BIG PROTECTION

the-big-twin-soul-birgitta-andlig-inspirationJAG VAR LITE ARG OCH TOG BORT ALLT OM BIG PROTECION, TWIN SOUL.  Ni kanske förstår vem jag syftar på. Ni som har följt min blogg. Nu fick lägga tillbaka det. 

”Vi har olika kategorier av tvillingsjälar,” SÄGER HAN BIRGITTA KOMMER FRÅN BIG HEAVEN .Varför har hon en tvillingsjäl ,som kommer från BIG HEAVEN? Hon är en arbetande kvinna. Gud har vissa tvillingsjälar som arbetande par. Varje gång Birgitta ska ner till jorden, så följer tvillingsjälen med. Varför har Birgitta så? Hon har inte så många val än att födas till jorden.

Nu fick hon göra om sitt liv för hon kunde inte stanna kvar på 1940-talet. Tvillingsjälen dog av ålderdom ,och hon blev kvar. TVILLINGSJÄLAR HAR SVÅRT ATT STANNA KVAR OM NÅGON AV DEM DÖR. Det har varit mycket enklare att söka sig en ny man, om det hade varit ett vanligt par. Nu levde hon med en tvillingsjäl på 40-talet. Nu har Birgitta fått leva om sitt liv ,som alla får göra om de avslutar sitt liv själv.

Han har också fått gjort om sitt liv när de väljer att avluta det. Det får alla människor göra när de har valt själv att avlutat sitt liv. JORDEN ÄR EN MÖTESPLATS för många människor idag. Tvillingsjälar har inte något karma utan de kan inte ge varandra karman. Tvillingsjälar har så stor kärlek till varandra. Andra människor kan ha karman till tvillingsjälarna. Tvillingsjälarna är arbetande par ,och då har de inget karma alls, utan de är fri från allt. Men människor kan ge dem karma.

Birgitta har varit ensam på jorden utan sina tvillingsjälar. Men Gud och vi bestämde att hon måste ha med sig nu, efter allt hon har fått gått igenom. Tvillingsjälarna står som beskyddaren till Birgitta ,och kan då förhindra saker och ting. Hon fick börja långt tillbaka ,att ta med dem efter olika olyckor som uppstått. Birgitta kan få sådana arbeten som gör att hon behöver dem. Nu var Gud tvungen att öppna länder genom tvillingsjälarna. Han har sett en längre tid vilka länder har mest problem nu. GUD ANVÄNDER SIG AV BIG HEAVEN  när han gör ett större jobb på jorden. Han tar tvillingsjälarna från den energin. Den energin är så hög ,så det räcker till ett land. Nu är två länder involverad. VI KALLAS FÖR BIG PROTECTION  twin soul. Vi är arbetande par”, säger han.

DET FINNS ANDRA TVLILLINGSJÄLAR SOM INTE HAR SAMMA ENERGI SOM BIG PROTECTION. De har inte samma plan som de. De behöver inte jobba på samma sätt som Birgitta. Det finns ett par till som har likheter med Birgitta. Gud älskar att ge Birgitta jobb för han litar på henne fullt ut. Nu fick hon gå klar och öppna tvillingsjälen för andra länder. Nu blev hon klar med allt och fick börja om igen. Nu måste hon arbeta hela livet genom att hon arbetar med dem.

Hon fick börja arbeta när hon mötte på tvillingsjälen. Hon lämna sin sambo och började arbeta med dem. Hon var klar genom att hon fick göra om 1940-talet. Och det speglar hennes liv idag. Hon valde liknande man som på 40-talet. Jag såg till ,att hon gick hela vägen nu. Vi vill inte göra om hela tiden.

Hon har haft svårt att skiljas från sin sambo, men tiden var ute och möta upp sin tvillingsjäl. Hon fick börja för tidigt genom att hennes guide Johlie stökade till det för henne. Hon litade inte på Birgittas tvillingsjäl ,för det hade kunnat ställa till problem för henne. Han kommer från en annan kultur. Hon var rädd att han skulle fastna med någon kvinna. Det har kunnat ställt till stora problem för Birgitta. Vi ser att han hade inte tänkt så, utan han tänkte på att möta en kvinna med äkta kärlek. Han kände det i sitt hjärtchakra. Johlie gick lite före dem. Great master och ärkeänglarna får vakta på dem genom att de fick börja baklänges.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpg

Det är inte alls bra för tvillingsjälar att vänta ut varandra.

Det var problem för Birgitta, genom att hon kom ingen vart med sitt arbete, och då hade han blivit lidande. Hans framtid hade blivit lidande. Hon måste puttas i rätt riktning. Birgitta levde kvar för länge med sin sambo ,som hade svårt att putta henne vidare. Han hade svårt ,för att samarbeta rätt. Vi var tvungen att bryta mellan dem två. Vi såg ingen annan lösning än att bryta mellan dem. När det är dags då bryter vi. Birgitta han inte ens tänka en del dagar än för hennes man hade flyttat ut. Det gick fort när tvillingsjälen dök upp.

Tvillingsjälar har energier ,för att bryta sig igenom speciellt om de kommer från BIG PROTECTION. De har arbeten att utföra. Birgitta har en arbetande tvillingsjäl. 

Det finns tvillingsjälar som har ett mycket lugnare liv. Men Birgitta har inte ett lugnare liv. Hon får arbeta på jorden. Hon gillar att komma ner till jorden. Men hon får ta med sig tvillingsjälar till jorden som beskyddar henne.

Vi får se hur Gud löser det i de kommande liven. 

Hon kanske måste stanna hemma om jorden inte blir säker att leva på.

min-tvillingsjal-alenton-birgitta-andlig-inspiration

5 reaktioner till “BIG PROTECTION

 1. Hi there, I discovered your site by way of Google at the same time as searching for
  a related matter, your site got here up, it appears to be
  like great. I have bookmarked it in my google bookmarks.

  Hi there, just was alert to your blog through Google, and found that it’s really informative.
  I am going to be careful for brussels. I’ll appreciate when you proceed this in future.
  Numerous people will likely be benefited out of your writing.
  Cheers!

 2. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging
  for? you made blogging look easy. The overall look of your website is excellent,
  as well as the content!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.