2017 – ETTANS ÅR 1 – The year of one. 1 YEAR

ettans-ar-2017-birgitta-andlig-inspirationJAG TÄNKER SKRIVA OM ETTANS ÅR 1 Hur jag ser på ettans år.  Sverige gjorde en djupdykning i 9:ans år. Varför gjorde Sverige en djupdykning i nians år? Vi kan se efter alla felen de gjorde i 8:ans år. Pengarna bara for mellan fingrarna på dem som styrde landet. Det blev kontentan av 8:ans år som bara rasade mer och mer.

neon-number-0-82093-10JAG HAR LÄRT MIG OM SIFFRAN ÅTTA , vi måste försöka hålla balansen ,så vi faller inte och blir utfattig på det. Om vi tittar på åttan, hur den ser ut: 2 nollor HAR JAG LÄRT MIG SE FRÅN GREAT MASTER LADY NADA 00000000000, så kan det se ut om vi håller inte balansen i åttan. Nu föll Sverige rejält på åttans år ,så det bara skrek om det.  Det som är intressant det fanns inget stopp någonstans utan vi bara fortsatte och föll. Det är kontentan hur Sverige ser ut idag.

neon-number-0-82093-11MEN SÅ KOMMER 9:ANS ÅR, där vi måste nu grunna och tänka. Vad var det som hände? Varför hände detta i vårt land????Alla frågetecken hos folk ,som litade blint på sin regering. De lyssnade blint på sin regering. Nu fick hela regeringen gå igenom alla problem. De måste se över i nians år allt som har hänt. Varför vi föll på allt när vi ska hjälpa människor rätt???? I nians år fick de börja reda upp allt ,för att få till en bättre ekonomi i landet. Hur har samarbetet sett ut??? Jag ser att de föll på dåligt samarbete. Vad som är rätt eller fel? De vet hela tiden hur landet ska drivas på rätt sätt.

neon-number-0-82093-3MEN VI STÅR INFÖR 1:ÅR.Vilka chanser har vi att börja om på nytt? För i ettans år har vi städat bort allt från nians år, eller från andra åren som gått. Vi måste se framåt i ettans år ,för att inte göra om samma sak ,eller vara oberoende vad andra tycker och tänker. Jag älskar när människor kan säga NEJ till allt som är fel. Jag ser hur hela regeringen har accepterat allt ,så hela landet faller på det.

JAG HOPPAS PÅ NYSTART FÖR HELA SVERGIE NU LANDETS EKONOMI. Varför landet föll så rejält i åttans år? Det vet alla nu. En nystart som heter duga. Rätt folk vid rodret som kan samarbeta bra nu. Nu har för många hamnat i sandlådan när de vägrar samarbeta med varandra.

JAG VILL ATT NI SER ALLA FALLGROPARNA VI HAR. Det blir ett tufft år för hela världen, men nu tänker jag på Sverige. Jag önskar nu en nystart för hela Sverige nu.

Jag vill att det ska ingå för alla människor som bor i landet. Vi hjälper människor rätt när de söker asyl i landet. FÖR ATT BO I LANDET ,DÅ MÅSTE ALLA ARBETA. Det är för dyrt att bo i landet och leva på en lön. Jag tror att ni förstå det. Det slutar med att de får leva på en lön om de inte hjälper kvinnorna rätt nu. Vi öppnade portarna för landet ,då ska de har samma rättigheter som vi har. Men de måste följa landets lagar såklart. De kan gå till sitt arbete som andra gör. Nu har regeringen problem med att sätta kvinnorna i arbete.

JAG FÖRSTÅR INTE HUR LANDET TÄNKER NU? Jag hoppas att de startar landet bra nu. Men varför är det svårt att hjälpa till???? De går stillatigande och är arg när de ser att landet håller på att förvandlas till kaos nu. De andra sitter och kliar sig i huvudet. Vad ska vi göra av dem? Bygg nya badhus för dem som kommer hit. De kan inte bada med oss eller sätta på sig en baddräkt. De får börja med kläd sim som är ganska jobbigt. Nu tog jag upp lite som landet har problem med. Jag önskade att människorna sa NEJ till allt nu. Tänk på barnen som kommer hit .TAR SEDEN DIT DE KOMMER. Ska de fortsätta med samma sak i  SVERIGE.

Vilken ljusning barnen fick. De ser klasskompisarna går till skolan som vi alltid gjort. Men de känner sig annorlunda ,för de kan aldrig leva som oss. De kan inte söka sig en skola som vi gör. De kan inte ens få leva fritt när ska gå till badhuset. Vad har vi nu serverat för flickorna som kommer hit. Vill ni nu starta om på nytt ,och se till att alla har sina rättigheter i landet. Eller ska vi fortsätta att falla och falla. SÄG NEJ OCH BÖRJA OM NU. Ni vet vilka jag tänker på nu. BURKA OCH SLÖJOR. De måste leva som vi gör, för att få landet att överleva nu.

Det är min syn på allt som ni troligtvis ser alla problem, men tystnaden råder såklart. Nu börjar vi om och hjälper dem rätt. Alla som kommer hit måste arbeta i landet. Vi är ett land med höga hyror, mat och kläder m.m. Ni måste tänka på dem som växer upp nu. De som kommer till landet måste alla arbeta ,för det är svårt att leva på en lön.

Nu börjar vi om och hjälper dem rätt. neon-number-0-82093-3år

146078

5 reaktioner till “2017 – ETTANS ÅR 1 – The year of one. 1 YEAR

 1. I absolutely love your blog.. Very nice colors & theme. Did you develop this web site yourself?

  Please reply back as I’m trying to create my own personal site and want to learn where
  you got this from or just what the theme is named.
  Appreciate it!

  1. Thanks for liking my blog. I do everything with colors and WordPress. KARUNA BLOG THEME. The theme is called that. Can start right away with the blog. But have to check if you like the theme, but may find it tricky or it feels good for you, because WordPress has so many themes to choose from. But can be difficult and easy.

   Birgitta Spiritual Inspiration .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.