SPEGELN – The mirror

155906IBLAND SPEGLAR VI I ANDRA MÄNNISKOR OCH KOMMER INGEN VART I LIVET ELLER FÅR HJÄLP FRÅN MÄNNISKOR VI SER, vi får signaler, att vi tänker lika dant som  mig. Det kan hjälpa en bit på vägen när man inser att vi är lika som bär.

Hur vi än tänker ,så har vi egna val att göra i livet. Ibland är det jobbigt att göra valen ,för livet blir som jag hade tänkt mig. Val är alltid ett större val vi gör ,och får det att se ut bra på ytan, men i själva verket är vi jätterädda över de val vi gör.

Hur vi tänker inför valet vi gör? Vilka tankar vi har inför valet? Det det viktigaste av allt det är att lyssna till vårt hjärta. Ibland är det så enkelt att lyssna och följa med i tankarna och känslan vi har.

MEN VI MÅSTE VARA SANN MOT OSS SJÄLVA FÖR ATT KÄNNA TILLIT TILL LIVET.  Hur vi än gör ,så handlar det om oss själva hela tiden. Vad andra tycker och ser betyder ingenting ,utan det är vi som ska lyssna till hjärtat.

När vi sitter i jätte stort beslut, då är det viktigt att känna in själv, för att lyssna på andra leder ingen vart i livet. Vad kan de hjälpa dig med? De kan inte hjälpa dig alls utan det är bara du, SOM KAN KÄNNA IN RÄTT VAL I LIVET.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 148947404b779e016fae20cdd193a10d.jpg

Ibland handlar valet om jättestor kärlek som är svår att göra på grund av olika omständigheter fast hjärtat bara ropar JA. Hur vi än tänker och känner ,så är det bara vi själv som kan göra valet rättvist. DET HJÄRTAT KÄNNER KÄNNS ALLTID RÄTT ,hur vi än velar fram och tillbaka fast situationen har sett ut bättre ,så har det varit bättre flyt på allt.

Vi kan inte råda över saker och ting utan bara lyssna till vad hjärtat säger mig nu. Vi hamnar i olika situationer som är svår att ta sig igenom. Vi är inte som alla andra utan vi har funnit något, som är större än vad andra tror sig veta. KÄRLEK FANN JAG UTAN ENS TÄNKA PÅ KÄRLKEN ENS.

Men vi gör val hela tiden som gynnar oss bättre  i livet. Vi vill ha lite kontroll på olika saker för att få livet att fungera bättre. Ibland kan vi inte ens styra över oss själva utan det gäller att bara följa med. Vad är det som gör att vi är likadan som anda människor. VI KAN KÄNNA KÄRLEK SOM ANDRA MÄNNISKOR GÖR. Ibland hittar vi något ,som är svårt att styra bort utan vill bara ha mer av kärleken.

Val är en jättestor process i alla människors liv, för det handlar om andra människor som finns i vår närhet. Men de kan inte välja åt oss utan det är bara vi som kan välja rätt nu.

Vi pratar oftast om processer, för att vi är så rädd då. Vi måste ta oss igenom den processen när vi gör ett rättvist val till oss själva, och vi kan inte lyssna på vad andra tycker och känner. Jag vet vad jag känner i mitt hjärta och det kan ingen ta i från mig. Om folk gillar det? Nej de kan undra eller tänka, men de kan inte göra vårt val. Vi är olika människor på jorden som älskar inte samma sak som vi gör. DET BÄSTA AV ALLT VAR TYST OCH GÖR DITT VALL UTAN ATT FRÅGA NÅGON OM RÅD. VI ÄR OLIKA SOM BÄREN ÄR.

Jag gör mitt val idag eller i morgon, men sluta flytta fram alla beslut ,utan känn bara in rätt val nu. Valet kan kännas som det gynnar mig, eller ,så väntar jag en dag till ,för valet skrämmer mig. DET ÄR BARA DU SOM KAN VÄLJA FRAMTIDEN ,hur framtiden ska se ut för dig. Hur vill du din framtid ska se ut nu? VILL DU DELA DEN MED NÅGON DU ÄLSKAR SÅ DJUPT.  Valet ligger hos dig ,eller hur jag kan se det. Det är alltid tufft med ett större val, för det blir så många människor iblandade i valet.

MEN DITT HJÄRTA SKRIKER JA ,DÅ HANDLAR DET OM DIG SJÄLV. hur du vill att ditt liv ska se ut. Det går inte blanda in andra människor då utan det är du som måste välja nu. Hjärtat vet sanningen hela tiden, utan att vi ens behöver vara ,så rädd inför valet. Hur ska framtiden se ut ,för dig? Vill vi dela den med någon vi älskar? I slutet så ser vi vad som är bäst att göra. DET ÄR ATT FÖLA KÄRLEKEN SÅKLART Vi tänker inte alls vad andra tycker tänker utan vi lyssnar till kärleken.

Jag vet att kärleken segar i alla lägen nu.

Min upplevelse med min tvillingsjäl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.