HEM LJUVA HEM -Home Sweet Home Hem ljuva hem

421829ALLA MÄNNISKOR ÖNSKAR SIG ETT HEM OCH NU TÄNKER JAG TILLBAKA PÅ MIG SJÄLV. Eller måste ha ett hem. Men av olika orsaker ,så kan vi hamna utanför för ramarna  vi vill helst av allt bo bra. Jag tror att alla människor tänker så.

JAG FLYTTADE FEL ,SÅ JAG BÖRJAR MÅ DÅLIGT AV PLATSEN DROG NER MIG VAR MÖRK ENERGI, satt fast tills jag kommer vidare. Jag minns att jag gick runt och tittade på alla hus och lägenheter, men passade så dåligt. Jag kommer hem ,och känner att allt är bara skit nu. Jag har svårt hitta en bostad. Jag minns mycket väl när jag tittade på alla hyreshus ,som satt så tätt intill. Men vill slippa bo ,så nära andra då.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är guardian-angel.jpgMEN EN DAG ÖPPNAS ALLT FÖR MIG TAR MIG VIDARE. Jag fick erbjudande från Akelius att titta på en lägenhet, men jag fick inte se lägenheten innan har betalt in hyran nya lägenheten.

Den var helt nyrenoverad från topp till tå. Vi såg att vi fick ta en 2:a ,fast vi helst av allt ville TA TRE RUM OCH KÖK EN 3:A. Jag tänkte på mina barn och barnbarn hela tiden.

Jag ville ha ett extra rum där jag sitter och skriver även om jag hade min lokal. När vi kom in +,så fanns det knappt något kök att sätta alla saker i ,VI KÄNDE OSS BLÅST PÅ LÄGENHETEN LURAD. Jag var så arg på Akelius när jag såg köket hade fixat  ,så fel åt oss. Jag såg min yngsta dotter skulle aldrig få plats där med sina saker, hon har en 2:a själv.

Men min guide Johlie varnade mig hela tiden ,för att ta tvåan. Men jag lyssnade inte ett dyft på henne. Hon frågade varje gång ,vart jag skulle sätta sakerna mitt porslin eller andra prylar. JAG MÅSTE BYGGA OM MITT KÖK. JAG GAV UPP NÄR HON VISAR PORSLIN ÄNDRA OM LÄGENHETEN. JAG HAR FÖR MYCKET PORSLIN OCH SAKER. TRE RUM OCH KÖK PASSAR TILL. 

Men hjälpen kom ändå till mig och Anders, för Akelius rättade till allt för mig och honom. Vi skulle åkt på alla dubbla hyrorna ,som vi hade svårt att betala då. Vi skulle åkt på 3:an och 2:an vi flyttade ifrån. MEN RÄTTAR TILL FÖR OSS VI FLYTTAR VIDARE TILL EN UNDERBAR LÄGENHET. 

Men Akelius var snäll  ,och frågade om vi kunde vänta på en annan lägenhet  3:a. Den stod klar hela tiden för oss, men vi var rädd att ta lägenheten. Den kostade mycket mer för den var lika nyrenoverad som den vi såg.

De höll 3:an i en månad till oss. Vi åkte inte på dubbla hyror utan de kunde enkelt fixa bort lägenheterna till andra människor. VI FLYTTAR VIDARE, MEN GAV ALDRIG TILLBAKA PENGAR FRÅN 2 RUM OCH KÖK. VI ÅKER PÅ DUBBLA HYROR OCH LOKALEN.

JAG KÄNDE TACKSAMHET I KROPPEN ,SÅ JAG BÖRJAR GRÅTA NÄR JAG STÅR INNE HOS AKELIUS  KONTORET KÄNDE TACKSAMHET EFTER MIN JOBBIGA TID FLYTTEN ATT JAG LANDAR EN DAG RÄTT. Jag kände tacksamhet mot henne som arbetar där. Det föll stora stenar från mina axlar den gången.

Det som var intressant jag har aldrig tänkt mig de området utan bara gatan stämde för mig. Jag gick och tittade på olika hus utan att se husen. Jag tänkte jag vill bo lugnt och fridfullt och inte så mycket folk ,som ser in till oss. Jag tänkte ofta jag får leta mig tillbaka till landet eller utanför stan.  MEN JAG LANDAR I GLÄDJE ,GENOM ATT LÄGENHETEN VAR RÄTT FÖR OSS. NÄRA TILL STAN GÅNGAVSTÅND TILL STAN. LÄTT FÖR MIG ATT LEVA OCH BO SÅ.

Men jag fick allt för ingen kan se in till mig, jag kan gå enkelt ner till stan utan ta färdmedel ,för jag hade tänkt mig utanför stan. Huset ligger så bra till för det har ingen insyn alls fast det är en massa hus runt mig. Jag går in på gården då känner jag bara frid när jag är på väg hem.

JAG FICK ALLT ATT STÄMMA NÄR KLEV INANFÖR DÖRREN ,DÅ VAR JAG HEMMA.  MEN LANDAR PERFEKT LÄGENHET SOM HAR SETT UT SJÄLV. JAG VET ATT JAG SÖKER BÄST SJÄLV, DÅ BLIR PERFKET FÖR MIG.

2vb0ff9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.