OM ÄRKEÄNGLAR

copyrighet-arkeangeln-hope-birgitta-andlig-inspiration

Det här hände för någon dag sedan DE VISADE HUR DE SÅG UT MEN INTE ALLA FÖR DÅ HAR HELA SIDAN BLIVIT FULL. 

Det var GUD som först frågade mig varför jag har satt SKOR på ärkeänglarna? ”Hur har du tänkt Birgitta att de kan FLYGA med skor”? sa han. Jag svarade inte så mycket. Men jag fick förklara för GUD hur ärkeänglarna hade lärt mig. Men han ville nog jag skulle berätta hur ärkeänglarna egentligen ser ut.

Nu har ärkeänglarna kommit så nära mig så jag kan se hur de SER UT.

När ÄRKEÄNGELN HOPE kom så öppnades sig en helt ny värld för mig. Hon SATTE sig ner hos mig.

”Hur kan du det”, frågade jag?

”Jag KAN svarade hon lite glatt så här gör jag”, och satte sig ner.

Hope säger, ”jag kan inte sitta på riktigt hos dig som dina vänner gör. Jag måste tänka mig mindre när jag sitter och pratar med dig. JAG ÄR 5 METER HÖG så jag kan inte sitta på riktigt hos dig. Jag MÅSTE TÄNKA mig liten, lika liten som dig” säger hon.

Jag ser först hennes JÄTTESTORA VINGAR viker ihop sig. Vingarna blir så liten där bak när hon sitter bredvid mig. ”Nu kan vi PRATA , säger hon.

Jag frågade om det var besvärligt att vara så lång att bära så stora vingar?  ”Nej jag har mycket enklare att ta mig VIDARE när jag är så lång. Jag kan även flyga enkelt i väg när jag jobbar för Gud”, sa hon.

”Jag har inte de KLÄDER du har ritat hur skulle jag kunna flyga med den kroppen utan lätta kläder har jag.”

Hope har tunt fint tyg som döljer hennes kropp. Hon visade sin ljusa hud för mig och hennes bara fot som var stor för att gå STADIGT PÅ JORDEN.  Hope vet att jag älskar hennes ljuslockiga långa hår. HOPE HAR STORA LOCKAR.
arkeangeln-mikael-birgitta-andlig-inspiration
När ÄRKEÄNGELN MIKAEL dök upp då snurrade han bara för att visa SIN BLÅ klädsel. ”Birgitta ser du vilken lätt blå klädsel jag har. Jag måste ta mig vidare utan skor såklart”, säger han. Han visade sina STORA FÖTTER. Han har mörkt hår och ljus hud. Men hans klädseln är så tunn och lätt att bära när han flyger iväg. De har KÖNSORGAN som man och kvinna, men de kan inte ha sex utan de kan känna men inget mer.

VI har så mycket arbete för att övervakar jorden och renar hela tiden. Vi arbetar inte som människorna gör. Det var inte meningen att närma oss människorna utan de började upptäcka oss.

En del ärkeänglar jobbar inte alls med människorna.

Jag frågade om svärdet, men han sa att det är mer som en SYMBOL. När han kom och RENSA MIN AURA  så tänkte han mer det. Svärdet använder jag inte som folk tror. Jag jobbar med GUD som de andra gör. Jag ser nu hur han bara snurrar runt när

han åker RAKT UPP mot himlen. Sedan dyker han ner tillbaka till mig. HAN SKÄMTADE lite med mig hur han kan hjälpa mig FÖR HAN VET HUR JAG ÄR.
arkeangeln-ariel-birgitta-andlig-inspirationÄRKEÄNGELN ARIEL fick mig att känna mig dum för att jag fick reda av de anda att han var man, men kände det ibland, men han är bra på att prata om DJUPA känslor och reda upp, så jag tänkte inte så mycket på det. Han kändes som en kvinna hela tiden.

Jag var tvungen att ropa till ärkeängeln Ariel när jag fick höra om att han var MAN. Han fick beskriva sig själv för jag förstod inte varför han inte sa något om det.

Han VISADE mig att han har mörkt kort hår och brun tunn klädsel. Jättestora vita vingar. Han visade på samma sätt att han är lika lång som de andra ärkeänglarna. Han är barfotad som de andra är.

Han sa att jag fick rita ärkeänglar med kläder som alla gör. Men visade vad jag ska ÄNDRA PÅ. Jag fick lära känna dem som SOM MINA BÄSTA VÄNNER de lärde mig att förändra saker och ting i min vardag. Vi kan inte ha kläder när vi jobbar som du har ritat. Det skulle bli så BESVÄRLIG att ha på sig utan lätta kläder måste vi ha.

När jag sitter med ärkeänglar så mår jag bra de ser hur de kan hjälpa mig att må bra.

ÄRKEÄNGLARNA SER  vart problemen sitter hos mig.Jag vet att det är sant efter varje ärkeängel så har jag fått förändrat mig.

De kan inte göra JOBBET åt mig utan jag får göra det själv. De VISAR vägen till mig, vad som är bäst för mig att följa.

Jag tänkte inte så mycket om klädseln när jag ritade olika stilar på ärkeänglarna. Men i själva verket handlar det om mig. De visar vad jag ska ÄNDRA PÅ. Nu kom GUD och undrade varför jag RITADE SKOR på ärkeänglarna? Det är klart jag kände mig dum. Men efter förklaringen så godtog han det. Men han vill att jag berätta SANNINGEN hela tiden.

Jag sa att jag ska berätta sanningen. Jag måste rätta till.

När de ska vila då har ärkeänglarna eget kryp in upp i himlen. De lever i stora boningar upp i himlen. Men de vilar inte så mycket utan bara ibland. Ärkeänglarna kan prata med varandra.

arkeangeln-anael-birgitta-andlig-inspiration

 

En reaktion till “OM ÄRKEÄNGLAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.