NÄR TVILLINGSJÄLAR BLIR 1 MED VARANDRA – When the twin soul becomes 1 with each other

12895467_10154187577349155_1543021269_n

”TVILLINGSJÄLAR FÖRENING ÄR BLAND DET FINASTE ATT SE, SÄGER GREAT MASTER LADY NADA.   Ibland kan det gå hårt till om den ena av dem håller på ge upp för rädslan sätter fart. 

Vi kan köra med olika taktiker, för de är väldigt lika som ni förstår. Birgitta har varit bland de svåraste, att vika när åldern bromsar henne. Hon har satt upp problem hela tiden. DE ÄR BESVÄRLIGA FÖR MÅNGA MÄNNISKOR NÄR DE HÅLLER PÅ FÖRENAS MED VARANDRA.  

Birgitta har varit  svår på många sätt även om hon älskar sin tvillingsjäl. Hos henne sätter rädslan in när åldern spökar för henne. Men hon kommer inte undan utan hon ska leva med sin tvillingsjäl. Ibland har vi varit så hård mot henne, för tvillingsjälar ser bara kärlek i varandra. Hon har fått så mycket healing som tvillingsjälar måste ha. BÅDA FÅR RENSA GAMLA SMÄRTOR FRÅN TIDIGARE LIV. De kan putta varandra i gropen många gånger innan de går i mål. De kan vara hårda mot varandra, för såren finns där hela tiden. Den planen har funnits med sedan de föddes båda två.

tvillingsjalens-forening-birgitta-andlig-inspirationGud gillar inte när tvillingsjälar stökar till det för andra människor. HAN KAN VARA HÅRD NÄR HAN STÖKAR TILL DET. Han ser vilka sår de har ,så han kan ta in all hjälp som finns för att förena dem. Han vet att de älskar varandra så mycket, men de är så lika båda två. Vi har haft jobbigt med dem båda två.

Gud har hitta så bra taktik föra dem ihop. Han vet hur Birgitta fungerar ,så hon fick inte sova på två dygn ,för att sänka henne i backen.  Hon förstod inte vad vi höll på med. VI KAN TA IN FOLK SOM SPELAR UT DEM BÅDA TVÅ. 

Tvillingsjälar kan ibland stökar till för andra människor, Birgitta har levt som tvillingsjäl i många liv. DE ÄR PRAKTISKA ATT ANVÄDA DEM. Men kan vara besvärliga för andra människor innan de lugnar ner sig. De är ett eget folk som vi har sagt. Men jag gillar tvillingsjälar för de jobbar så bra ihop när de väl förenas.

Vi har haft det jobbigt att få ordning på dem båda två. Men vi hittar alltid olika taktiker ,så vi kommer vidare. De är så fint att se den kärlek nu Birgitta kommer möta på. Hon arbetar bäst som tvillingsjäl. Birgitta kände sig tung och mörbultad när hon vaknade idag. Ibland har de ljugit henne full för vända henne rätt. Jag sade till henne att inte tro på allt. Men hon glömde bort det. Nu såg hon att de har ljugit henne full för att vända henne rätt nu. Det blev fart på Birgitta idag. Jag kände mig nöjd som Great master Lady Nada att allt gick i lås. Jag visste jag skulle få problem med dem båda två ,för de är så lika båda två. De har varit besvärliga tvillingsjälar. De är båda sårad men gör som inget åt det. Utan de är så lika ,så vi måste sänka dem båda två. VI LYCKAS SÅ BRA EFTER NÅGRA RUNDOR BÅDA TVÅ.   

Tvillingsjälar arbetar väl bra ihop. De känner varandra så väl. Jag ville lämna ut om tvillingsjälarnas resa, för att lära känna tvillingsjälen. Jag ser att många beskriver dem så fel. Jag lämnar ut om Birgitta och hennes tvillingsjäl. Ni kan få en inblick, hur de kan vara att leva med en tvillingsjäl. DE ÄR INTE SOM ANDRA PAR HAR DE SETT. De har ett annat mål i sikte än vad andra har. Oftast så skickas tvillingsjälarna ner till jorden för att arbeta. Allt är som det ska vara nu.

JAG ÄR NÖJD NU,”   SÄGER, GREAT MASTER LADY NADA. 

En reaktion till “NÄR TVILLINGSJÄLAR BLIR 1 MED VARANDRA – When the twin soul becomes 1 with each other

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.