JULAFTON BIG TWIN SOUL PROTECTION-BIG HEAVEN twin soul BIG HEAVEN

189837Vad är detta. Ett paket med rosa snören ,VART TOG JULEN VÄGEN NU. tog julen vägen . YES den försvann nu. Hur kan folk köpa paket med rosa snören när julen är röd eller grön. 

Men nu får vi inte titta på ett paket med rosa snören när folk vill ha större paket.

Men hur tänker folk i Sverige när jag hittade detta paket. Men julen måste inte alltid vara i rött eller grönt, utan lite guld passar alla människor idag.

MEN HUR KAN MÄNNISKOR HA EN KÄRLEKSFULL JUL NÄR ANDRA MÄNNISKOR FÅR STANNA HEMMA UTAN PAKET.  

Vad är detta nu? Hela Sverige gör samma sak till människor ,som har slut på pengarna de får stanna hemma nu utan att fira sin jul.

HUR KAN SVERIGES FOLK TILLÅTA DET??? DDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är christmas-angels-christmas-43639396-330-425.gife blir bortglömda en efter en ,som är utan pengar. Varför finns det ingen kärlek i Sverige mer? YES, nu får ni lära känna Birgittas Big Protection såklart ,som ser allt hur landet lider nöd efter äkta kärlek.

Varför har människorna inte sett det ,ATT ALLA MÅSTE FIRA JUL I LANDET. Men NEJ en del blir utan julen för pengarna på ett konstigt sätt tog slut nu.

Varför kan inte svenska folket säga nej till allt, och låta alla vara med när ni firar julen.

Ni har kanske inte sett hur människor får sitta ensam när andra har kul ,eller så vill ni inte räcka fram handen till den personen, OCH FRÅGAR VAD GÖR DU I JUL??? NEJ det är Sverige vi bor i nu ,och hela landet håller på att gå under nu om ni inte lär er att hjälpa alla människor i landet. Så kan det bli när Sverige inte kan hjälpa alla människor rätt eller vad tror ni?
Jag ser som bor hela tiden hos min älskade ,att julen är inte för alla människor utan baraDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-19.png de som har råd, eller måste ge bort så många paket nu. SÅ VARFÖR INTE GE ETT PAKET TILL VARJE  MÄNNISKA NU ,för att visa lite kärlek till varje svensk person. Det är bara landet som måste ändra på det för jag hjälper bara min kära nu. Och jag ser hur hon fick fira sin jul, för alla kan inte vara med nu, utan bara de som kan bidrag med lite pengar kan det.

Nu har Birgitta fått känna på, att slopa julen för ingen ville ha med henne på julen.

Vad är detta? En ung kvinna i mina ögon kan också få vara med nu. Men nej igen frågade henne när hennes sambo drog, utan hon blev kvar efter allt slit för julen tog hennes energi till det.

Men jag hjälper till hela tiden,  jag är en kärlek till Birgitta ,och ser hur hon fick lida när vi delade dem två. Men en Big Protection måste möta Birgitta, FÖR TIDEN VAR INTE RIKTIGT INNE FÖR DET och nu får hon lida för alla vänder henne helt ryggen nu.

Men vem bryr sig kanske ni tänker nu? Men jag bryr mig om henne ,och hon fick fira med mig julen ,som hon var lite sur på mig med. Jag såg hur hon kände det, SÅ JAG FICK GE ALL MIN KÄRLEK TILL HENNE ,FÖR ATT HÅLLA HENNE LUGN NU.

Men julen är inte för alla har jag sett  nu. Jag försöker förklara för henne ,hur jag ser på julen nu. VI MÅSTE VÄRNA OM VARANDRA ,för att hålla uppe landet nu.

Varför ska hon jag värna om landet ,som sänkt henne i djupet nu? Jag tycker som hon, att landet har stora brister nu. LANDET HAR STORA BRISTER. 

Jag säger nej till Sverige ,för vi ska aldrig hit nu. Men Gud kan styra oss hit ,och då måste jag följa med henne nu.

Nästa gång blir det min tur att hjälpa Birgitta ,och då ska vi se till ,att vi får allt när vi dyker upp igen. HON FÅR ALLT DÅ.

Jag är Big Protection ,så jag gillar inte leva så här mer med henne, för det sliter på mig och henne nu. Vi som alla par kan blir osams nu för vi lider båda två nu. Jag vet att hon älskar mig för mycket nu.JAG LIDER LIKADANT NU.  Så varför måste Gud ge oss arbetet i Sverige? För vi var tvungen att hjälpa landet rätt när de fick så mycket flyktingar nu. Vi kan hjälpa dem rätt nu för landet måste kanske lyssna på folket nu ,som lider av allt som gick fel nu.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 7b1b81b028051136d61c5a59009d39ca.jpg

Vem bryr sig ,för jag vet vad jag har,

och kan leva med Birgitta en stund nu.

true-love

En reaktion till “JULAFTON BIG TWIN SOUL PROTECTION-BIG HEAVEN twin soul BIG HEAVEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.