HUR SVERIGE SER UT IDAG ÄRKEÄNGELN JEREMIEL, ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR -What Sweden looks like today – Archangel Jeremiel

hur-sverige-ser-ut-idag-arkeangeln-jeremiel-birgitta-andlig-inspiration”ÄRKEÄNGELN JEREMIEL SER VART SVERIGE ÄR PÅ VÄG NU”, SÄGER ÄRKEÄNGELN JEREMIEL. SOM ÄR EN ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG 5 METER LÅNG FLYGER HAN ÖVER JORDEN.

HAN SER SVERIGES PROBLEM DÅ. HAN HAR ÖGON ATT SE MED. 

ALLA VARNINGSKLOCKOR NI FÅR VARJE DAG. Ni blundar och tiger, för ni vet inte vad som är rätt eller fel. Ser hur Sverige ser ut nu. Tycker ni att det ser bra ut? Nej säger en del människor. En del människor, vet inte vad de ska göra åt saken. De tiger och mår sämre av allt som händer i Sverige.

VARFÖR HAR SVERIGE ,SÅ SVÅRT ATT SÄTTA NER FÖTTERNA OCH SÄGA NEJ TILL, SOM HÅLLER PÅ ATT FÖRVANDLAS TILL NÅGOT NI INTE GILLAR ALLS GILLAR ? Ni är rädda människor när ni inte kan säga NEJ till det som händer i landet nu.

HAR SVERIGE SETT UT SÅ HÄR.SVERIGE SETT UT SÅ HÄR? NEJ SÄGER NI. 

Håller landet på att förvandlas till en annan kultur nu, bara för ni vill rädda människor i nöd? ELLER KAN NI SÄGA NEJ TILL MÄNNISKOR SOM INTE VILL FÖLJA MED LANDETS UTVECKLING NU vill följa med nu och håller med dem? Hur kommer det att sluta för Sverige?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vc3a4gen-birgitta-andlig-inspiration1.png

JAG ÄR EN ÄRKEÄNGEL SOM KAN SE LITE LÄNGRE HUR DET SER UT . Det väller in olika kulturer nu som behöver extra hjälp ,genom deras länder håller på att gå sönder nu. De flyr till Sverige som är fritt från krig. Hur kan ni hjälpa dem bäst nu?

Har ert land sett ut såhär? Nej. Men varför gör ni inget åt det? Varför sitter ni och blundar hela tiden? Hela Sverige ser hur landet håller på förvandlas till något ni inte önskar nu.

Nu är det olika människor från olika kulturer som flyr till Sverige. Ska det förvandlas till samma land de kommer ifrån? Nej, säger ni. 

De flyr från ett förtryckt land, som i alla tider har varit förtryckta. Hur kan ni hjälpa dem? Ska ni låta de fortsätta i Sverige? SÄTT NER FÖTTENRA OCH SÄG NEJ TILL LANDET STÅR FÖR Låt de blomma ut i landet. Lär dem att leva som ni lever. Sverige hjälper människorna helt fel. Ni tillåter de leva kvar i en förtryckt kultur när de kommer till Sverige. De är inte att hjälpa en människa rätt.

Vill ni ha ett sådant land där ni lever i två läger bara för ni är rädd ,att säga till. Låt de få smaka på friheten som landet bjuder på. Låt de få blomma ut och hjälp dem rätt när de kommer till Sverige.

Ni tillåter dem leva kvar i en förtryckt kultur om ni inte hjälper dem rätt nu. SVERIGE MÅSTE SÄGA NEJ TILL DET. När de lever i Sverige måste de följa landets lagar.

De flyr från ett land där de förtrycker varandra. När de kommer till Sverige ,så tillåter landet det. Det är inte att hjälpa dem rätt. Sätt ner fötterna och hjälp dem rätt nu. Låt de få leva som ni lever. MÅSTE HJÄLP DEM RÄTT TAR SEDEN DIT DE KOMMER DÅ.

ÄRKEÄNGELN JERMIELA ARCH WINGS , ÄRKE VINGAR SOM SER ALLT NÄR HAN SÄGER SANNINGEN OM SVERIGE.birgitta-andlig-inspiration-hemsidan-arkeangel-jeremiel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.