GREAT MASTER- STOR MÄSTARE

 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är great-master-kuthumi-birgitta-andlig-inspiration-.pngJAG HAR PRATAT MED GUD HAN VILL RÄTTA TILL UPPSTIGNA MÄSTARNA KALLAS FÖR GREAT MASTER  SOM HAR BLIVIT FEL.  

GUD UNDRAR VARFÖR JAG KALLAR DEM FÖR UPPSTIGNA MÄSTARNA???  Jag svarade, jag har lärt mig av andra. Han var väldigt fundersam varför folk kallar dem för uppstigna mästarna. JAG SA, ATT GREAT MASTER LADY NADA OCH JESUS SA INGENTING OM DET. Jag har pratat med Kuthumi han har aldrig påpekat det. Utan vi har skrivit som vanligt på bloggen. Ingen av mästarna har brydd sig om det. De säger själv, ”att de tänkte inte så mycket på felet om uppstigen mästare.”

GUD SA VI MÅSTE GÖRA RÄTT NU. KALLAS FÖR STOR MÄSTRE OCH GREAT MASTER. Nu måste jag rätta så mycket jag kan ,för Gud gillar när jag rättar det. 

Nu får jag sitta och ändra på namnet uppstigen mästare till Great master – Stor mästare. Det tar lite tid att ändra, men han vill att jag gör rätt nu. Men lever på andra sidan. Men folk hittar på att är död på andra sidan som är fel. Jag vet att Great master lever pratar med dem, genom att folk får be till en stor energi när pratar med Great master.

Jag måste gå ut med det på bloggen Kuthumi kallas för Great master – Stor mästare. Alla mästarna kallas för Great master – Stor mästare.  Jag kan inte ändra allt på bloggen, men jag vet när jag skriver nästa gång att det är GREAT MASTER

JAG HAR JOBB ATT GÖRA RÄTTA TILL OM MÄSTARNA. KALLAS FÖR GREAT MASTER

En reaktion till “GREAT MASTER- STOR MÄSTARE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.