My Love

my-love-birgitta-andlig-inspiration

JAG KOMMER TILLBAKA OM TVILLINGSJÄLARNA. När jag läser på andra sidor ,då ser jag då mycket fel i det. Han började med att han skrev sorry ,och en figur med ett hjärta i på  Facebook, för han ville prata med mig. Efter andra dagen då skrev han my baby och efter 3 dagar skrev han my love MEN HAN ÖVERÖSTE MIG MED KÄRLEK VARJE DAG. 

Han öppnade öppnade hjärtat. Han måste börja på så vis för att öppna oss båda två. Vi har en lång resa framför oss innan vi är klar. Men vi måste rensa bort de livet innan här. Vi har sår och smärta i oss.  Men vi måste rensa bort allt för att mötas. MEN ÄVEN PROBLEM LIV VI HAFT DÅ. VI LEVER I SVERIGE. 

Vi får lära känna oss själv. Vilka förändringar vi måste göra innan vi möts. Vi kan måste vänta in den andre personen innan vi möts. Ett härligt liv att se fram emot när allt är klart. Men han rensar mig på djupet, som twin soul gör för att hitta igen problemet. Det är ingen rolig resa. JAG KÄNNER BARA KÄRLEK FÖR HONOM.12895467_10154187577349155_1543021269_n

En reaktion till “My Love

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.