BIG PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL

the-big-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration

De finns olika kategorier av tvillingsjälar. 

DET  FINNS BIG PROTECTION ,TWIN SOUL ,PROTECTION, TVILLINGSJÄLAR

OCH BIRGITTA HAR MÖTT PÅ BIG PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL Det är stor skillnad på tvillingsjälarna. De har en helt annan energi att arbeta med. De tillhör de högsta i BIG HEAVEN. Ni förstår säkert att Birgitta har mött på många olika saker sedan tvillingsjälen dök upp hos henne.

Den kategori av tvillingsjäl är en arbetande tvillingsjäl. Hon behöver ha med sig varje gång en tvillingsjäl, när hon besöker jorden. Nu fick hon göra om 40-talet. Hon är klar med allt nu. Birgittas tvillingsjäl tillhör den högre av tvillingsjälar för hon behöver ha det så. Tvillingsjälar namn är Beskyddaren.

Varför har Birgitta med sig tvillingsjälar till jorden? Hon behöver ha det genom att hennes arbete ser ut så. Hon får oftast kliva in i liv, som gör att hon behöver ha med sig en tvillingsjäl. Nu fick hon öppna tvillingsjälen ,så sent genom att hon var tvungen att göra om sitt liv. Hon hade bara behövt arbeta här, men hon var tvungen att rensa av karman från andra människor.  När människor avslutar sina liv själv, då får de gå tillbaka och rätta till det. Nu är Birgitta klar med allt. Tvillingsjälen behövde bara vänta in Birgitta. Han har även han sår, men fick följa med ner för att rätta till det med henne. Hon har aldrig hamnat såhär om hon hade lyssnat på honom.

Men Gud såg nu chansen att öppna upp länder för att rädda människor. Hon fick kliva in och hjälpa till och öppna upp tvillingsjälen för att rädda landet. Birgitta tillhör dem som får jobba här på jorden. Hon har alltid en tvillingsjäl att arbeta med. Det är sällan ,att de börjar från början. De får oftast leva ett tag innan de möts upp. Ibland kan de vara ung som på 1940-talet. Hon var ung när de möttes på 40-talet. Han var mycket äldre än henne som stökade till det för henne.

Om tvillingsjälarna mister varandra har de svårt att se efter en annan kvinna eller man De väljer att leva ensam, eller så avslutar de livet. De måste tillbaka till jorden för att rätta till det. Nu hoppas vi på att de slipper det i framtiden. Det är Gud som styr över dem. Det finns ett par till som har samma problem som Birgitta har. De får jobba hela tiden på jorden.

Nu finns det vanliga tvillingsjälar som kan stanna hemma utan att de behöver besöka jorden. När de är klar har de inga plikter mer. Men de kan behöva ner till jorden och tvillingsjälen stannar hemma. De har ett speciellt möte, eller för att reda upp speciella händelser de har varit med om. Jorden är en arbetsplats på många sätt. Ni kan välja ett annat land som påminner om landet ni ska göra upp med. De måste ha lite likheter.

245dde3454ca43e4cd31a28c0cbe5859

En reaktion till “BIG PROTECTION TWIN SOUL TVILLINGSJÄL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.