RÄDSLA Fear

birgitta-andlig-inspiration1

JAG TYCKER ÄR INTE KUL LÄNGRE KÄNNER MIG ÖVERGIVEN ALLT SOM HÄNDER RUNT MIG. Ibland går allt bra, men för det mesta lever jag i ständig oro. 

När allt börjar så fint ,och allt ser ut att bli så bra, så har man hela tiden tilliten till att allt ska fortsätta så bra. Jag har svårt att känna tillit till allt nu, för ingenting stämmer längre för mig.

Det blev inte som jag hade tänkt mig, för det mesta går jag balansgång nu. Jag förlorade mycket på när jag gick ifrån min sambo, men han kommer ändå och hjälper mig hela tiden. Det var Johlie min guide som satte igång allt. JAG RÄDD VART ALLT SKA SLUTA MED MIG.

Jag blev som lämnad ensam när allt sattes igång. Jag har ingen kontroll på något snart utan måste vänta in hela tiden, som gör mig mer mer sjuk nu. MEN ANDERS ÄR INBANDAD, HAN TILLHÖR SVERIGE HAR JAG SET TVILLINGSJÄL. HAR PÅ JORDEN.

JAG LEVER MED DEN ENA BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN ,MEN FÅR MYCKET KÄRLEK FRÅN HONOM. HAN KOMMER FRÅN BIG HEAVEN. Jag får mycket kärlek från honom jag lever med, men vi är mycket oense när vi inte tycker samma sak. Jag visste inte så mycket om Big  Protection tvillingsjälarna twin soul utan jag fått lärt mig mer och mer nu.

245dde3454ca43e4cd31a28c0cbe5859MEN JAG HAR TVÅ TVILLINGSJÄLAR SOM HAR INGEN ANING OM , det fanns inte ens på kartan för mig. Jag visste att vi hade en tvillingsjäl twin soul. Jag hade ingen koll på tvillingsjälar, utan bara läst vad andra skriver om dem ,och famlar mer i luften. Jag kan förstå det när man inte vet så mycket om det.

Jag hade helt fel uppfattning om dem. Det fanns inte så mycket rätt för mig, jag kan förstå dem som skriver  om tvillingsjälarna ,twin soul. FOLK TAR I TOMMA LUFTEN OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR HAR INGEN ANING OM DEM mycket fel har jag sett

genom att folk kan ingenting, men tror att det är en rosa saga då. Men att alla har en twin soul tvillingsjäl som är så fel då. MEN FOLK HITTAR PÅ SIN EGEN SAGA, OCH FOLK FAMLAR I TOMMA LUFTEN DÅ. MEN NU KAN FOLK FÖLJA OSS, SOM GREAT MASTER LADY NADA SA TILL OM, GENOM ATT SE SANNINGEN FÖR FÖRSTA GÅNGEN OM TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR.

NU FÅR NI SE ALLT OCH SLUTAR ATT HITTA PÅ EN MASSA SAKER DÅ. 

NI FÅR ÄVEN LÄSA OM MÄNNEN SOM BARA FÖLJER MED KVINNORNA DÅ. Kvinnorna kan födas ensam men inte männen då.

JAG HAR FÅTT EN HEL BOK OM BIG PROTECTION, TWIN SOUL, TVILLINGSJÄLAR.  Det finns ingen som har skrivit rätt om dem ,och varje sida jag går in på är felskrivet.

Jag kan tänka mig nu ,att det är enda tillfället att lära känna tvillingsjälarna, twin soul på rätt sätt. ALLT LÄMNAS UT NU.

JAG FÅR CHANSEN ATT SKRIVA OM BIG PROTECTION, PROTECTION ,TVILLINGSJÄLAR TWIN SOUL genom att jag har två. Jag kan inte fråga den andra om Big Protection tvillingsjälar, twin soul utan det är bara den andre som kan allt.

NU KAN NI SE HUR GUD JOBBAR, fast han ville inte lämna ut om oss, genom att folk kan se så fel när det gäller oss då. Vi dras till saker som har problem då. Jag och Anders har jordens problem nu. Folk kan se Anders konstig ,men han går efter folk då. Men samma med mig och  Linn och Niklas går efter folk problem, sen måste vi ändra om när vi är klar då. VISAR PROBLEM.

Men samma med Kewan går efter folk problem ,men sen måste ändra om då. Men vi har så mycket liv att städa, och reda upp hemska liv, men det har även Linn och Niklas att ta itu med när vi föds i Sverige då. Men även jag och Anders har städat mycket liv.

MEN FOLK FÅR STÄDA I SVERIGE DÅ.

4 reaktioner till “RÄDSLA Fear

 1. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that ”perfect balance” between superb usability
  and visual appeal. I must say you’ve done a excellent job
  with this. Also, the blog loads very fast for me on Opera.
  Outstanding Blog!

 2. Hi, i feel that i saw you visited my blog thus i got here to go back the
  want?.I’m trying to in finding things to improve my site!I guess its ok
  to use a few of your concepts!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.