c9d26c15f8eaf7a57557d05437176.jpg

En reaktion till “NÄR TVILLINGSJÄLAR GÖMMER SIG -When Twin Souls Hide – Great master Lady Nada

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.