Big Protection – Gamla liv- BIG HEAVEN

birgitta-andlig-inspiration

Jag ska berätta om mitt gamla liv med Birgitta  som alla kan förstå hade stora brister. Men jag lärde mig att se det nu när jag väntar på nästa liv, vilka fel jag gjorde när jag hade det bästa nu. 

Men nu har jag fått sett hur ni pekar ut twin soul som en perfekta man att leva med ,och det får ni glömma bort nu. Han är som er så glöm allt ni ser nu, och jag tänker berätta om mitt liv med my love. MITT GAMLA LIV.

VI BODDE I ENGLAND och hade problem som alla har på den tiden. Jag kunde se att människor inte kunde lära sig skriva rätt ens, men jag bodde med min my love, som jag skällde på alla som inte kunde stava ett enda ord rätt på engelska. Men nu måste jag lära mig engelska men svårt att stava ,men på den tiden gnällde jag på folk som skrev fel då.

SÅ NU FÅR HON IGEN MIN LOVE SOM HAR PROBLEM IDAG ,att stava på engelska och som gör henne lite sur nu.

MIN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN BERÄTTAR FÖR MIG Men vad gör det tänker en del ,som inte kände henne på den tiden ,för Birgitta skulle dö om hon visste om, hur hon lever idag. Jag ser det som en fin läxa till alla människor ,som har svårt att stava på engelska, för engelskan är svår att stava rätt på ,har hon sett nu efter detta liv. Jag retas lite med henne, för hon älskar 40-talet och vill att vi berättar om det. Birgitta tror vi var felfri då ,och bara drömmer sig bort från de liv hon lever idag.

Men vi levde inte som kungar, vi hade det som andra har i England, MEN LITE BÄTTRE SOM VI ALLA ÖNSKAR OSS MER Nu sitter hon i samma situation tror ni, för hon gör om sitt liv, men nej, hon kunde sitt jobb, men hon ville aldrig ge sig när hon såg, att andra hade det svårt, för hon skulle ändå hjälpa till, fast hon hade familj och barn på den tiden.

Nu har hon familj och inga barn hemma när hon mötte på Big Protection, och vad gör hon av sitt liv nu ,när alla barn är utflugna hon sitter och önskar dem tillbaka igen, när barnen ska växa upp, för hur skulle det se ut nu, om vi dök upp när hon hade barnen kvar.

Men den här gången fick vi börja efter barnen vuxit upp ,SÅ HUR GAMMAL VI ÄR NÄR VI MÖTS BIRGITTA. Birgitta var så ung när hon mötte på mig ,och då var jag gammal som gatan, som en del skulle kalla det i Sverige.

Men vad gör det när Protection dyker upp ,EN EVIG KÄRLEK VI LÄNGTAR EFTER ,som aldrig kan ta slut, och nu sitter jag med min kära igen, och ser hur illa det gick för henne.

Men vad gör det, och jag tänker på detta liv ,och i England hade vi stora problem som människor skulle aldrig förstå ,när vi lever som tvillingsjälar som ni kallar det. VI HADE PROBLEM.

Vi hade så stor kärlek till varandra som alla har.

Men vi visste inte att vi var tvillingsjälar Big Protection ,twin soul utan vi levde med äkta kärlek,SOM ALLA GÖR NÄR DE MÖTER PÅ SIN STORA KÄRLEK I LIVET. Och nu undrar ni varför vi skriver om detta gamla liv för er?

Vi var tvungen att gå isär,OCH VI ÖPPNADE VÅRA HJÄRTCHAKRA vi öppnade vårt hjärtchakra ,som ni kallar för tvillingsjäl twin soul ,och vad händer då med oss, som var så kära när vi mötte på varandra.

Vi blev ett stor problem för Birgitta såklart, men hon hade också stora problem ,som ni får aldrig glömma bort ,ATT HON VAR MIN STORA KÄRLEK ,som vände mitt liv upp och ner.

Men vad gör det tänker ni. Ni kan ju lämna varandra för evigt tänker ni, men twin soul som ni kallar oss, kan aldrig lämna varandra utan måste vända tillbaka till varandra igen. EN LÅNG LÄNGTAN EFTER KÄRLEK SOM GJORDE ATT VI GICK TILLBAKA TILL VARANDRA DÅ.

Men vad gör det ,för alla kan hamna i samma kris i livet ,när ni inte kan se varandra rätt ,nu kom vi helt rätt tillslut, när vi hade rensat klart tvillingsjälen twin soul som kallar det. Men vi fick lida så mycket efter det FÖR INGEN VILL GE UPP DEN KÄRLEKEN VI HADE FÖR VARANDRA , nu tänker ni igen, hur vi kunde komma tillbaka igen till varandra.

Det var så enkelt, för vi hade bara bilden framför oss ,OCH DÅ GÅR MAN TILLBAKA TILL DEN MAN VILL LEVA ETT FULLKOMLIGT LIV MED. 

Men vi fick återigen  uppleva kärleken på nytt

för vi hittade tillbaka till varandra igen.

BOK-MED_LJUS

En reaktion till “Big Protection – Gamla liv- BIG HEAVEN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.