REIKI – HEALING – BIG PROTECTION – BIG HEAVEN

JULEN ÄR INTE FÖR ALLA BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONMIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN

HAN VILL SKRIVA  PÅ MIN BLOGG  OM REIKI-HEALING NÄR HAN SÅG MIG. Han ser att jag har dragit in så mycket skit från andra människor.

Jag tar upp Reiki- healing som jag lärde mig en gång i tiden. JAG ÄLSKAR DEN BEHANDLINGSMETODEN. JAG BLEV INTE GLAD AV DET.  Jag hade till och med kurser ,SOM GREAT MASTER JESUS SOM STOPPADE DET TILLSLUT. Jag började bli sjuk av alla människor när jag gav healing till dem.  Jag fick mer och mer ont i kroppen än vanligt. Jag lärde mig att lära ut Reiki- healing. Jag fick nästan svårt att gå, och jag hade värk hela tiden. Jag hade även ont på andra ställen, men tänkte inte så mycket på det. Jag vet  idag, att jag kände av för mycket. Jag tänkte inte på att de kunde bli dubbel effekt när jag gav någon klient healing. Om de hade ont i magen magkatarr ,jag kände det på en gång eller ont i ryggen ,men jag drog in allt i kroppen då

Mikao Usui delade ut kunskap till folk.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mikaousui.jpgMIKAO USUI VAR SOM DREV REIKI-HEALING. HAN HITTAR HEALING NÄR HAN SATT PÅ ETT BERG. Men folk kan läsa om hans jobb och många fick lära sig Reiki-healing. Men är den rätta vägen som även jag gick. Takata och Wanja som tog Reiki-healing till Sverige. 

Jag kände exakt allt där folk hade ont. Jag slutade med healing och jag kände av för mycket. Jag fick deras känslor och kunde ligga dubbelvikt över britsen, så ont kunde jag få när jag jobbade med Reiki-healing ,men klienten sov så djupt ,men jag fick så ont när jag höll på med Reiki-healing då. JAG FICK IN ALLT DÄR FOLK HAR ONT, DÅ ÄR DET SVÅRT ATT JOBBA MED REIKI-HEALING.  JAG ÄLSKAR REIKI-HEALING FÅR SÅ HÄRLIG VÄRME.

Jag märkte när jag inte höll på med så mycket healing då ,att jag hade inte så mycket ont i kroppen då. Men kom det en kund ,och jag gav Reiki-healing då. Men Anders kunde ge mig healing ,men han blev less, och det var när han gav mig ,han såg att jag blev inte bra då. Han gav healing men jag fick behandling ,MEN FICK  TILLBAKA SAMMA PROBLEM. 

MEN ANNAT FOLK BLEV BRA NÄR HAN GAV REIKI-HEALING ,men det hände ofta, att jag hade ont efter sen jag hade gett behandling. Men det var Jesus som berättade om problemet. Anders trodde inte på att det fungerar då. Men han har sett att det fungerar på andra då. Men det handlar om mig som drar in allt från folk ,och då måste jag sluta ge Reiki-healing då. Jag är öppen och känslig då. Men jag ger ändå Reiki-healing till mina barn eller barnbarnen. JAG HATAR ATT VARA SÅ KÄNSLIG DÅ.

MEN MINNS JAG FRÅGADE MIN LÄRARE NÄR JAG FICK SÅ ONT I MITT VÄNSTRA BEN ,och jag ska hålla på med Reiki såg inte så lovande ut, jag såg inte så frisk ut ,men såg om mig själv, jag kunde även skratta åt det. Men hon sa inte så mycket om det, men då hade jag bara gått steg 1 och 2 Reiki-healing då. Men kunde bli dålig när jag höll på att ge Reiki-healing men älskade den metoden. Men det högg i benet när jag gick ,men måste vila då. Men känner inte av det nu. LÄKARNA KALLAR DET FÖR ISCHIAS DÅ.  

Jag löste mitt problem med vänstra benet vart det kommer ifrån. JAG GÖR RESAN DEN METODEN. Men ser vart mitt onda ben kommer ifrån när jag ligger på britsen. Jag ser 1958 när jag föddes då. Men bilden blev halv, och ser andra liv ,som mina problem kommer ifrån då. Jag såg halva 1958 ,och halva andra livet ,där jag hade så mycket problem med benen då. Jag höll mig i bordet då.

Men hade svårt att gå i andra livet, men fick med mitt onda ben 1958. Men då såg jag varför då. MEN HAR ÄVEN KOLLAT PÅ LIVET SÅKLART DÅ. 

MEN SEN BLEV SÅ MANIPULERAD SOM INTE SKULLE GÅTT REIKI MASTER DÅ. 

MEN LÄRAREN  BLEV JOBBIG NÄR HON MANIPULERADE MIG SÅ MYCKET, att gå den kursen, men gå den kursen, jag kanske aldrig har mer Reiki Master kursen, som var steg 3. Men hon var på mig hela tiden, men gör så ,gör så ,så kan du dela upp hela tiden pengar till mig då. Hon ringde mig flera gånger, men även var på stan och fikade ,men hela tiden sa hon, gör så här ,jag har gjort så. Det fungerar så bra att göra det.

Men jag fick så mycket varningar den gången från Andevärlden, OCH KASTADE NER EN UGGLA OCH EN KATT, men vad står ugglan för då? Medium ,men katten för friheten sätta sig själv först då. Min katt Sessan puttar först ner ugglan från min bokhylla och sen åkte katten i golvet då. Sessan var den mest skötsammaste katt, hon kunde gå mellan ljusstakarna i fönstret ,utan att hon rev ner hon var så smidig och smal ,en halv siames ,som aldrig rev ner en massa saker. Men den gången fick någon henne att putta ner ugglan och katten från hyllan då. Jag blev inte arg och sur, men någonstans förstod jag meddelandet. Jag sa till min lärare om det, men hon vände till sin fördel då.

Jag var mycket på väg till Ramsbergsgården då. GENOM ATT JAG HADE PRATAD MED MEDIUM OM EN DEL SAKER DÅ. IBLAND BEHÖVER FOLK REDSKAP. Jag var spökrädd ,och har behövt mycket hjälp med den biten då.  Men skulle lyssnat på varningen den gången då ,och anmält mig till Ramsbergsgården då. Men min lärare hon manipulerade bort mig ,och jag gick Reiki Master, men fastnade där ,och trodde att jag skulle hålla på med healing även att jag lärde mig Regression ,men även annan behandling. Men jag måste städa ,så mycket liv och därför lärde jag mig regression då.

JAG BLEV VARNAD DEN GÅNGEN Men när jag gick Reiki-master, då kom det hela tiden folk från andevärlden när jag satt och lade tarotkort på annat folk ,som hade beställt tid då. Men Desiree blev så sur på mig, att nu ska vi fokusera på Reiki-healing och inte andar som kommer hela tiden, fast hon är medium själv men jag vet vad alla från andevärlden ville säga till mig. Men hoppa av kursen, men ska inte jobba och hålla Reiki- kurserna då. Jag  hoppar aldrig av, men idag fattar jag det ,att de varnade för problem då. Jag minns under den helgen när jag gick Reiki- Master ,då kom det hela tiden genom tarotkorten och det spelar ingen roll, hur jag försökte hålla mig till bara korten. Men de kom och berättade hela tiden till folk ,som ville få budskap från någon från andra sidan då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 20190603_140654-3.jpg

Men jag fastnar i behandlingar ,då fick jag stora problem, som ska sitta som jag gör idag. MIN GUIDE JOHLIE KOMMER EN MORGON OCH FULL MED HUMOR  var kul den gången, och tyckte en massa att jag hade bytt ner mig. Men fattar idag vart hon kom ifrån ,ett rikt liv som båda har haft då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 13d1aee27f6637ea25d5611e56aa290e.jpg

Men hon satte igång mig ,annars har  fastnar och kom ingen vart ,som ska jobba med ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTERS OCH GUIDER  som jag gör nu. OCH SITTA OCH SKRIVA FRÅN GUD, då får jag inte sitta fast i behandlingar, utan fick jättemycket problem kan inte jobba med det.

Men det är bra med guider som kan putta mig framåt då. ALLA HAR UPPTÄCKT ATT ÄRKEÄNGLAR RÄTTA NAMNET ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR. Men är lång stor 5 meter lång flyger över jorden. 22 stycken av dem.

Jag skulle aldrig gått Reiki-Master när jag blev så sjuk och känslig då. Men tagit behandlingar ,men bara gått steg 1 ,men jag vill gå steg 2 genom att man kan sända då. Men ingen hit säger BIG PROTECTION SOM ÄR KÄNSLIG DÅ. Men är sur när jag är så känslig för allt nu.

JAG TÅL KNAPPT INGENTING ,MEN HAR ÖPPNAT SÅ MYCKET, och då blev jag ännu mer känslig ,och Reiki blev för mycket för mig. Men minns många gånger, jag hade så himla ont när jag körde kursen, och jag drog in allt i mig då. Men skrev till min lärare att det går inte fortsätta längre, genom att att smärtan slår till, men tror hon lyssnar?

NEJ, MEN BAD ATT FÅ SLUTA, ATT KÖRA MINA KURSER I REIKI-HEALING SKREV FLERA MEJL TILL HENNE DÅ. Men hade en skuld till henne att betala, men hon gav sig inte ,och sen blev vi ovänner då. Men fick en skuld ,genom att pengar från Reiki-healing skulle bara gå till henne, tills min kurs var  betalt då. Men var inte billig den kursen då. 10 0000 dollar kostar den ,och det var Takata som hade bestämt priset Reiki Master. Jag gick den gamla vägen som det heter kommer från Takata då.  Men jag fick betala 100 000:- för Reiki-Master.

Men hon höll på nästa dag och plåga mig, att gå den kursen, men kanske aldrig har kursen bara nu. Men hon har fortfarande kurser i Reiki-healing och Mastern kör hon såklart, genom att hon kallas för Grand master nu. HON HAR FORTSATT MED KURSERNA ÄN IDAG. 

Men jag skrev så långa brev till henne om mina problem då. Men även att dela upp kursen läste jag på en sida på internet, som körde Reiki-healing kurser då. Folk kan fokusera på pengar ,istället för kärlek till den fina behandlingen, att man börja tänka på pengar, som inte blir bra att tänk att jag måste få in pengar till Reiki- healingen när folk ska fokusera på människor då. Men hon hade rätt ,genom att jag fick stress att få in mina pengar, men sen försvann kurserna mer och mer ,fast jag satte ut om kurserna då. DET ÄR INTE SÅ BRA ATT DELA UPP.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är copyright-c2a9-jag-och-min-guide-johlie.png

MEN JAG FRÅGADE MIN GUIDE JOHLIE VARFÖR FOLK FÖRSVANN FRÅN KURSEN, men även att de avbokade då? Jag skulle bara betala från mina kurs pengar till Desiree då.

VI HAR KOMMIT ÖVERENS OM PLANEN  , men folk försvann mer och mer då. Men fick mycket folk från början, men hon lovade saker och höll dem inte. Men hon visade så fint det skulle bli för mig då. Hon hade Reiki kurser på den platsen och den platsen ,och hon skulle lämna över till mig då. Men det blev ingenting av det genom att ett ställe var trött på allt med kurser då.

Men jag hittade själv Nedansjö utanför stan då. Jag höll olika kurser och konsultationer men även seans och regression och andra behandlingar då. Men folk som bor i Göteborg eller andra orter, men då är för det mesta den platsen upptagen då. Jag var i Göteborg ute på öarna ,men där hade folk gått Reiki-healing, men sen gick de själv Reiki-healing – Master då. Men jag  hade Seanser och Tarotkort kurser och Kanalisering kurser och konsultationer. Folk gjorde regression och kollade på andra liv där. Folk gjorde andra inre resor ,genom att hitta igen sin barndom.

TILLBAKABLICK Men det kan se så fint ut när hon ritar upp för mig ,men hur många har gått då ,men hon fortsätter än idag fast hon har utbildad Reiki Master då. Men hört att de kan inte komma dit ,det är hennes ställe, men det hörde jag från ,som gick i samma grupp som mig, som gick samma kurs när jag gick då. Men hon var väldigt osäker att gå den gången genom att hon hade jobbat så lite med Reiki, men hade inte lärt sig så mycket då. Men jag  jobbat med Reiki-healing i 6 år.  Hon hade jobbat i 3 år med Reiki-healing . Men hört att de ska vänta tills de är mogen då. Men jag sa ingenting om det ,men tänkte mer ,genom att jag vet lagen, hur länge vi ska jobbat med Reiki-healing då. Men hon blev manipulerad den gången ,men  jag fick oftast svara på saker ,som jobbat mycket längre med Reiki- healing då. Jag hade andra kurser hos henne och då kunde hon fastna i en del frågor och ska nå sin lärare då. Men folk hade svårt att nå henne och jag kunde svara genom att jag har hållit på länge då.

Jag blev manipulerad av min lärare att gå kursen  Reiki- Master som blev förödande för mig. Jag fick så många varningar från andevärlden att inte gå kursen. De försökte även genom drömmarna stoppa mig, men hon tog över mig har de sagt. Jag var så rädd att hoppa på kursen och gjorde det ändå, och hon fortsatte och tjata på mig. Jag fick inte ihop pengarna till kuren. De provade att stoppa allt, men hon övertalade mig hur bra kursen var. Att jag skulle bli en en fantastisk lärare Reiki Master ,och hon såg min framtid. Hon såg även platserna jag kunde ha kurserna på, så hon lovade guld och gröna skogar.

JAG VAR FÖR KÄNSLIG Jag märkte att jag fick mer ont i kroppen när jag höll på med Reiki healing. Jag frågade min lärare om det. Jag fick mer och mer ont i ryggen och höfterna och benen. Jag hade konstant ont i magen och nacken, och annat jag drog på mig från andra människor. Min man jag levde med gav mig healing när jag hade ont. Jag blev bra när han gav mig healing tills jag hade nästa kund, då var det kört för smärtorna kom tillbaka.

Han sa jämt ,att det är ingen mening att ge dig healing du blir aldrig bättre i kroppen.

Ibland trodde inte han på Reiki-healingen när han gav mig healing genom att jag förstörde det, MEN REIKI-HEALING FUNGERAR NÄR HAN GAV ANDRA HEALING. 

Men jag var bra, TILLS JAG HADE BEHANDLINGAR ,då fick han ge mig REIKI och jag hade så ont i kroppen efter dem.

Jag förstod inte vad som var fel ,men varje gång jag hade kurser eller behandlingar så blev jag dålig i kroppen.

Jag kände att andevärlden stoppade kurserna på ett märkligt sätt.

Jag fick mindre kursdeltagare på kurserna ,och fick svårt att betala henne. Vi hade gjort upp om en avbetalning. Kursdeltagarna försvann på ett märkligt sätt. Idag vet jag de försökte med alla medel ATT STOPPA MIG ATT FORTSÄTTA MED REIKI-HEALING.

Min lärare vägrade att inse när jag inte kunde fortsätta hålla kurserna, jag skrev mejl på mejl till henne utan att hon lyssnade ett  dyft. Och jag hade så ont i kroppen och ville bara sluta med kurserna ,men hon vägrade lyssna på mig. Det var en plåga att hålla en del Reiki kurser när jag måste stå mycket. HON LYSSNADE INTE ÖVERHUVUDTAGET GENOM ATT HON VAR FRUKTANSVÄRT TJURIG DÅ.

Jag ville inte visa för kunderna hur jag mådde, men de såg att jag hade ont, så de frågade ibland hur jag mådde. Jag ville inte visa det när de kommer på en behandling eller kurs.

VARFÖR BLEV JAG SÅ SJUK AV REIKI-HEALING, MEN LOVADE ETT FULLSTÄNDIGT SKYDD NÄR JAG GICK KURSEN.  

Min Anders fick inte ont när han höll på med healing, men han kan kliva vart han vill utan att känna av så mycket. Jag fick ett svar från en guide:  ANDERS ÄR FÖDD MED ETT SKYDD DÄRFÖR KÄNNER HAN INTE AV ALLT. Kallas för healing. 

ANDERS KAN KLIVA VART HAN VILL ENERGI KAN DET. Han säger jämt att han inte förstår mig. Vi har ibland varit oense om det. Han tycker jag är för känslig.

 Great master Lady Nada säger, att han föddes med ett stort skydd och kan arbeta med healing.

Alla kan inte arbeta med healing ,och jag var en av  dem som inte skulle hålla på med healing. 

Nu får min tvillingsjäl rensa gamla energier jag har dragit in från andra människor. Jag ser även sjuka människor. De lovade ett jättestort skydd, SOM STÄMMER INTE ALLS.   När han rensar ,då gör det väldigt ont i kroppen. Han gillar inte den behandlingen alls.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är copyright-c2a9-c3a4rkec3a4ngeln-rafael-birgitta-andlig-inspiration.png

ÄRKEÄNGELN RAFAEL HAR TAGIT ÖVER MIG NU. Jag vet jag hade en kurs ,och då kom Rafael och öppnade hennes healing energi. Han har även gjort det på andra kursdeltagare. De behöver det när de håller på att öppna sig, och vill arbeta som medium.

Det var först Great master  jungfru Maria ,som sade till mig om Reiki- healing ,”du är inte född till att hålla på healing.” Hon undrade varför jag höll på med det? Men ingen har upplyst mig om skyddet som hon. Jag var som ens svamp som bara drog in allt. Jag var ung och visste inte något om det.

MIN BIG PROTECTION tvillingsjäl, SA AURA HEALING VAR BÄTTRE ATT HÅLLA PÅ MED DÅ, om man ska hålla på med det. Har du skydd, då är det ingen fara. Men hur vet du det???? Du måste fråga eller kolla upp om skyddet, annars kan folk bli lika sjuk som jag blev.

Jag kom till jorden ,för att läka och ta emot healing ,har de sagt. NU FÅR JAG JÄTTEMYCKET HEALING AV MIN BIG PROTECTION TVILLINGSJÄL TWIN SOUL  MIN HÄLSA. Han ville att vi skulle skriva om detta. Jag vet att jag kliver på många på fötter nu. MEN JAG ÄR ÄRLIG OM REIKI-HEALING ,MEN HATAR ATT JAG ÄR SÅ KÄNSLIG ,SOM ÄLSKAR DEN METODEN. 

BIG PROTECTION PRATAR OM REIKIN DÄR DEN KOMMER IFRÅN ,HAR RESPEKT SOM JOBBAR MED DEN ENERGIN DE HÖLL PÅ MED. Men nu kan du läsa det i en bok och lära dig. Folk har lekt med något de inte vet något om. MIN BIG PROTECTION var riktigt arg på detta städande av energier. Han fick gå igenom hela min kropp ,för att få bort negativa energier från folk jag gett. Jag blev inte så glad av det. Men jag såg när jag slutade att kroppen blev mycket bättre.

JAG MÅR BÄTTRE AV HANS HEALING OCH DEN ÄR UNDERBAR. Jag blir varm och het i hela kroppen av hans healing när han ger den. Jag känner enorm kärlek när han ger mig healingen. Det gör extra ont när han rensar energierna, men annars är det underbart att få den healingen. Jag känner mig inbäddad i bara värme och kärlek då.  Men blir så lugn när jag får den healingen.

Bloggen Tvillingsjäl

En reaktion till “REIKI – HEALING – BIG PROTECTION – BIG HEAVEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.