BIG PROTECTION TWIN SOUL – LOVE- BIG HEAVEN

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvilllingsjal

EN EVIG KÄRLEK SOM MY LOVE HAR. 

Men ingen känner till oss rätt har jag sett nu igen.

Men vad gör det när jag vet allt om My love ,för jag vet allt om oss två.

Så kan hända nu, när alla människor tror sig veta allt om tvillingsjälar, för ingen kan något alls om det.

Det är bara lögner hela vägen har vi sett nu, efter vi kollat upp sidor igen.

Men vad gör det ,för vi vet vad som är rätt nu, för bara vi vet vad som är rätt nu.

Jag kan också hitta på historier, för jag inte vet vad det är. FOLK TAR I TOMMA LUFTEN OCH SEN BLIR DET EN MASSA HISTORIER ,SOM STÄMMER DÅLIGT.

Jag kan skriva ner allt ,som jag gissar mig till ,tills någon ser det.

Men vad gör det FÖR SANNINGEN FINNS HOS OSS TVÅ BIRGITTA OCH MY LOVE.

Varför skriver vi MY LOVE  idag ,NÄR VI KALLAR OSS FÖR BIG PROTECTION .Yes det är Gud som kallar oss för Big Protection ,för han måste ha dem att arbeta därför kallar han oss så.

JAG KALLAR MY LOVE, för jag kallar Birgitta för my love ,så därför kallar jag mig inte twin soul, tvillingsjäl ,FÖR BIG PROTECTION KALLAS ,DET ÄR GUD SOM KALLAR OSS SÅ. 

Men vad gör det ,vad vi kallas för. Det är bara vi som vet vilka vi är när vi föds till jorden utan att känna till oss två, MEN GUD VET VILKA VI ÄR ,för han övervakar oss hela tiden när vi arbetar här ,och vi känner inte till att han övervakar oss alls.

GUD MÅSTE ÖVERVAKA BIG PROTECTION för det är hans arbetare på jorden, så han vet allt om oss, för att vi måste nu rätta till det ,för att hjälpa andra nu. Vi vet vilka vi är utan att ens tänka på ,ATT VI ÄR BIG PROTECTION, PROTECTION.

Hur kommer allt ut på alla sidor nu?

Jag och Birgitta har suttit och tänkt en stund ,hur allt detta skrivande om tvillingsjälar twin soul.

JAG OCH HON SER EN MASSA LÖGNER NU , för ingen har känt till oss.

Nu kommer nästa fråga, hur folk kan tro ,att de har en varsin tvillingsjäl att mötas upp med ,NÄR GUD GAV OSS BARA TVÅ PAR ,och jag och Birgitta är 3.

Hur kommer det sig, att ni skriver så mycket om det, när ni inte vet ett dugg om det.

Vi har kollat på sidor efter sidor ,som hela tiden beskriver fel ,OCH MÄNNISKOR ÄR SÅ SNURRIG NU ,för Birgitta var lika snurrig som dem.

Men Birgitta vill rätta till ,fast vi sa nej till henne.

Men Birgitta tillhör oss ,så kan bestämma själv över detta som skrivs på bloggen.

Vi kan inte styra henne alls nu, när hon ser alla fel ,som människor stöter på när de läser om tvillingsjälar ,twin soul ,och inte ens vet vad det heter. Så vad gör det, säger jag till Birgitta, vi vet vilka vi är, men hon säger NEJ till det, SÅ HON TÄNKER LÄMNA UT ALLT OM TWIN SOUL TVILLINGSJÄLAR NU, för hon har hela paketet i sin hand nu ,om tvillingsjälar, twin soul, och det är endast hon som kan något om tvillingsjälar ,för hon är en själv och jag med.

Vad händer nu när människor börja förstå oss?

VI ÄR SOM VANLIGA MÄNNISKOR SOM KÄNNER ÄKTA KÄRLEK FÖR VARANDRA DÅ  för hennes ex sambo MEN GUD SA, ATT ANDERS KALLAS FÖR PROTECTION kände äkta kärlek för varandra ,och likaså hon gjorde det. Men det är någonting annat än tvillingsjäl kärlek, för de har ett ett stort arbete att utföra på jorden.

DET KAN VARA SÅ BIRGITTAS EXMAN KÄNNER ÄKTA KÄRLEK ,SOM GÖR LIKA ONT SOM EN TVILLINGSJÄL HAR. Vi håller på att jämföra nu med honom och mig och han i England.

Men vad vet han om det som bara gråter ,eller känner äkta kärlek för Birgitta när  Protection dök upp. HAN TOG HENNE DIREKT ,FÖR HON VAR KLAR DÅ när han dök upp. KVINNOR KALLAS FÖR BIG PROTECTION OCH MÄNNEN PROTECTION.

Men vad gör det när allt ska lösas upp nu, för Birgitta och hennes exman ,för Gud valde ut honom, för läka henne under hela hennes liv nu. Han var klar med hennes arbete när han dök upp, men var tvungen att vänta ut han i England nu. DE VAR KLAR.

Det ställer till för honom och mig, för allt ska flyta rätt nu, måste allt ske efter vad Gud ville med Birgitta och honom. HAN HAR PLANEN för henne såklart när han behagar dyka upp nu.

Vad vet ni om det, han som sitter i England och väntar på Birgitta. HAN VET INGET OM OSS ,som måste hjälpa henne nu rätt.

Birgitta har svårigheter efter hon var tvungen, att göra om 1 liv ,och nu hans liv ,som han inte var klar med.

Han har inte gjort klart och hon får vänta in det.

Birgitta blev klar nu efter allt hon fått gå igenom när hon rensade med mig. Men livet kanske har sett ut lite bättre för henne ,om hon fått börja som hon hade tänkt från början nu, men hjälpen kom aldrig till henne, OCH NU SITTER VI I KLÄM och måste hjälpa henne med allt.

Birgitta måste få hjälp med så mycket ,genom att hon var tvungen att gå gamla vägen, för hon tog sitt liv där.

Men ingen vet hur de lider brist nu, FÖR ALLT MÅSTE KLAFFA NU om allt ska bli rätt nu.

VAD GÖR DET OM ALLT INTE KLAFFAR TÄNKER NI.

Jag måste fortsätta leva med Birgitta ,fast hon är min big love, men vad gör det, för kärlek kan alla ge tänker ni, MEN INGEN KAN GE SOM MIG. Att leva med en big love är problem, för alla människor som vill bli älskad på rätt sätt.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 146173.pngNu får Birgitta bli älskad på rätt sätt för hon har mig.

Men ingen förstår hur vi lider nu, för vi måste vänta in han i England nu.

Men vad gör det, när allt är som det ska vara för Birgitta ,FÖR HON FÅR MIN KÄRLEK TÄNKER NI. 

Men vem bryr sig om oss ,för ingen ser mig, för det är bara Birgitta som kan se mig, OCH ANDRA I BIG HEAVEN SER MIG.

DE FÅR PRATA MED MIG VARJE NATT NÄR BIRGITTA SOVER, för jag är orolig för henne nu, när allt bara vänts upp och ner för henne.

Han som hon väntar på MÅSTE FÖRÄNDRAS ,SÅ MYCKET som folk skulle bli förskräckta om ni hörde det.

Det är riktig förändring ,för att leva med Birgitta nu. Hon kan inte acceptera om han börjar bli ,som de folk han kommer ifrån.

HAN MÅSTE VÄNTA IN VARJE DAG, för att Birgitta ska kunna leva med honom nu. Hon har inget val alls nu.

Men vad gör det.

Jag finns hos henne.

MEN VI LEVER INTE ETT NORMALT LIV ALLS. Vi har livet ihop som vi båda älskar så mycket nu.

VI LEVER NÄRA VARANDRA NU ,så ingen kan förstå alls nu. Jag ser henne och känner henne ,för hon fick lite fel i början på vårt möte. Hon Birgitta trodde jag levde inom henne, som är helt omöjligt ,som ni förstå ,för ingen kan leva inom en, hur skulle de se ut, sa jag till henne.

MEN BIRGITTA SÅG HONOM INOM SIG NÄR HON MÖTTE HONOM ,och det är helt rätt. Men leva inom en, hur skulle de se ut ,eller kännas för en människa. Vad fick du det ifrån frågade jag. Jag såg honom, som bor i England inom mig, och nu är du här?

JAG RENSAR ER ,och då måste du se honom inom dig. Men han ser ingenting när han rensar sig ,utan det är bara Birgitta som ser honom. Birgitta tycker det är konstigt, och varför, inte han kan se henne, för han måste hjälpa rensa dem båda då. Han vet inte om det. Yes vilken tur hon hade, för att hon fick bli räddad nu.

Så nu hoppas att ni förstå lite mer om oss, för ingen kan så mycket som Birgitta om det.

Jag har nu försökt rensa bort tvillingsjäl hos Birgitta ,för att vi ska använda de rätta ordet nu ,SÅ MÄNNISKOR SKA SE DET RÄTTA NAMNET BIG PROTECTION.  

MEN VI MÅSTE ÄNDÅ SKRIVA TWIN SOUL OCH TVILLINGSJÄL, SÅ FOLK SKA FÖRSTÅ DET.

BIG HAVEN BIG LOVE BIG PROTECTION BIRGITTA ANDLIG ISNPIRATON

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.