TVILLINGSJÄL OCH KÄRLEK GREAT MASTER LADY NADA -Twin Soul and Love

tvillingsjal-och-karlek-birgitta-andlig-inspirationI NATT FICK JAG RENSA 1940-TALET SOM GJORDE EXTRA ONT I MIG . JAG ÄLSKADE DET. Jag levde med min tvillingsjäl i England på 40-talet. 

Jag börjar berätta om tvillingsjälen som har ett större jobb.

”NU STÅR VÄRLDEN INFÖR KRIG OCH STRÖRRE PROBLEM ”, SÄGER GREAT MASTER LADY NADA. GUD TAR IN ALLA KRAFTER NU. VI SER HUR VÄRLDEN SER UT.  

 

faerieloversSVERIGE HAR ÖPPNAT SÅ MÅNGA KRÄNSER TILL ATT HJÄLPA MÄNNISKOR RÄTT. Men de glömmer bort att hjälpa dem rätt. För människor flyr nu från andra länder. De stökar till i Sverige genom att de inte kan hjälpa människor rätt. De  måste följa landets lagar. De stökar till ,så allt blir upp och ner i landet. Hjälp dem rätt ,så blir allt bra för alla som kommer hit. Nu är det bara upp och ner för svenska folket.

JAG LADY NADA MÅSTE VÄNTA IN GUD NU. Han ser nu hur världen ser ut om han måste starta igång fler tvillingsjälar. Tvillingsjälar har ett större syfte än människorna förstår. DET ÄR GUDS REDSKAP TILL JORDEN.

De måste först rensa varandra ,för att kunna göra detta. Han som måste väcka upp Birgitta, för att koppla ihop sig med henne. Hon måste öppna sig mot tvillingsjälen. HAN MÅSTE ÖPPNA SIG HELT , FÖR ATT KUNNA UTFÖRA DET HAN KOM HIT FÖR. 

Han ger kärlek hela tiden, men en tvillingsjäl har ett stort jobb som ingen kan se.

BIRGITTA VAR TVUNGEN ATT GÅ EMOT SIN FAMILJ NÄR TVILLINGSJÄLEN DÖK UPP. Hon var tvungen att avsluta sin kärleksrelation med sin man hon levde med.Nu kom tvillingsjälen in ,för att ta över henne. Men han måste vänta in henne, för hon är inte klar alls för att mötas. Det är lika dant för honom att rensa ut olika problem, de har båda två.

Tvillingsjälens återförening.EN TVILLINGSJÄL ÄR ETT ANNAT FOLK. DE FÅR GÖRA SKIT ARBETE, MEN GUD GILLAR DEM. Gud älskar kärlek som tvillingsjälar sprider. All energi ligger på ett högre plan. Gud vet att många människor kan hamna i krig nu. Men han tar hem dem till sig. Han hoppas att människor förstår det, att han skyddar alla människor nu. Han tar hem dem genom döden när han ser att det är dags att komma hem till honom. Sverige kan inte överhopas med människor nu.

SVERIGE KAN INTE HJÄLPA DEM SÅ MYCKET. HAN GILLAR ATT FOLK HJÄLPER PÅ HEMMAPLANEN. Det är lite svårt när de ligger i krig. De kan lära sig bygga upp ett land igen. Han ser att det finns människor i Sverige som ser det. Men får vänta in att bygga upp ett annat land ,som är totalt kaos i. Det är för svårt att ens tänka det. Men vi får hoppas på framtiden nu.

KÄRLEKS MANNEN ELLER KÄRLEKS KVINNAN ÄR NÅGONTING ANNAT NI MÖTER PÅ   Ni tror att det är en tvillingsjäl. Jag kan se nu när Birgitta lämnade sin man. Han kände precis som en tvillingsjäl för Birgitta. Han har ont i hjärtchakrat på samma sätt som hennes tvillingsjäl har. Birgitta har också ont i hjärtchakrat, för hon öppnade tvillingsjälen.

Birgitta ser då 1940-talet ,hur hon hade svårt att stanna kvar när han dog. Hon tog sitt liv. Nu känner hennes exsambo samma sak. Han har så ont i hjärtchakrat i flera månader. BIRGITTA ÄR EN KÄRLEKS KVINNA SOM HAN LEVET MED I 27 ÅR. Han har känt som en tvillingsjäl kan känna. Han slutar och äter och mår dåligt hela tiden.

Men Birgitta levde med tvillingsjälen på 40-talet. Hon såg lite likheter för Birgitta kommer från en sådan grupp av människor. HON HAR SÅ MYCKET KÄRLEK INOM SIG , så hennes man kan känna tvillingsjälen i sig. Hon förstod honom att hon har gett så mycket kärlek till honom.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 4ebb749c6744a4040a2bb95f42bbc70a-2.jpgDET ÄR STOR SKILLNAD PÅ HUR TVILLINGSJÄL BÖRJAR OCH EN KÄRLEKSMAN. Det är ett helt annat folk tvillingsjälen. Nu bor de så långt bort ,så han fick ge Birgitta lite chock när han sände bilder till henne. Han började my Love och ett hjärta till henne.

Han öppnade hennes hjärtchakra. SEDAN VAR HAN TVUNGEN ATT SKICKA ANDRA BILDER , som andra kanske skulle reagera negativt på. Men Birgitta måste ha allt ,för att öppna sig. De bor inte i samma land.

Nu fick Birgitta göra samma sak till honom, skicka bilder till honom. Han måste öppna sig mer mot henne. Vi övervakar dem båda såklart. VI ACCEPTERAR BARA TVILLINGSSJÄLEN GÖR SÅHÄR. De måste ha allt när de startar igång varandra.

EN KÄRLEKS MAN LEVER INTE SOM TVILLINGSJÄLAR GÖR.                                                                                                                                                                                               DE KAN HJÄLPA DIG OCH GER KÄRLEK JÄTTEMYCKET KÄRLEK. Men när de lämnar er ,då lämnar de ett öppet hjärta efter sig. Men ni kan leva hela livet tillsammans med en kärleks man utan problem. Men i Birgittas fall var hon tvungen att bryta upp ,för att möta sin tvillingsjäl. Vi har stängt hela hennes hjärta till hennes exman. Han lider hela tiden av det. Vi kan inte göra så mycket åt det. Vi måste rädda människor med tvillingsjälar.

Birgitta har också lidit när hon måste stänga av en man, hon kunde leva med. Men han drog ner henne som är svårt, för en kärleks kvinna att leva med. Hon blev sjuk av det. Hon gav så mycket kärlek till honom ,som ingen annan kvinna gjort. Vilken kärlek de kan ge.

”DET ÄR STOR SKILLNAD PÅ TVILLINGSJÄLAR OCH KÄRLEKS MANNEN ,KÄRLEKS KVINNAN BÖRJAR SITT LIV”, SÄGER GREAT MASTER LADY NADA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.