OM TVILLINGSJÄLEN -About the twin soul

om-tvillingsjalarna-birgitta-andlig-inspiration

JAG FÅR SÅ MYCKET HEALING.  DE HITTAR SÅ MYCKET BLOCKERINGAR HOS MIG. MEN FÅR KÄMPA OCH KOMMA IGENOM MIG. Ibland är det större blockeringar som de får slåss med. 

Nu kom jag på hur tvillingsjälen fungerade. Hur folk ser oss ,eller tror hur allt fungerar. De vet allt utan att ha vetskapen om oss, men ändå så vet de allt om tvillingsjälar.

DE VISADE I ETT KAPITEL I BOKEN JAG HAR SKRIVIT. Jag har läste hela boken som handlar om regression, för jag gillar hans böcker. Han gick utifrån den boken. Hur felvänd boken var för människorna.

Jag går tillbaka till när vi träffades. Hur han började vilka foton han skickade till mig. JAG REATERAR PÅ FOTON HAN GAV MIG. Jag fick dem fotona, genom att jag bor i Sverige och han i England. Han måste öppna min tvillingsjäl, och då måste fotona med till mig. Jag fick nu göra samma sak skicka foton till honom när han nu kom tillbaka efter en längre tid.

Tänk om jag skulle skicka dessa bilder till min syster, eller din bror ,då skulle folk bura in oss eller tror att vi är tokiga, men det är så tvillingsjälarna börjar över nätet ,för att nå varandra. DE MÅSTE ÖPPNA VARANDRA MED BILDER , SÅ ALLT FLYTER RÄTT. De måste skicka ett hjärta, för att öppna upp hjärtchakrat och bilderna.

HAN SA ATT DET ÄR TUR ATT GUD SKYDDAR OSS. Jag kan aldrig födas som dotter eller son till honom, eller syster, hur skulle de se ut. Han visade när polisen burade in oss ,för vi har öppnat tvillingsjälen.

ALLA TVILLSJÄLARNA ÖPPNAR HJÄRTCHARAT OCH BASCHAKRAT NÄR DE MÖTS .De får känslan av äkta kärlek. En tvillingsjäl använder energin ,för att förena sig med varandra. Så hjärtchakrat och bas chakrat är en symbol för kärlek mellan paren. Hur skulle de se ut om vi inte var skyddade.

”Om jag föddes som broder eller barn till mig ,och vart skulle de sluta då”? Vi öppnar sexuellt och kärlek samtidigt. VI ÄR ETT ANNAT FOLK. När vi möter på tvillingsjälen, då öppnar sig först hjärtchakrat ,och sedan bas chakrat på en gång. Vi kan ha en känsla av varandra en längre tid. Vi börjar gör konstiga saker innan vi möts. Vi känner av personen så mycket, så vi får liknade beteende. JAG TROR DET ÄR SÅ. JAG KAN SÅ LITE OM TVILLINGSJÄLAR. MEN FOLK FÅR LOV ATT FÖLJA OSS. 

ef73de5d42a28dde959f51a136e30159TVILLINGPAR SOM HAR FÖRENATS MED VARANDRA DÅ.  Allt är fullbordat ,för att förenas och leva tillsammans. Kan ni tänka att en dotter eller far kan förena sig så? Eller en syster skulle öppna hela sin tvillingsjäl mot sin broder.

Det skulle aldrig fungera ,för tvillingsjälar ska leva tillsammans som kärlekspar.” De är skapta för en sak. GUDS ARBETARE. 

ATT LEVA ÄKTA KÄRLEK . Han såg till att vi  födds inte som bror, syster eller dotter eller son. Hur skulle det sluta.

VI ÄR ÄMNAD ATT LEVA SOM ETT KÄRLEKSPAR, arbetare när vi möter varandra. Vi föds inte så nära ,som alla tror. Utan Gud har sett till att skydda oss. De kan födas i samma land, eller stad eller ett annat land.

NÄR VI MÖTER VARARANDRA FÖRSTA GÅNGEN ,DÅ VILL VI GÖRA SAMMA SAK SOM ANDRA MÄNNISKOR GÖR. För chakrana sätter igång hos oss båda två. Så allt är så uträknat, för att inte ställa till problem för tvillingsjälarna. De har hög sexualitet tvillingsjälarna.

DE ÄR BARA SKAPTA FÖR ATT LEVA SOM ETT KÄRLEKSPAR OCH ARBETARE  TILL GUD.  

Jag ville berätta om detta. Jag kan själv se det. Det skulle skapa kaos i hela samhället, eller så blir de uthängd, om de föddes som tvillingsjälar som bror, syster eller barn till dem.

Jag vet hur vi började och hur det känns, så det skulle bli stora problem. 

Första mötet med tvillingsjälen Birgitta Andlig Inspiration

2 reaktioner till “OM TVILLINGSJÄLEN -About the twin soul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.