GUD BERÄTTAR OM TVILLINGSJÄLEN – BIG PROTECTION -GOD TELLS ABOUT THE TWIN SOUL – BIG PROTECTION

Tvillingsjälens återförening.

GUD BERÄTTAR OM TVILLINGSJÄLEN FÖR MIG OCH ER. 

TVILLINGSJÄLAR ÄR EN BENÄMNING PÅ BESKYDDAREN. I alla tider har människor kallat dem för tvillingsjälar på ett praktiskt sätt ,för det handlar om äkta kärlek. 

Jag vill rätta till för er, som läser Birgittas blogg att det är helt fel att kalla dem för tvillingsjälar. Men de kan kalla sig själv för tvillingsjälar, för att förstå att de känner äkta kärlek. FÖR ÄKTA KÄRLEK ÄR ÄR BENÄMNINGEN PÅ ÄKTA KÄRLEK. BIRGITTA SKYDDAR HONOM PÅ SAMMA SÄTTT.

Ni kan känna äkta kärlek, för en man eller en kvinna ni lever med. NI UPPLEVER TVILLINGSJÄLENERGIER MELLAN ER. Ni tänker inte så mycket på det utan ni är van att känna samma kärlek som tvillingsjälarna känner.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är min-twin-soul-my-love-tvillingsjc3a4l-big-protection.pngJAG KAN DELA UPP KÄRLEK PÅ OLIKA SÄTT FÖR ER, NI FÅR EN SANN BERÄTTELSE OM TVILLINGSJÄLEN. 

EN TVILLINGSJÄL ÄR EN BENÄMNING PÅ JAG MÅSTE SKYDDA DIG. Varför känner de så? De kan kliva över människor ,för att beskydda sin älskade. De ger aldrig upp utan beskyddaren bidar tid. De har en klocka att följa sedan de kom till jorden. De vet när de måste ta nästa steg i livet. De känner när de kan gå vidare. De kan sitta fast i olika problem ,för att ta sig vidare, en tvillingsjäl – en beskyddare följer alltid sin klocka. Han kan aldrig vika av ,och tänka på att välja en annan kvinna eller hon kan väljer en annan man. BILDEN LEVER INOM DEM BÅDE DAG OCH NATT ,MEN DE MÅSTE VÄNTA IN VARANDRA. 

NÄR DE VÄNTAR IN VARANDRA, DÅ HÅLLER DE PÅ ATT ÖPPNA SIG. De kan vara sjuk i över ett halvår, i Birgittas fall 1 år när tvillingsjälen arbetar i dem. Människor kan uppleva dem fruktansvärd jobbiga när de håller på att öppna sig. De kan stressa varenda människa i deras närhet. De får en sådan energi, som gör att de har svårt att handskas med den energin. Men efter ett tag ,så lugnar det ner sig.

TVILLINGSJÄLAR – BESKYDDAREN ÄR ETT HELT ANNAT FOLKDe vet hur de ska starta igång varandra. De har klockan att följa. De vet hur de hittar igen varandra.

IIBLAND KAN DE LEVA MED VARANDRA UTAN ATT UPPTÄCKA ATT DE ÄR TVILLLINGSJÄLAR ÄN NÄR DEN ÖPPNAR SIG. De upplever ett mera djup inom varandra när de får rensa ut gamla liv.

VARFÖR HAR JAG TVILLINGSJÄLAR UNDRAR NI SÄKERT NU  – som ställer till så mycket för andra människor? Jag måste ha tvillingsjälar som hjälper mig, att ge kärlek till jorden befolkning. Jag ser att vissa delar av världen kan inte ta in tvillingsjälar utan de får vänta ut till nästa gång. De kan inte födas i ett hårt land utan bara i ett fritt land där människor accepterar deras sätt att leva.

DE SKULLE BLI DÖDADE OM DE FÖDDERS I ETT HÅRT OCH STÄNGT LAND.  Jag skyddar dem. Nu fick en av dem födas i ett hårt land ,för att lämna landet. Men båda kunde inte födas i de landet ,för det skulle ställa till krig inom familjen mellan föräldrarna.

JAG MÅSTE HA BESKYDDAREN MED HENNE FÖR ATT FÅ SAKER OCH TING GJORDA. De arbetar bäst som tvillingsjäl par. Birgitta har fått haft dem med sig ,för att hon behöver dem. Det beror på hur de jobbar. De jobbar fantastiskt bra. Hon måste ha en beskyddare med till jorden. Det är sanningen om tvillingsjälarna. ALLA MÖTER INTE PÅ TVILLINGSJÄLAR ELLER BESKYDDAREN, FÖR HAR INGA BEHOV AV DET. De får göra grovjobbet, så ni förstår lite grann nu. DE JOBBAR MED MIG. 

Om jag ser att ett land måste ha tvillingsjälar ,då kan det räcka med två par, för de har en sådan energi, som landet inte kan klara av mer. Sverige är ett sådant land. Birgitta har öppnat sig ,och är snart klar. UNDER TIDEN ÖPPNAR ETT PAR TILL I LANDET. 

JAG SOM STYR ÖVER TVILLINGSJÄLARNA. MANNEN KALLAS BESKYDDAREN FÖR ATT SKYDDA KVINNAN. Han ser allt när han måste sätta igång eller känner det. Men KVINNAN SKYDDAR HONOM MED.

Tvillingsjälens återförening.

2 reaktioner till “GUD BERÄTTAR OM TVILLINGSJÄLEN – BIG PROTECTION -GOD TELLS ABOUT THE TWIN SOUL – BIG PROTECTION

  1. Having read this I believed it was really enlightening.
    I appreciate you taking the time and energy to put this short article together.
    I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and leaving comments.

    But so what, it was still worth it!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.