FÖRSTA MÖTET MED GUD -First encounter with God

gud-and-haven-birgitta-andlig-inspiration

JAG FICK EN UPPLEVELSE NÄR NÄR JAG MÖTTE GUD VI PRAR I 4 TIMMAR OM OLIKA SAKER. 

 JAG FRÅGADE HAN STÄLLER FRÅGOR TILLL HAN .HAN FRÅGADE MIG. Vi skrattade hade ett trevligt samtal. Jag var helt vaken i 4 timmar. Jag låg i min säng när Gud kom till mig. Jag var klarvaken hela tiden. Sedan hade jag svårt att sova efter vi hade pratat så mycket om olika saker. Jag var klarvaken länge efter de långa samtalet vi hade.

GUD FRÅGADE VILKEN BILD JAG HADE AV HONOM? Om jag har känt av honom?

Jag svarade att jag visste inte. Han frågade om jag visste hur Gud såg ut? Jag svarade jag känt vita händer på mina axlar.

GUD SA, VART HAR DU FÅTT DET IFRÅN?” Han visade upp sina bruna händer? Jag blev lite osäker, hur jag fått till mig det. Gud sa igen, ”jag har bruna händer som indianerna har.” Jag vet inte alls nu”, svarade jag. Han undrade vart jag fått de ifrån. ”Jag vet inte”, sa jag.

VI PRATAR MEDAN HAN GICK RUNT PÅ ÄNGEN. HAN SATTE SIG NER. BOK-MED_LJUS

Gud har brun hud som indianerna har och mörkt hår. Han har blå ögon. Gud bar vit ärmlös klädsel. En bred silver kant runt halsringningen. Han är väldigt slät i huden.

Han älskar människor och vill gärna hjälpa dem. ”Men han kan inte hjälpa en enda människa”, sa han. Han ser människor tittar upp mot himlen hela tiden. GUD KAN INTE HJÄLPA DEM ALLS UTAN DE MÅSTE GÖRA KLART KARAMAN DE HAR.  

De föds till jorden ,för att möta upp olika människor som har karma att bearbeta, då kan han inte gå in och förstöra det. Han sa, ”gör klar karma och kom hem.” De har karma till olika människor som de måste göra klart. Det är bättre att människorna gör klar det. Gud kan inte hjälpa alls. Han vet att människor ber till honom hela tiden.

Det är viktigt att göra klart, för människor kan ha stort karma till en del personer som de måste bearbeta med den personen. Jag kan inte hjälpa till ,för då är det olöst. De kan sitta i obekväma situationer utan att jag kan hjälpa till.

Idag är det viktigt att göra klart sitt karma. Det är ingen mening de ber till mig, för jag kan inte hjälpa alls. Det är svårt för människorna att förstå.

De kan hamna i besvärliga situationer som kommer från olika liv ni kommer tillbaka för att rena er och bli fri karman.  De har en hel plan med sig när de föds till jorden. Den ska fullföljas.

JAG HÅLLER PÅ ATT MÅLA EN BILD FÖRÖSKER MÅLA GUD KAN SE HUR HAN SER UT.   Jag var ut på nätet men hittade inte en enda bild på Gud. Men nu har jag sett honom så det stämmer dåligt vad andra har trott. Eller vad jag har trott.

 

6 reaktioner till “FÖRSTA MÖTET MED GUD -First encounter with God

  1. Hej!

   Änglabrev är någonting annat. Du har ärkeänglar och skyddsänglar att vända dig till. Han menar att vi måste fixa till vårt karma. Vi kommer till jorden och måste möta upp olika människor för att rensa av oss. På jorden får vi både göra upp och läka varandra på ett bra sätt. Vi kan ha svårigheter på olika sätt som vi måste lösa upp. Jorden är ändas en yta för att göra upp och rena oss. Vi har så många tidigare liv att se igenom. Vi har en barndom som kommer från tidigare liv. Vi har så mycket att titta på och göra rätt den här gången.

   Skyddsängeln ska du ta kontakt med som du föddes du. Skriv till skyddsängeln så får du hjälp. En ärkeängel hjälper på ett annat sätt de kan visa oss bra ledning för att må bra.De kan aldrig visa negativt utan bara för att vi ska lära oss ta hand om sig själva. De ser lösningar på ett annat sätt än vad vi gör. De har bara kärlek att dela ut till oss. Vad är kärlek för dig?

   Kram

   Birgitta Andlig Inspiration

 1. Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it 😉
  I am going to come back yet again since i have bookmarked it.
  Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to help other people.

 2. Hello! I’ve been reading your blog for some time now and finally got the bravery to go
  ahead and give you a shout out from Dallas Texas! Just wanted to say keep up the fantastic job!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.