BIG TWIN SOUL – BIG HEAVEN

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvilllingsjal

BIG TWIN SOUL ÄR EN ENERGI som människor inte kan se. Han har energier som andra män inte har. Den energin har en Big Twin soul. 

Jag pratar med min andra twin soul om männen de kan inte födas själv ,och leva med en annan kvinna utan bara med sin twin soul.

Men varför är det så många män på jorden? JA, de är utan tvillingsjälar. MEN KVINNAN KAN FÖDAS ENSAM PÅ JORDEN , och leta sig en man, men det kan inte tvillingsjäl männen göra. Så varför tror ni att jag har levt själv, utan min älskade för vi kan inte det utan vi måste alltid leva ihop när vi möts.

Men varför skriver stora samfund så fel om tvillingsjälarna twin soul undrar jag ,för jag kan inte leva själv på jorden och tvillingsjäl kvinnan stannar hemma. SÄGER BIG PROTECTION, DET FUNGERAR INTE ALLS UTAN MÄNNEN FÖLJER MED NÄR KVINNORNA SKA MED DÅ.

Vet ni varför? Jag måste beskydda henne när hon kommer till jorden. Gud har gett min tvillingsjäl skydd. Och varför kan ni inte förstå ,att tvillingsjälar är endast gjort för att beskyddar varandra hela tiden.

Männen kan inte ta ett annat liv med en annan kvinna ,utan de måste leva med sin tvillingsjäl kvinna. Så varför skriver de ,att jag har andra kvinnor när jag bara älskar en kvinna när jag är på jorden. Jag kan inte ta en annan kvinna utan JAG MÅSTE TA MIN ÄLSKADE NÄR VI MÖTS SÅKLART.  

Nu skriver så många människor fel om tvillingsjälarna och männen med. MÄNNEN MÅSTE HJÄLPA KVINNAN NÄR DE MÖTS, DE MÅSTE FÖRÄNDRA ALLT. 

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är new-outlaw-hearts-image.jpg

Nu ska ni veta ,att tvillingsjälar kan endas leva med en enda person, så varför ska nu det spridas så fel om männen, som ger så stor hjälp när de möter tvillingsjäl kvinnan. Men det är bara henne de hjälper såklart. Männen beskyddar henne under hela hennes liv. Tvillingsjäl kvinnan måste ha hjälp, för hon måste arbeta när hon är på jorden. Gud ser till det.

Nu kan jag undra ,hur allt har blivit så fel för folket? Men ni har aldrig mött en äkta tvillingsjäl ,eller hört rätt. Så alla tvillingsjälar, twin soul ,har ett större arbete när de lever tillsammans. Men resan börjar när de öppnar tvillingsjälen, först då får de rensa upp alla problem de har från förra livet. Vi rensar inte varje liv utan bara ett liv. VI LEVER TILLSAMMANS I BIG HEAVEN utan problem för människorna. Men som jorden ser ut måste vi följa med Birgitta nu.

Birgitta har blivit i lurad av andra, eller läst fel på andra sidor att när hon möter tvillingsjälen ,då är det sista livet på jorden.

DET ÄR ETT SKÄMT OCH BIRGITTA TROR DET? NEJ hon har sett att hon fick så fel information från andra, så hon måste tillbaka igen. Birgitta blev lite chockad när hon upptäckte det. Men de Gud behöver, då är hon bäst att ha på jorden. Men Birgitta kan inte se det, utan hon tror att hon är som alla andra människor nu. Men Birgitta måste lära sig att se själv, och sluta lyssna på andra människor.

Vad kan vi hjälpa henne med mer? JAG GER HENNE HEALING NU under hela tiden som jag väntar in min bror nu. Vi är bröder i BIG HEAVEN och då hjälper vi varandra såklart. Men min bror har glömt bort mig genom han fick födas som tvillingsjäl i ett land, som andra ville slippa. Men nu undrar ni ,vem jag är? Den andra tvillingsjälen, som lever och bor i Birgitta. Jag måste leva så ,för att skydda Birgitta hela tiden.

Jag kan inte lämna Birgitta för än min bror kommer. Jag vakar som tvillingsjälar måste göra över henne. Birgitta behöver så stor hjälp nu, för att klara av, att leva rätt nu ,så illa gick det med henne när andra kunde hjälpa till. Men Gud hjälper igen, för vi måste rädda en ljus arbetare. Och jag hjälper henne hela tiden, för att nu ska bli rätt för dem båda två. Som jorden ser ut måste Birgitta ha extra hjälp nu ,men Sverige har kunnat sparka lite på henne, för att sätta igång, men nej nu har vi problem ,som ingen kan förstå nu. Vi ser att ingen vill byta med Birgitta nu. Synd för hela hennes liv håller på att gå i backen nu. Men varför. BIRGITTA HAR BEHÖVT MYCKET BÄTTRE SAMARBETE NU.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-6.png

Nej, ni hade aldrig sett det för hon satt fast när jag dök upp. EN RELATION SOM VAR FEL ATT SITTA FAST I.  Nu har vi ett jättejobb efter detta. Men vi ger inte upp när det gäller Birgitta ,utan hon ska vara kvar nu. Hon har en som väntar nu. Vi måste hjälpa dem båda två nu.

Han bor i ett annat land nu. Hur tar Sverige emot honom som kommer från de landet? Han får träna för att passa in nu ,så landet inte ser problem runt henne. Men som tvillingsjäl vet han allt ,att tvillingsjäl kvinnan måste ha all hjälp nu.

Hur tänker ni nu han som kommer från ett sådant land. Hur ska han kunna hjälpa Birgitta nu?

MÄNNEN MÅSTE HJÄLPA SIN TVILLINGSJÄL KVINNA hela tiden med allt, som ni kan se, en svensk man får gråta för. Men Gud gav Birgitta hjälp ,som ingen kan förstå hur en manlig tvillingsjäl får leva. Tvillings mannen måste alltid hjälpa till nu. Han vet när han möter sin tvillingsjäl kvinna att arbete väntar honom.

Tvillingsjäl kvinnan arbetar hela tiden utan att ge upp, men måste ha hjälp av tvillingsjäl mannen när hon arbetar. Så hur kan ni tänka er nu när ni läser detta? Jag kan förstå att ni har svårt se, om ni lever med en tvillingsjäl man ,och han måste hjälpa er kvinnor ,för kvinnan får arbeta hela livet. Det finns ingen semester att få när de lever som tvillingsjälar utan det är arbete hela livet utan rast och ro. Jag retas lite med er, men ni måste förstå hur tvillingsjälar lever och stöttar varandra hela tiden. VI ÄR 1 NÄR VI ÄR TILLSAMMANS NÄR VI LEVER PÅ JORDEN. Vi är 1 när vi lever hemma ,så varför alla dessa fel vi har hittat nu? Jag förstår att Birgitta blev så förvirrad när hon mötte på oss två.

En förvirring som gjorde henne helt blind när två dök upp. Men jag har inte lämnat henne alls. Jag fick lov av Gud att rensa bort ,så mycket om Birgitta, men nu ville hon säga sanningen igen när nu detta problem dök upp. Ett perfekt tillfälle om, att berätta hela sanningen om tvillingsjälarna. Alla sidor ni går in på ,har inte lärt sig ett dyft om det. Det här är sanningen ,hur vi får leva och bo, och ingen känner till det.

Nu har ni chansen för att förstå det. Birgitta har retat sig på alla sidor, så vi bad Gud igen om lov, att skriva om tvillingsjälarna. Men han har inte sett detta ,för han vill att folks ska sluta upp att titta efter tvillingsjälar. Han ser bara problem om ni tänker så ,utan se efter en kärleks män, som ger så mycket kärlek till er. OCH DET FINNS MÄN OM NI TITTAR EFTER MÄNNEN.  Se bara kärlek när ni möter på en ny man. Sluta tänk på hur han är UTAN BARA KÄNNA PÅ KÄRLEKEN, för de får tvillingsjälar göra. Ni kan ha problem i er relation som alla har. Men glöm bort allt om tvillingsjälar ,för den här gången för i Sverige finns det bara två.

Stanna inte upp ,och lev för att önska sig en tvillingsjäl ,för då blir ni ensam under hela livet.

BIG HAVEN BIG LOVE BIG PROTECTION BIRGITTA ANDLIG ISNPIRATON

En reaktion till “BIG TWIN SOUL – BIG HEAVEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.