VÄNTAN – ÄRKEÄNGELN HOPE-THE WAITING – THE ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR HOPE -THE ARCHANGEL

 JAG PRATAR MED ÄRKEÄNGELN HOPE. 286154JAG ÄR TRÖTT ATT VÄNTA IN VI SKRIVER TILLSAMMANS MED HOPE.  VAD HON SÄGER TILL MIG. HOPE ÄR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR MÄRKTIG OCH STOR 5 METER LÅNG.

När hon pratar då kan det bli lite prat text mellan oss. Ibland orkar jag inte vända den eller fixa till det när det blir långa stycken. Det händer oftast med ärkeänglarna. När ärkeänglar, great master och Gud jag bara skriver efter de säger. 

Ärkeängeln Hope hjälper mig att svara på det:

”Vi kan gå tillbaka i tiden Birgitta när du öppnade ditt hjärta mot din tvillingsjäl Protection”, säger Hope.

Vi har pratats vid mycket om att släppa all kontroll nu.

”När människor sitter fast i olika problem ,då får de oftast större problem innan de löst det. En tvillingsjäl kan inte välja en annan kvinna eller man sedan de öppnat upp mot varandra. NU HANDLAR DET OM VÄNTAN. Mannen kan bara leva med sin tvillingsjäl, för de måste känna äkta kärlek när de möts” ,säger hope.

”VAD HÄNDER NU FRÅGAR HOPE?” ”Det finns en del problem att komma loss som Birgitta inte ser. Det värsta av allt de måste vänta in varandra. Det har varit enklare om de valt samma land att födas i, men det är Gud som styr över det. Hon sitter med 2 tvillingsjälar, som ställer till stora problem” säger Hope.

”Men när de hjälper varandra rätt, då flyter allt enkelt. Han har inte gjort det så enkelt för Birgitta när han dök upp. HAN HAR STANNAT FÖR LÄNGE HOS HENNE. Båda har svåra problem när de snart ska lämna varandra. Hon faller enkelt in med den andre tvillingsjälen ,som ger så mycket kärlek hela tiden. Birgitta får healing ,och allt hon älskar så han kan stanna längre. Han vill ge allt till sin älskade”, säger Hope.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är big-haven-big-love-big-protection-birgitta-andlig-isnpiraton.png”Men Birgitta har inte varit vaken eller uppmärksam på honom ,genom att hon förstod inte vem som var vem av dem. Hon visste inte att hon hade 2 tvillingsjälar ,för hon hade läst om 1 tvillingsjäl. HON SÅG ALDRIG FALLGROPARNA NÄR HAN DÖK UPP HOS HENNE. Nu har de bekymmer ,genom att han gömde undan henne för honom i England. Birgitta var inte vaken alls, FAST GREAT MASTER LADY NADA SKREV OM PROBLEMET. Vi fick inte säga något till henne tills hon var klar när de rens på djupet” ,säger Hope. 

”Nu får Birgitta vänta in när han stökade till det för henne. HAN ÄR SVARTSJUK SOM ALLA TVILLINGSJÄLAR ÄR. HAN VAKAR ÖVER HENNE.  HAN ANSER ÄGA HENNE. Ni kanske har förstått att Birgitta har problem när ni läser hennes inlägg från honom. Hon blev avstängd från allt när han dök upp” ,säger Hope.

birgitta-andlig-inspiration1”HAN MÅSTE GE BIRGITTA HEALING OCH KÄRLEK SÄGER HOPE,” säger Hope

”Ni fick lov att följa tvillingsjälarna Protection för det är ett ämne ni alla dyker på. De har ett annat mål än vad andra par har. De arbetar som par i många liv, för Gud ser till att Birgitta får med sig dem när hon ska arbeta. De ville bara dela med sig till alla som stött på ämnet om tvillingsjälar. Han Big twin soul Protection har delat med sig till er om honom. Han är tvillingsjäl och kan allt om dem. NU KAN NI LÄSA GENOM ATT BIRGITTA HAR TVÅ TVILLINGSJÄLAR”,SÄGER HOPE. 

”DET ÄR ENDAST HÄR NI KAN LÄSA SANNINGEN OM BIG TWIN SOUL. BIG PROTECTION. PROTECTION, SÄGER ÄRKEÄNGELN HOPE ÄR EN ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR Hon berättar sanningen ,som jag ser problem själv att lösa mig från problem. 

 ”Jag ser inte några bekymmer när allt är klart nu” säger hope, ärke vingar, arch wings. 

Ärkeängeln Hope

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.