TVILLINGSJÄLARNAS ÅTERFÖRENING GREAT MASTE LADY NADA- Twin Souls Reunion – Great master Lady Nada

tvillingsjalarnas-aterforening-birgitta-andlig-inspiration”NU HAR BIRGITTA OCH HENNES TVILLINGSJÄL HITTA TILLBAKA TILL VARANDRA” , SÄGER GREAT MASTER LADY NADA

Nu har Birgitta och hennes tvillingsjäl hittade tillbaka till varandra. Det var dags att vända tillbaka till varandra. Han var tvungen att vänta in henne en längre tid. Det kan slita på honom. En del människor kan inte historien om tvillingsjälar utan plockar mest i luften hela tiden.  Det har sett ut så för ingen har mött på någon som har berättat hur det är. De skriver böcker om tvillingsjälar som kan bli felvända ibland, speciellt när en människa möter på sin tvillingsjäl. De plockas i luften hela tiden utan att förstå vart tvillingsjälarnas historia kommer ifrån. OM DET FINNS TVILLINGSJÄLAR? Alla dessa frågar har ni ställt er många gånger. Hur många svar har ni fått?Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-9.png

NI BLÄDDRAR I BÖCKER OCH LÄSER OM TVILLINGSJÄLAR OCH INTERNET SVÄMMAR ÖVER MED TVILLINGSJÄLAR. Vi letar på nätet om tvillingsjälar.

NU HAR VI LOV FÖR FÖSTA GÅNGEN FÖLJA TVILLINGSJÄLAR, GENOM ATT HAR VAIRT HEMLIGT ATT SE HANS ARBETE. HAN LÄMNAR UT FÖR FÖRSTA GÅNGEN OM TVILLINGSJÄLAR. Vi öppnade upp till er. Ni får förstå vilken slags kärlek de har

Nu kan ni för första gången följa ett tvillingsjäls par som vi öppnade upp till er. Ni får förstå vilken slags kärlek de har. De är inte vanlig kärlek utan de kan till och med dö av det. Vi har övervakat Birgitta och hennes tvillingsjäl varje dag för att allt ska gå rätt nu.

De kom tillbaka till jorden för att mötas upp igen. De har levt många liv ihop. De har haft stora ljusarbeten tillsammans. De har ett ljusarbete idag fast klockan gick lite snabbt för dem båda två. De var tvungen att påbörja för tidigt som ni har läst om. Birgitta skulle göra klart allt innan hon möter på honom. Han skulle bara vänta in henne för att ta vid.

Hon är tvungen att få så mycket healing som ni har läst om.

Det är svårt för människor att förstå hur tvillingsjälar känner sig när de åtskilda? De är sjuka hela tiden tills de kan återförenas. 

Tvillingsjälens återförening.Nu fick de sätta igång igår natt för att det ska flyta fritt. Så Birgitta fick börja som han började. Nu var det i omvänd ordning. Hon fick göra på samma sätt som han gjorde när de mötte på varandra. Tvillingsjälarna hittar varandras svagheter efter när de rotat runt.  Jag varnade henne om det. Men en tvillingsjäl kan sänka sin andra del i botten om de inte får ordning på det. Det finns ingen som känner henne så väl än han. Tvillingsjälar kan vara hårda mot varandra. Det blir som en katt och råtta lek för dem. Han vet precis vart allt sitter hos henne för att få henne rätt.

2vb0ff9När de möter varandra då går det på äkta kärleks energier. De har enkelt att hitta igen varandra. Han började rensa henne från en del besvärliga liv de har haft ihop. En tvillingsjäl kan läka på djupet hos en människa. De hittar alltid djupet hos varandra för de har samma liv.

TVILLINGSJÄLAR FÖDS SOM ETT KÄRLEKSPAR TILL JORDEN. De kallas för beskyddaren. De kommer från ett ända ägg. När de är delade så mår de så dåligt. De är vana att vara nära varandra. De älskar att vara nära varandra. Ni kan aldrig likna dem med vanliga kärlekspar. Utan det börjar på en gång att få beteende när de börjar känna av den andra. Det förstår inte det själv. De älskar alltid att ligga i varandras armar. De har ett helt annat sätt mot varandra när de startar upp varandra. De gör inte som andra par gör utan de vet vart den svagaste länken är. De använder sig av bas chakrat , hjärtchakrat och nacken.

De vet precis hur de startar igång bas chakrat. De vet vad som gömmer sig där. De har inte bara ett bas chakra utan de öppnar ett till där för att sammanföras. De lever totalt ett annat liv än vad ni gör. De vet hur de ska ta sig framåt i varandras armar. För dem är närhet bland det viktigaste. Hela deras chakrasystem är inte som andra. Utan mannen leder kvinnan genom att visa sin ömhet på sitt sätt. När människor möter på sin tvillingsjäl då börjar de få andra beteende. De är så knutna till varandra. Det finns ingen liket alls. Men det har äkta kärlek till varandra livet ut.

Det händer när de öppnar sin tvillingsjäl mot varandra.

De vet precis vart ska trycka på den ömmaste punkten hos varandra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.