OM ÄRKEÄNGLAR – ABOUT ARCH ANGELS ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR

copyrighet-arkeangeln-hope-birgitta-andlig-inspiration

ÄRKEÄNGLAR VISADE HUR ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR SÅG UT .MEN INTE ALLA FÖR DÅ HAR HELA SIDAN BLIVIT FULL. MEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. 22 STYCKEN ÄRKE VINGAR FLYGER ÖVER JORDEN. 

DET VAR GUD SOM FÖRST FRÅGADE MIG, VARFÖR JAG HAR SATT SKOR  PÅ ÄRKEÄNGLARNA?Hur har du tänkt Birgitta att de kan FLYGA med skor”? sa han. Jag svarade inte så mycket. En dag kommer ärkeängeln Hope till mig.

MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR HOPE. Men har jobbat länge innan hon kommer till mig, som ligger på högre energi. Men Hope tillhör högsta i världen kärlek som ligger längst upp när handlar om kärlek. Hög kärlek där allt ska vara perfekt mellan paren då. Men konflikter ,då kan hon dela på paren som ber till henne, genom att vi ska lära oss ta hand om varandra då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpg

VI ÄR OLIKA MÄNNISKOR SOM PASSAR IHOP PÅ JORDEN, SOM PASSAR SÄMRE TILLSAMMANS. Vi får inte bråka med varandra utan lär oss acceptera varandra som vi är. Vi ger kärlek till varandra lär oss om  varandra ,genom att kärlek och glädje ska passa klockrent mellan oss, vi gillar samma sak som är perfekt kärlek mellan oss. Vi hjälper varandra stöttar varandra när vi lever ihop.

Vi får bra liv utan att bråka med varandra, genom att vi blir sjuk från bråk och konflikter delar på oss när blir för jobbig för oss. MEN KÄRLEK OCH GLÄDJE SKA FLYTA MELLAN OSS, DÅ FUNGERAR ALLT PERFKET ,VI MÅSTE ACCPETERA MÄNNSKOR RELATION VI LEVER I DÅ. Vi måste leva utan konflikter som gör oss sjuk då.

VI KAN STÄDA PROBLEM VI HAR MED ARCH WINGS HOPE. VI KAN RENSA PROBLEM. ALLA PROBLEM VI HAR MED MÄNNISKORNA. Vi kan få problem efter vägen blockeringar som vi måste ta bort ,genom att leva rätt. Men hittar problem vi har då. Vi måste känna kärlek och glädja när vi lever på jorden då. Vi kan stöta på folk som för oss av vägen. När vi föds till jorden vi har ett mål att följa då. Men vi kan åka av vägen och tappar bort spåret vi föds med. ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS HOPE ÄR HÖGSTA KÄRLEKEN I VÄRLDEN.

Men jag fick förklara ,för GUD hur ärkeänglarna har lärt mig. Men han ville nog jag skulle berätta hur ärkeänglarna egentligen ser ut. Men är sanningen finns så mycket lögner om ärkeänglar 22 stycken OCH KALLAS FÖR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-9.pngJAG KAN SE ÄRKEÄNGLARNA FLYGER MED SINA VACKRA VINGAR ,ARCH WINGS ,HAR FÅTT DEN GÅVAN GRATIS ,ÄRKE VINGAR GÅVAN GRATIS???

MEN JOFAEL SA TILL MIG, VI KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR VI ÄR I SVERIGE. Jag skriver med det. Men har fått kämpat att öppna mig mot ärkeänglarna. FOLK SOM PRATAR ENGELSKA KALLAS FÖR ARCH WINGS. 

Men gratis och gratis ,men måste utveckla mig att nå ärkeänglarna. Men skriver från ärkeänglar, så folk förstå mig. Men kan prata med folk från ärkeänglarna när vill få råd. MEN KAN FLYGA FÖRBI MIG OCH LUGNA NER MIG NÄR JAG BLIR SUR PÅ SVERIGE    sitter fast med han. Men även pratar och lugnar ner mig när jag blir sur på alla människor runt mig. Men har förmågan att lugna ner mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9aa5f31bdd7ac3257cde414749f848a6.jpgNU HAR ÄRKEÄNGLARNA KOMMIT SÅ NÄRA MIG ,SÅ KAN SE HUR DE SER UT. FLYGER MED SINA VITA VINGAR.   

NÄR ÄRKEÄNGELN ÄRKE VINGAR , ARCH WINGS HOPE KOMMER, DÅ ÖPPNAR EN NY VÄRLD FÖR MIG. HON SATTE SIG NER HOS MIG. Hon var så vacker att se på. Men har gått lång väg att nå Hope ,genom att hon ligger på högsta energin i världen kärlek högsta kärleken i världen.

MEN KAN NÅ HOPE, som har en mening vi jobbar ihop. HOPE KOMMER TILL MIG MEN FRÅGAR HOPE, HUR KAN DU VARA HOS MIG NÄR DU ÄR 5 LÅNG.

”Hur kan du det”, frågade jag?

”JAG KAN SVARADE HON LITE GLATT ,så här gör jag”, och satte sig ner.

Hope säger, ”jag kan inte sitta på riktigt hos dig som dina vänner gör. Jag måste tänka mig mindre när jag sitter och pratar med dig. JAG ÄR 5 METER LÅNG, så jag kan inte sitta på riktigt hos dig. JAG MÅSTE TÄNKA MIG LITEN, lika liten som dig” säger hon.

JAG SER FÖRST HOPES JÄTTESTORA VINGAR VIKER IHOP SIG. Vingarna blir ,så liten där bak när hon sitter bredvid mig. ”NU KAN VI PRATA , säger hon.

Jag frågade om det var besvärligt att vara så lång att bära så stora vingar?  ”NEJ JAG HAR MYCKET ENKLARE ATT TA MIG VIDARE när jag är så lång. Jag kan även flyga enkelt i väg när jag jobbar för Gud”, sa Hope.

”JAG HAR INTE KLÄDER DU HAR RITAT hur skulle jag kunna flyga med den kroppen utan lätta kläder har jag.”, Säger Hope.

HOPE HAR TUNT TYG SOM FÖLJER HENNES KROPP. Hon visade sin ljusa hud för mig och hennes bara fot ,som var stor för att gå STADIGT PÅ JORDEN.  Hope vet att jag älskar hennes ljuslockiga långa hår. HOPE HAR STORA LOCKAR.
arkeangeln-mikael-birgitta-andlig-inspiration
NÄR ÄRKEÄNGELN MIKAEL DÖK UPP DÅ SNURAR HAN BARA FÖR ATT VISA SIN BLÅ KLÄDER. Birgitta ser du vilken lätt blå klädsel jag har. Jag måste ta mig vidare utan skor såklart”, säger han. HAN VISAR SINA STORA FÖTTER. Han har mörkt hår och ljus hud. Men hans klädseln är så tunn och lätt att bära när han flyger iväg. De har KÖNSORGAN som man och kvinna, men de kan inte ha sex utan de kan känna men inget mer.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 80f56d5db44b9c54b3cc9385ac369062.jpg

VI HAR SÅ MYCKET ARBETE ATT ÖVERVAKAR JORDEN. Vi arbetar inte som människorna gör. Det var inte meningen att närma oss människorna utan de började upptäcka oss.

JAG LÄRDE KÄNNA ÄREÄNGELN MIKAEL. MEN FÅR REDA PÅ EFER NÅGRA RUNDOR MED MIKAEL ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. Men vad kul är när kan säga på en gång kallas för ÄRKE VINGAR ARCH WINGS. Men litar på dem såklart.

En del ärkeänglar jobbar inte alls med människorna. Mikael har så lite intressen för människor. Han ser människor men går inte så när dem han flyger över jorden. Men en gång i tiden har folk upptäckt mig. MEN SKRIVER SAGOR OM MIG. 

JAG FRÅGADE OM SVÄRDET, MEN VAR EN  SYMBOL. När han kom och rensar auran , då ska vi tänka eller ser svärdet renar auran på oss.

 

FOLK KAN BE TILL ÄRKEÄNGELN MIKAEL ARCH ,WINGS ,ÄRKE VINGAR HAN HAR STOR ENERGI. Mikaels energi rensar problem du har. Kan be till Mikaels energi Svärdet använder jag inte som folk tror. Jag jobbar med GUD som de andra gör.

Jag ser nu ,hur han bara snurrar runt när han dyker ner till mig. Han leker med mig. Men han älskar att leka med mig. Men svärd har kyrkan hittat på ,genom att krig hatar han. Men svårt att bära ett svärd från hans sida. Men kyrkan och sekter och andra länder som tror på Mikael krigar ,och hjälper folk när vi ber till Mikael ska rädda alla människor, som Mikael retar mig med. Men ska rädda dig och dina barn, JA såklart jag älskar mina barn och barnbarn då. MIKAEL HATAR KRIG OCH KONFLIKTER ÖVER HELA JORDEN IDAG. 

Men brukar retas med mig. Men alla förstår att Mikael kan inte flyga till varje människa??? ELLER ÄR NI LIKA BLIND OCH TROR PÅ LÖGNER ATT MIKAEL KRIGAR SOM ÄR BARA PÅHITT kan inte ta i svärd när han lever på andra sidan. Men människor krigar över hela jorden, som Mikael vill få stopp på då. Men Mikael vill leka och skoja med mig krig för han är inte intresserad av ens.

Men han vill visa upp sina fina vackra vita vingar när han flyger sin runda då. Men har så vackert svart hår och mörka ögon. Men han har blå kläder när han flyger, ser blått från Mikael är på väg till mig. Men han vill skoja med mig då. Men Mikael kommer nu när jag skriver om han, MIKAEL PUSSAR MIG I NACKEN MEN HAN ÄR SÅ KÄRLEKSFULL och krig går inte för sig för han ens.  

MIKAEL ÅKER RAKT UPP MOT HIMLEN. SEDAN DYKER HAN NER TIILBAKA TILL MIG. HAN SKÄMTADE LITE MED MIG ,FÖR HAN VET HUR JAG ÄR. HAN SKÄMTAR OCH LUGNAR NER MIG.arkeangeln-ariel-birgitta-andlig-inspiration

ÄRKEÄNGELN ARIEL FICK MIG ATT KÄNNA MIG DUM. JAG FICK REDA PÅ AV ANDRA ATT ARIEL VAR MAN. MEN ÄVEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR ARCH, WINGS STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. FLYGER ÖVER JORDEN. 

ARIEL BÖRJADE MED BOKEN DEN FRIA VILJAN. HAN VAR MED I FÖRSTA KAPITLET. STYR ÖVER BOKEN TOG IN ANDRA ARCH WING I VARJE KAPITEL. DET BLEV 22 ÄRKE VINGAR.

MEN KÄNDE ARIEL VAR BRA ATT PRATA OM DJUPA KÄNSLOR, och reda upp, så jag tänkte inte så mycket på det. Han kändes som en kvinna hela tiden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-8.pngJAG VAR TVUNGEN ATT ROPA EFTER ÄRKEÄNGELN ARIEL NÄR FICK HÖRA HAN VAR MAN. Han fick beskriva sig själv. Jag förstår inte varför han berättar för mig har mörkt kort hår, och brun tunna klädsel.

Jättestora vita vingar. Han visade på samma sätt att han är lika lång som de andra ärkeänglarna. Han går barfotad som de andra går. Men var en chock, men finns  ingen likhet jag målar rosa färg och ljust hår. Men målar vita vingar som stämmer på han. MEN FICK MÅLA EFTER MINA BEHOV , SKOR OCH KLÄDER HAN VISAR MIG.  HAN FLYGER UTAN SKOR. Men kan mig själv skor. Men tänker titta på det ,men drar ut på tiden, tråkigt att leta rätt skor. Jag har problem fötter. När måste leta efter skor antingen hittar jag skor ,eller så går jag hem. Men bor i en stad som tar in så lite skor som passar mig.

ÖSTERSUND ÄR PROBLEM STAD NÄR HANDLAR OM SKOR OCH KLÄDER. Storlekar skor kan en del snava på ,eller så passar så lite oss vänder sig mot ungdomen. Men en del skor har vi svårt att gå i. 

När jag åker till Göteborg, då hittar jag skor. Vinterskor och andra skor ,men hemma blev mest less när tar in fel skor för mig. Men hittar i Göteborg slår aldrig fel ,så hittar bra skor. Men har mycket skoaffärer. Norge har så mycket fina skor och stövlar när var sist där. 

MEN KAN LÖSA SKO FRÅGAN INTERNET HITTAR JAG IDAG. Men kan hittar skor till mig själv då. Men internet har så mycket bra skoaffärer att titta på sida efter sida. 

Ariel sa, att jag fick rita ärkeänglar med kläder som alla gör. Men visade vad jag ska ÄNDRA PÅ. JAG FICK LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGLAR, ARCH WINGS SOM MINA BÄSTA VÄNNER. ÄRKE VINGAR LÄR MIG ÄNDRA OM MITT LIV förändra saker och ting i min vardag. ”Vi kan inte ha kläder när vi jobbar som du har ritat. DET BLIR SÅ BESVÄRLIG ha på sig utan lätta kläder måste vi ha” säger Ariel

När jag sitter med ärkeänglar, så mår jag bra ser hur de kan hjälpa mig att må bra.

ÄRKEÄNGLARNA SER vart problemen sitter hos mig. Jag vet att det är sant efter varje ärkeängel ,så har jag fått förändrat mig.

ARCH WINGS ÄRKE ,VINGAR GÖR INTE JOBBET ÅT MIG utan jag får göra det själv.  VISAR VÄGEN TILL MIG, vad som är bäst för mig att följa.

Jag tänkte inte så mycket om klädseln när jag ritade olika stilar på ärkeänglarna. Men i själva verket handlar det om mig. ARCH WINGS VISAR VAD JAG SKA ÄNDRA OM  ÄNDRA.

MEN GUD UNDRAR VARFÖR JAG RITAR SKOR PÅ ÄRKEÄNGLARNA? Det är klart jag kände mig dum. Men efter förklaringen, så godtog han det. Men han vill att jag berätta SANNINGEN HELA TIDEN.

Jag sa att jag ska berätta sanningen till han. Jag fick inte titta på internet när ärkeänglarna dök upp, genom att jag kan skriva fel. Men fick inte kika i böcker eller internet när skrev med dem kan visa fel ,genom att är så mycket lögner om ärkeänglarna. Men skriver från energin, som kan visa fel NÄR JAG SKA BERÄTTA SANNINGEN OM ÄRKEÄNGLARNA  ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR

MEN BER TILL ARIEL STÄDAR MÖRKER FRÅN DIG. 

ÄRKEÄNGELN ARIEL ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR KAN BE TILL ARIELS ENERGI.

KAN RENSA MÖRKER MED ARIEL. KAN BE TILL SOM HAR MÖRK ENERGI. Men han kommer inte till dig, genom att är så mycket människor på jorden.

Men energin kan du prata och be till ,genom att nå problem du har. KAN BE TILL ÄRKEÄNGEL ARIEL ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR. Men folk bär med sig mörker som blockerar oss då.

ÄRKEÄNGELN AURORA ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2-c3a4rkec3a4ngel-aurora-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN GICK BRA ATT SKRIVA FRÅN ÄRKEÄNGLAR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR TILLS JAG HALKAR PÅ NAMN. AURORA HAR INGEN ANING OM HENNE DÅ. Jag skulle ha en kund när hör tyst Aurora. Men tittar på internet vem är Aurora känns som en sagofigur. Men har sett många filmer tecknade filmer vågar inte säga till han. Aurora. Jag hittar  ärkeängel Aurora hon fanns på riktigt. Men har redan kontakt med ärkeänglar. Men håller på med boken. Men hör tyst Aurora. Men tar kunden får hjälp från Great master eller Ärkeänglarna. MEN ÄRKEÄNGELN AURORA FINNS PÅ RIKTIGT MEN SPRIDER KÄRLEK. 

När han har gått ,då säger Aurora till mig litar inte på mig, att var en ärkeängel. Men Aurora säger ,får aldrig titta på internet. Kan lära dig fel från andra då. Nu ska vi lära dig. Men lyssnar på Aurora ,SOM ÄR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR AURORA KÄRLEKEN. 

Aurora har kärlek med sig hon har love med sig. Men folk kan be till Aurora har kärlek men Hope har högre hösta i värden. Aurora är fylld av kärlek hon vill att vi lever lugn och ro utan konflikter. MEN AURORA HAR ANNAN ENERGI ÄN HOPE HAR HÖGSTA I VÄRLDEN. Aurora har annan energi än Hope. Hon delar inte på par som Hope kan göra ,genom att hon tillhör högsta i världen kärlek. Aurora har kärlek kan lära oss om. Kärlek hitta lugnt ställe vi trivs bra på.  Vi kan bli sjuk av bråk och konflikter, men sa det till min sambo som bråkar och har konflikter mellan oss.

MEN FOLK BER TILL EN STOR ENERGI GENOM ATT AURORA KOMMER INTE TILL DIG,

MEN ENERGIN KOMMER TILL DIG. Hon lever högre energi än andra ARCH WINGS GÖR ÄRKE VINGAR HON LEVER HÖGRE PLATS. Måste meditera längre tid att nå henne rätt.

JAG KAN PRATA MED ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS AURORA. HJÄLPER FOLK GENOM HENNE. Har kunder som vill ta hjälp av mig och då kommer olika ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR Men söker hjälp hos mig.

Men flöt genom kapitel efter kapitel tills förstår inte vem som ska in i boken.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9birgitta-andlig-inspiration-copyriht-c3a4rkec3a4ngeln-adonael.pngMEN SER KONSTIGA BOKSTÄVER KAN INTE TA IN HENNE I BOKEN. Men Hope förklarar för mig, jag har aldrig hört namnet ,då kan få problem pratar telepati. Men Hope visar även engelska ord jag aldrig hört. Men Hope säger orden flera gånger, men hör inte när hon säger orden. Men tar ett engelsk ord jag kan då höra. Men har lärt mig engelska ordet. Men tänkte vara smart med Hope träna engelska. men gick åt skogen hör inte ord när aldrig hört engelska orden.  

Men måste ut på internet letar efter ärkeängeln ,ser blå kläder glittrar om henne då. Men får A och D och andra bokstäver. Men ser på en gång glittrande ärkeängel SOM KALLAS FÖR NATTENS ÄNGEL. ADONAEL

 Men vilket bekymmer jag fick då. MEN ADONAEL ÄR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR 5 METER LÅNG OCH MÄKTIG. Men har aldrig hört talas om henne, och då fick problem som ska jobba med henne. Hon skulle vara med i boken DEN FRIA VILJANHon lever bland andra Men dök upp hos mig när har problem med bärbara datorn Men visar att jag måste ha hjälp då. Adonael  ligger högt upp ser bra sker då.  ÄRKEÄNGLARNA, ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR.

MEN DET FANNS 1 ÄRKEÄNGEL  ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR HAR STORT PROBLEM MED DÅ. JAG HAR GÅTT RUNDAN GENOM ÄRKEÄNGLAR DEN FRIA VLJAN.

HAN HETER ÄRKE ÄNGELN LUCIFER HAN ÄR EN ARCH WINGS STOR OCH MÄKGIT 5 METER LÅNG Men det var ärkeängeln Mikael som pratar om Lucifer. Jag blev rädd ,men Mikael tjatar på. Men vem ska du ta då ,säger Mikael? Jag kan inte städa bort mörkret från Grå folket satt fast med. Men bad att bli fri dem. Men har gått andra rundan i boken skrev ner från andra ärkeänglarna. Men ska Mikael stöka till för mig. Jag har gjort kapitlen klar kapitel 6 som Mikael står om då. 

När de ska vila ,då  har ärkeänglarna eget kryp in på olika platser Ariel lever ganska mörkt.  Men de vilar inte så mycket utan bara ibland. Ärkeänglarna kan prata med varandra.

arkeangeln-anael-birgitta-andlig-inspiration

ÄRKEÄNGLAR VISADE HUR ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR SÅG UT .MEN INTE ALLA FÖR DÅ HAR HELA SIDAN BLIVIT FULL. MEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. 22 STYCKEN ÄRKE VINGAR FLYGER ÖVER JORDEN. 

DET VAR GUD SOM FÖRST FRÅGADE MIG, VARFÖR JAG HAR SATT SKOR  PÅ ÄRKEÄNGLARNA?Hur har du tänkt Birgitta att de kan FLYGA med skor”? sa han. Jag svarade inte så mycket. En dag kommer ärkeängeln Hope till mig.

MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR HOPE. Men har jobbat länge innan hon kommer till mig, som ligger på högre energi. Men Hope tillhör högsta i världen kärlek som ligger längst upp när handlar om kärlek. Hög kärlek där allt ska vara perfekt mellan paren då. Men konflikter ,då kan hon dela på paren som ber till henne, genom att vi ska lära oss ta hand om varandra då.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpg

VI ÄR OLIKA MÄNNISKOR SOM PASSAR IHOP PÅ JORDEN, SOM PASSAR SÄMRE TILLSAMMANS. Vi får inte bråka med varandra utan lär oss acceptera varandra som vi är. Vi ger kärlek till varandra lär oss om  varandra ,genom att kärlek och glädje ska passa klockrent mellan oss, vi gillar samma sak som är perfekt kärlek mellan oss. Vi hjälper varandra stöttar varandra när vi lever ihop.

Vi får bra liv utan att bråka med varandra, genom att vi blir sjuk från bråk och konflikter delar på oss när blir för jobbig för oss. MEN KÄRLEK OCH GLÄDJE SKA FLYTA MELLAN OSS, DÅ FUNGERAR ALLT PERFKET ,VI MÅSTE ACCPETERA MÄNNSKOR RELATION VI LEVER I DÅ. Vi måste leva utan konflikter som gör oss sjuk då.

VI KAN STÄDA PROBLEM VI HAR MED ARCH WINGS HOPE. VI KAN RENSA PROBLEM. ALLA PROBLEM VI HAR MED MÄNNISKORNA. Vi kan få problem efter vägen blockeringar som vi måste ta bort ,genom att leva rätt. Men hittar problem vi har då. Vi måste känna kärlek och glädja när vi lever på jorden då. Vi kan stöta på folk som för oss av vägen. När vi föds till jorden vi har ett mål att följa då. Men vi kan åka av vägen och tappar bort spåret vi föds med. ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS HOPE ÄR HÖGSTA KÄRLEKEN I VÄRLDEN.

Men jag fick förklara ,för GUD hur ärkeänglarna har lärt mig. Men han ville nog jag skulle berätta hur ärkeänglarna egentligen ser ut. Men är sanningen finns så mycket lögner om ärkeänglar 22 stycken OCH KALLAS FÖR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR DÅ.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-9.pngJAG KAN SE ÄRKEÄNGLARNA FLYGER MED SINA VACKRA VINGAR ,ARCH WINGS ,HAR FÅTT DEN GÅVAN GRATIS ,ÄRKE VINGAR GÅVAN GRATIS???

MEN JOFAEL SA TILL MIG, VI KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR VI ÄR I SVERIGE. Jag skriver med det. Men har fått kämpat att öppna mig mot ärkeänglarna. FOLK SOM PRATAR ENGELSKA KALLAS FÖR ARCH WINGS. 

Men gratis och gratis ,men måste utveckla mig att nå ärkeänglarna. Men skriver från ärkeänglar, så folk förstå mig. Men kan prata med folk från ärkeänglarna när vill få råd. MEN KAN FLYGA FÖRBI MIG OCH LUGNA NER MIG NÄR JAG BLIR SUR PÅ SVERIGE    sitter fast med han. Men även pratar och lugnar ner mig när jag blir sur på alla människor runt mig. Men har förmågan att lugna ner mig.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 9aa5f31bdd7ac3257cde414749f848a6.jpgNU HAR ÄRKEÄNGLARNA KOMMIT SÅ NÄRA MIG ,SÅ KAN SE HUR DE SER UT. FLYGER MED SINA VITA VINGAR.   

NÄR ÄRKEÄNGELN ÄRKE VINGAR , ARCH WINGS HOPE KOMMER, DÅ ÖPPNAR EN NY VÄRLD FÖR MIG. HON SATTE SIG NER HOS MIG. Hon var så vacker att se på. Men har gått lång väg att nå Hope ,genom att hon ligger på högsta energin i världen kärlek högsta kärleken i världen.

MEN KAN NÅ HOPE, som har en mening vi jobbar ihop. HOPE KOMMER TILL MIG MEN FRÅGAR HOPE, HUR KAN DU VARA HOS MIG NÄR DU ÄR 5 LÅNG.

”Hur kan du det”, frågade jag?

”JAG KAN SVARADE HON LITE GLATT ,så här gör jag”, och satte sig ner.

Hope säger, ”jag kan inte sitta på riktigt hos dig som dina vänner gör. Jag måste tänka mig mindre när jag sitter och pratar med dig. JAG ÄR 5 METER LÅNG, så jag kan inte sitta på riktigt hos dig. JAG MÅSTE TÄNKA MIG LITEN, lika liten som dig” säger hon.

JAG SER FÖRST HOPES JÄTTESTORA VINGAR VIKER IHOP SIG. Vingarna blir ,så liten där bak när hon sitter bredvid mig. ”NU KAN VI PRATA , säger hon.

Jag frågade om det var besvärligt att vara så lång att bära så stora vingar?  ”NEJ JAG HAR MYCKET ENKLARE ATT TA MIG VIDARE när jag är så lång. Jag kan även flyga enkelt i väg när jag jobbar för Gud”, sa Hope.

”JAG HAR INTE KLÄDER DU HAR RITAT hur skulle jag kunna flyga med den kroppen utan lätta kläder har jag.”, Säger Hope.

HOPE HAR TUNT TYG SOM FÖLJER HENNES KROPP. Hon visade sin ljusa hud för mig och hennes bara fot ,som var stor för att gå STADIGT PÅ JORDEN.  Hope vet att jag älskar hennes ljuslockiga långa hår. HOPE HAR STORA LOCKAR.
arkeangeln-mikael-birgitta-andlig-inspiration
NÄR ÄRKEÄNGELN MIKAEL DÖK UPP DÅ SNURAR HAN BARA FÖR ATT VISA SIN BLÅ KLÄDER. Birgitta ser du vilken lätt blå klädsel jag har. Jag måste ta mig vidare utan skor såklart”, säger han. HAN VISAR SINA STORA FÖTTER. Han har mörkt hår och ljus hud. Men hans klädseln är så tunn och lätt att bära när han flyger iväg. De har KÖNSORGAN som man och kvinna, men de kan inte ha sex utan de kan känna men inget mer.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 80f56d5db44b9c54b3cc9385ac369062.jpg

VI HAR SÅ MYCKET ARBETE ATT ÖVERVAKAR JORDEN. Vi arbetar inte som människorna gör. Det var inte meningen att närma oss människorna utan de började upptäcka oss.

JAG LÄRDE KÄNNA ÄREÄNGELN MIKAEL. MEN FÅR REDA PÅ EFER NÅGRA RUNDOR MED MIKAEL ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR. Men vad kul är när kan säga på en gång kallas för ÄRKE VINGAR ARCH WINGS. Men litar på dem såklart.

En del ärkeänglar jobbar inte alls med människorna. Mikael har så lite intressen för människor. Han ser människor men går inte så när dem han flyger över jorden. Men en gång i tiden har folk upptäckt mig. MEN SKRIVER SAGOR OM MIG. 

JAG FRÅGADE OM SVÄRDET, MEN VAR EN  SYMBOL. När han kom och rensar auran , då ska vi tänka eller ser svärdet renar auran på oss.

 

FOLK KAN BE TILL ÄRKEÄNGELN MIKAEL ARCH ,WINGS ,ÄRKE VINGAR HAN HAR STOR ENERGI. Mikaels energi rensar problem du har. Kan be till Mikaels energi Svärdet använder jag inte som folk tror. Jag jobbar med GUD som de andra gör.

Jag ser nu ,hur han bara snurrar runt när han dyker ner till mig. Han leker med mig. Men han älskar att leka med mig. Men svärd har kyrkan hittat på ,genom att krig hatar han. Men svårt att bära ett svärd från hans sida. Men kyrkan och sekter och andra länder som tror på Mikael krigar ,och hjälper folk när vi ber till Mikael ska rädda alla människor, som Mikael retar mig med. Men ska rädda dig och dina barn, JA såklart jag älskar mina barn och barnbarn då. MIKAEL HATAR KRIG OCH KONFLIKTER ÖVER HELA JORDEN IDAG. 

Men brukar retas med mig. Men alla förstår att Mikael kan inte flyga till varje människa??? ELLER ÄR NI LIKA BLIND OCH TROR PÅ LÖGNER ATT MIKAEL KRIGAR SOM ÄR BARA PÅHITT kan inte ta i svärd när han lever på andra sidan. Men människor krigar över hela jorden, som Mikael vill få stopp på då. Men Mikael vill leka och skoja med mig krig för han är inte intresserad av ens.

Men han vill visa upp sina fina vackra vita vingar när han flyger sin runda då. Men har så vackert svart hår och mörka ögon. Men han har blå kläder när han flyger, ser blått från Mikael är på väg till mig. Men han vill skoja med mig då. Men Mikael kommer nu när jag skriver om han, MIKAEL PUSSAR MIG I NACKEN MEN HAN ÄR SÅ KÄRLEKSFULL och krig går inte för sig för han ens.  

MIKAEL ÅKER RAKT UPP MOT HIMLEN. SEDAN DYKER HAN NER TIILBAKA TILL MIG. HAN SKÄMTADE LITE MED MIG ,FÖR HAN VET HUR JAG ÄR. HAN SKÄMTAR OCH LUGNAR NER MIG.arkeangeln-ariel-birgitta-andlig-inspiration

ÄRKEÄNGELN ARIEL FICK MIG ATT KÄNNA MIG DUM. JAG FICK REDA PÅ AV ANDRA ATT ARIEL VAR MAN. MEN ÄVEN KALLAS FÖR ÄRKE VINGAR ARCH, WINGS STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG. FLYGER ÖVER JORDEN. 

ARIEL BÖRJADE MED BOKEN DEN FRIA VILJAN. HAN VAR MED I FÖRSTA KAPITLET. STYR ÖVER BOKEN TOG IN ANDRA ARCH WING I VARJE KAPITEL. DET BLEV 22 ÄRKE VINGAR.

MEN KÄNDE ARIEL VAR BRA ATT PRATA OM DJUPA KÄNSLOR, och reda upp, så jag tänkte inte så mycket på det. Han kändes som en kvinna hela tiden.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-8.pngJAG VAR TVUNGEN ATT ROPA EFTER ÄRKEÄNGELN ARIEL NÄR FICK HÖRA HAN VAR MAN. Han fick beskriva sig själv. Jag förstår inte varför han berättar för mig har mörkt kort hår, och brun tunna klädsel.

Jättestora vita vingar. Han visade på samma sätt att han är lika lång som de andra ärkeänglarna. Han går barfotad som de andra går. Men var en chock, men finns  ingen likhet jag målar rosa färg och ljust hår. Men målar vita vingar som stämmer på han. MEN FICK MÅLA EFTER MINA BEHOV , SKOR OCH KLÄDER HAN VISAR MIG.  HAN FLYGER UTAN SKOR. Men kan mig själv skor. Men tänker titta på det ,men drar ut på tiden, tråkigt att leta rätt skor. Jag har problem fötter. När måste leta efter skor antingen hittar jag skor ,eller så går jag hem. Men bor i en stad som tar in så lite skor som passar mig.

ÖSTERSUND ÄR PROBLEM STAD NÄR HANDLAR OM SKOR OCH KLÄDER. Storlekar skor kan en del snava på ,eller så passar så lite oss vänder sig mot ungdomen. Men en del skor har vi svårt att gå i. 

När jag åker till Göteborg, då hittar jag skor. Vinterskor och andra skor ,men hemma blev mest less när tar in fel skor för mig. Men hittar i Göteborg slår aldrig fel ,så hittar bra skor. Men har mycket skoaffärer. Norge har så mycket fina skor och stövlar när var sist där. 

MEN KAN LÖSA SKO FRÅGAN INTERNET HITTAR JAG IDAG. Men kan hittar skor till mig själv då. Men internet har så mycket bra skoaffärer att titta på sida efter sida. 

Ariel sa, att jag fick rita ärkeänglar med kläder som alla gör. Men visade vad jag ska ÄNDRA PÅ. JAG FICK LÄRA KÄNNA ÄRKEÄNGLAR, ARCH WINGS SOM MINA BÄSTA VÄNNER. ÄRKE VINGAR LÄR MIG ÄNDRA OM MITT LIV förändra saker och ting i min vardag. ”Vi kan inte ha kläder när vi jobbar som du har ritat. DET BLIR SÅ BESVÄRLIG ha på sig utan lätta kläder måste vi ha” säger Ariel

När jag sitter med ärkeänglar, så mår jag bra ser hur de kan hjälpa mig att må bra.

ÄRKEÄNGLARNA SER vart problemen sitter hos mig. Jag vet att det är sant efter varje ärkeängel ,så har jag fått förändrat mig.

ARCH WINGS ÄRKE ,VINGAR GÖR INTE JOBBET ÅT MIG utan jag får göra det själv.  VISAR VÄGEN TILL MIG, vad som är bäst för mig att följa.

Jag tänkte inte så mycket om klädseln när jag ritade olika stilar på ärkeänglarna. Men i själva verket handlar det om mig. ARCH WINGS VISAR VAD JAG SKA ÄNDRA OM  ÄNDRA.

MEN GUD UNDRAR VARFÖR JAG RITAR SKOR PÅ ÄRKEÄNGLARNA? Det är klart jag kände mig dum. Men efter förklaringen, så godtog han det. Men han vill att jag berätta SANNINGEN HELA TIDEN.

Jag sa att jag ska berätta sanningen till han. Jag fick inte titta på internet när ärkeänglarna dök upp, genom att jag kan skriva fel. Men fick inte kika i böcker eller internet när skrev med dem kan visa fel ,genom att är så mycket lögner om ärkeänglarna. Men skriver från energin, som kan visa fel NÄR JAG SKA BERÄTTA SANNINGEN OM ÄRKEÄNGLARNA  ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR

MEN BER TILL ARIEL STÄDAR MÖRKER FRÅN DIG. 

ÄRKEÄNGELN ARIEL ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR KAN BE TILL ARIELS ENERGI.

KAN RENSA MÖRKER MED ARIEL. KAN BE TILL SOM HAR MÖRK ENERGI. Men han kommer inte till dig, genom att är så mycket människor på jorden.

Men energin kan du prata och be till ,genom att nå problem du har. KAN BE TILL ÄRKEÄNGEL ARIEL ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR. Men folk bär med sig mörker som blockerar oss då.

ÄRKEÄNGELN AURORA ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 2-c3a4rkec3a4ngel-aurora-birgitta-andlig-inspiration.png

MEN GICK BRA ATT SKRIVA FRÅN ÄRKEÄNGLAR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR TILLS JAG HALKAR PÅ NAMN. AURORA HAR INGEN ANING OM HENNE DÅ. Jag skulle ha en kund när hör tyst Aurora. Men tittar på internet vem är Aurora känns som en sagofigur. Men har sett många filmer tecknade filmer vågar inte säga till han. Aurora. Jag hittar  ärkeängel Aurora hon fanns på riktigt. Men har redan kontakt med ärkeänglar. Men håller på med boken. Men hör tyst Aurora. Men tar kunden får hjälp från Great master eller Ärkeänglarna. MEN ÄRKEÄNGELN AURORA FINNS PÅ RIKTIGT MEN SPRIDER KÄRLEK. 

När han har gått ,då säger Aurora till mig litar inte på mig, att var en ärkeängel. Men Aurora säger ,får aldrig titta på internet. Kan lära dig fel från andra då. Nu ska vi lära dig. Men lyssnar på Aurora ,SOM ÄR ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR AURORA KÄRLEKEN. 

Aurora har kärlek med sig hon har love med sig. Men folk kan be till Aurora har kärlek men Hope har högre hösta i värden. Aurora är fylld av kärlek hon vill att vi lever lugn och ro utan konflikter. MEN AURORA HAR ANNAN ENERGI ÄN HOPE HAR HÖGSTA I VÄRLDEN. Aurora har annan energi än Hope. Hon delar inte på par som Hope kan göra ,genom att hon tillhör högsta i världen kärlek. Aurora har kärlek kan lära oss om. Kärlek hitta lugnt ställe vi trivs bra på.  Vi kan bli sjuk av bråk och konflikter, men sa det till min sambo som bråkar och har konflikter mellan oss.

MEN FOLK BER TILL EN STOR ENERGI GENOM ATT AURORA KOMMER INTE TILL DIG,

MEN ENERGIN KOMMER TILL DIG. Hon lever högre energi än andra ARCH WINGS GÖR ÄRKE VINGAR HON LEVER HÖGRE PLATS. Måste meditera längre tid att nå henne rätt.

JAG KAN PRATA MED ÄRKE VINGAR ,ARCH WINGS AURORA. HJÄLPER FOLK GENOM HENNE. Har kunder som vill ta hjälp av mig och då kommer olika ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR Men söker hjälp hos mig.

Men flöt genom kapitel efter kapitel tills förstår inte vem som ska in i boken.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är c2a9birgitta-andlig-inspiration-copyriht-c3a4rkec3a4ngeln-adonael.pngMEN SER KONSTIGA BOKSTÄVER KAN INTE TA IN HENNE I BOKEN. Men Hope förklarar för mig, jag har aldrig hört namnet ,då kan få problem pratar telepati. Men Hope visar även engelska ord jag aldrig hört. Men Hope säger orden flera gånger, men hör inte när hon säger orden. Men tar ett engelsk ord jag kan då höra . Men har lärt mig engelska ordet. Men tänkte vara smart med Hope träna engelska. 

Men måste ut på internet letar efter ärkeängeln ser blå kläder glittrar om henne då. Men får A och D och andra bokstäver. Men ser på en gång glittrande ärkeängel som kallas för nattens ängel. Adonael. Men vilket bekymmer jag fick då.  ADONAEL ÄR ARCH WINGS ÄRKE VINGAR 5 METER LÅNG OCH MÄKTIG. Men har aldrig hört talas om henne, och då fick problem som ska jobba med henne. 

När de ska vila ,då har ärkeänglarna eget kryp in på olika platser Ariel lever ganska mörkt.  Men de vilar inte så mycket utan bara ibland. Ärkeänglarna kan prata med varandra.

arkeangeln-anael-birgitta-andlig-inspiration

En reaktion till “OM ÄRKEÄNGLAR – ABOUT ARCH ANGELS ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.