TWIN SOUL – MY LOVE

MY LOVE BIRGITTA ANDLIG INSPIRATIONNI FICK LÄRA KÄNNA MIG.. Jag kan inte lämna ut allt om tvillingsjälar när det gäller mig. Det är bara jag som har det så. Jag fick rensa allt från min blogg för att visa upp ett normalt liv med en tvillingsjäl.

Det är klart för att mötas nu. En del saker måste förändras runt Birgitta och honom. Birgitta måste kanske putta lite på honom ,för att väcka upp honom. Tvillingsjälar är bra på att putta igång varandra. De kan utgöra ett hot, som andra inte förstår, men tvillingsjälen känner deras inre så väl.DE VET VILKA STRÄNGAR TVILLINGSJÄLEN TWIN SOUL SKA SPELA PÅ DÅ. 

Nu fick Birgitta och han gå baklänges ,som ställde till det för honom med. Men tvillingsjälar kan känna sig sårad när de måste vänta in. De förstår inte vad som gått fel alla gånger, utan väntan tär på dem båda två. I Birgittas fall fanns det orsak till väntan ,som han inte vet om. Men vi hjälper varandra ,för att allt ska bli rätt nu. Det handlar om den stora kärleken ,som vi ger till varandra nu. KÄRLEK ÄR BLAND DET FINASTE VI GER TILL VARANDRA. Kärlek är ett ord ,som alla inte förstår i Sverige. Jag har sett från Birgittas håll varför allt måste fördröjas nu. Den hjälp Birgitta hade behövt fanns inte där för henne. Hon har dem som vakar över henne, så hon klarar av att leva kvar här. Om vi inte fanns då var hennes liv i sopor nu. Tvillingsjälen har måste glömt bort Birgitta, för landet har svårt att rädda människor rätt.

Ni kanske förstår varför Birgitta har den hjälpen nu. Jag har vakat över Birgitta både dag och natt, som tvillingsjälen inte vet om. Han vet vem jag är när han kommer hem till oss. Han skulle gjort samma sak för mig. Vi räddar varandra hela tiden, jag kallar det för äkta kärlek. Men Sverige har svårt för det. Det är det enda land som tvillingsjälarna kommer fly från. Men Gud gav oss ett arbete för att rädda Sverige.

Men ingen av oss vill tillbaka efter detta. Jag har sagt nej till Birgitta, att födas hit igen. Tvillingsjälar jobbar hela tiden för Gud. Ni tror att Sverige är ett bra land. Ni kan inte ens ta hand om ert eget folk ,som andra kulturer kan. Gud gav Birgitta ett jobb i landet. Han öppnade två tvillingsjälar i landet ,OCH LANDET MÅSTE FÅ IN KÄRLEK.  Det är stort när Gud måste sätta två tvillingsjälar i ett litet land som Sverige. Jag skriver om sanningen nu. Birgitta gillar inte att vi lämnar ut allt om henne. Hon är lika låst som Sverige är för hon föddes i landet.

Har det varit en annan kultur HAR NI INTE ENS TÄNKT PÅ DET.  De delar med sig till andra människor. De är givmilda människor som har flyttat in i Sverige. Ni kommer lära er om det. faerieloversJAG HOPPAS NI SER, HUR NI KAN RÄDDA LANDET NU Ni har byggt upp ett bra system, som ska gynna äldre människor nu. Men de åker ut för pengarna är slut. Ni måste börja om från början. Ni lär inte ens folk att leva rätt. Ni kan inte ens säga nej, för att folket måste ändra om nu. Många ser, men politikerna är svag vid rodret. Det är en annan tid nu. De kommer människor från andra kulturer ,som kan rädda landet, men ni måste hjälpa dem rätt. Ni tillåter dem leva samma liv som i sitt eget land. Vad blir det för ekonomi av det????

Hur tänker Sverige nu? Ska ni börja bygga om för dem? Eller ska ni stå på er rätt, för att hjälpa kvinnor och män rätt nu. Det finns inga problem för en man ,att ta ett arbete i landet. Men för en kvinna som bär BURKA får sitta hemma. Det kanske svider i deras plånbok, för det fattas pengar hela tiden. Mannen måste kanske söka upp sociala, för att hjälpa sin familj. Han får slita dubbelt när han själv inte kan ändra om henne. Men Sverige kan hjälpa till med det. Med lite små medel ,så kan hon gå ut genom dörren ,för att tjäna in sin lön. I Sverige måste båda jobba för att klara av en ekonomi. MEN MÅSTE ÄNDRA OM ALLA KVINNOR SOM KOMMER HIT OCH SPECIELLT FOLK SOM BÄR BURKA.

Hur tänker Sverige hjälpa männens som kommer hit? De behöver lite draghjälp att ändra om kvinnan som bär BURKA. Varför är ni så förblindad av det? NI MÅSTE PUTTA UT KVINNOR I ARBETE SOM BÄR BURKA SOM GYNNAR LANDET BÄST. Ni måste nu hjälpa dem på travet. De får känna att de lever i land som Sverige, där alla möjligheter finns att leva fritt nu. Eller ska ni sänka landet, FÖR DET KOMMER MER FOLK FRÅN LANDET SOM BÄR BURKA. De har döttrar som vill att de bär BURKA. MÅSTE TA SEDEN DIT DE KOMMER ,TAR BORT BURKAN NÄR FLYTTAR TILL SVERIGE. VILL SLIPPA SE KVINNOR SOM GÅR MED BURKA. 

Jag skriver stora varningar till er.

Om inte regeringen tar in det eller lyssnar på enskilda människor.

Ni kan samla ihop er ,och lämna in namnunderskrifter till regeringen.

Birgitta har fått skrivit till regeringen från oss. Men det måste bli fler för England är på god väg att fixa ,så de slipper gå under. Det är ganska dyrt att leva i England som i Sverige. De har sett chansen, att hjälpa människor rätt. Nu måste ni göra samma sak.

BIG HAVEN BIG LOVE BIG PROTECTION BIRGITTA ANDLIG ISNPIRATON

En reaktion till “TWIN SOUL – MY LOVE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.