ÄRKEÄNGELN AZRAEL ARCHANGEL AZRAEL ARCH WINGS ,ÄRKE VINGAR

I NATT ROPADE BIRGITTA PÅ MIG ÄRKEÄNGELN AZRAEL när hon fick besök från andra sidan. Det var en kvinna som behövde lite hjälp att komma vidare. HON ÄR EN ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS STOR OCH LÅNG OCH MÄKTIG ÄR AZRAEL. 5 METER LÅNG. 

”Varför ropade Birgitta på mig? Har blivit lämnat eller glömt bort att gå vidare. Hon hade stora bekymmer att föra kvinnan in i ljuset. Hon fick föra en lång dialog med kvinnan. Rädda människor kan vara svårt att övertyga ,att det är bättre på andra sidan. FICK PRATA LÄNGE MED HENNE, OCH SÅ KAN DET BLI NÄR GÅR INTE VIDARE DÅ, SÄGER AZRAEIL.

MEN SA TILL BIRGITTA,  jag kan inte hjälpa alla människor på jorden gå vidare in i ljuset säger Azrael.

”Ibland blir människor kvar ,som har glömt bort ,eller ser inte, hur de kan gå vidare. Alla människor känner mig ,som ärkeängeln Azrael ,SOM FÖR MÄNNISKOR VIDARE IN I LJUSET. Ni kallar dem spöken, och jag kallar dem för människor” säger Azrael.

EN AV MINA STÖRSTA UPPGIFTER ,DET ÄR ATT VAKA ÖVER JORDENS FÖRDÄRV.  Hur hela mänskligheten håller på att köra ner varandra, utan ens se varandra.

”Tycker ni att spelet är över nu? Nej”, säger Azrael.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.