Tvillingsjälarnas historia – TWIN SOUL history – BIG PROTECTION

146173

IDAG VAKNAR JAG UPP OCH MÅSTE SKRIVA OM OSS. JAG HAR FÖRSTÅTT ATT INGEN HAR UPPLEVT ELLER VET SOM LEVER MED TVILLINGSJÄL ,TWIN SOUL. Det finns ingen som kan svara på sagan om tvillingsjälarna. De vet inte om de lever med honom eller henne?

De bara lever ett vanligt liv ,eller har de problem som andra par har? För ingen vet det??? De kan kalla sig, för att du är min tvillingsjäl, men vet inte om det??? VEM BRYR SIG OM DET gräver i det igen och igen.

Men jag bryr mig som ni säkert sett. Jag kan inte släppa det som händer mig, för jag lever med två tvillingsjälar. Den andra vet inte ett dyft om det, att han är min tvillingsjäl eller Protection, men det vet han som jag lever med. Det är enda chansen ni får att lära känna tvillingsjälarna historia ,vad som är sanningen eller falskt. ÄR HAN BIG LOVE SOM ALLA PRATAR OM??

Javisst är vi BIG LOVE tills vi öppnar tvillingsjälen eller hjärtat som den andra tvillingsjälen vill rätta till för mig.

Vi kan leva tillsammans i flera år, tills vi måste börja arbeta som den andra tvillingsjälen kallar det. DÅ KAN VI FÅ STORA PROBLEM VI LÄMNA VARANDRA. Vi måste börja arbeta rätt då. Men vi hade tur, att vi öppnade nu, så vi slapp ett mindre problem. Vi har börjat rensat ut så mycket problem

Det som är intressant, att vi alltid måste vända tillbaka även om vi får problem i relationen. Men problemet uppstår när vi öppnar hjärtat för varandra, för vi måste börja arbeta.

Hur kan ni då känna igen tecknen om ni lever med en tvillingsjäl? Vi kan inte vara utan varandra utan känner hela tiden att vi måste vända tillbaka. För mannen är det extra jobbigt för han kan bara välja en kvinna. Han känner att han måste välja en kvinna där han känner äkta kärlek. Han måste då leva med sin tvillingsjäl, han kan inte ens tänka bort henne sedan han öppnat sitt hjärta. Det är lika med mig nu ,jag kan inte ens tänka bort honom, för han finns när jag vaknar. Han finns med mig hela dagen, så jag kan inte vända tillbaka till min ex sambo eller någon annan man. Det är helt omöjligt att leva med en annan kvinna eller man.

Jag har det mycket enklare tills jag öppnar mitt hjärta och möter på min tvillingsjäl. Men när jag öppnat det , då är det kört för mig med. Jag kan inte vända tillbaka till min exman eller välja en annan man, för jag vill bara leva med min tvillingsjäl.

Jag har barn och barnbarn med 2 andra män. Jag kan leva med andra män tills jag möter på min tvillingsjäl. När jag möter på min tvillingsjäl, då är det dags att börja arbeta. Vi ska arbeta tillsammans och igen kan hindra oss  ,eller sätter upp hinder mellan oss ,för vi är  ämnade att leva ihop. Jag har det mycket enklare än tvillingsjäl mannen när jag kommer till jorden. Men han kan bara välja en person och vänta ut mig. För tvillingsjäl mannen vägrar då leva med någon annan kvinna utan bara med mig. DE ÄR SKAPT SÅ.

my-love-birgitta-andlig-inspirationNär han hittar igen mig, då startade resan med mig som vände upp och ner på allt för mig. VI BÖRJAR ÖPPNA HJÄRTAT NÄR VI MÖTS PÅ FACEBOOK ,genom att han skrev SORRY och ett hjärta med en figur i.  

 HAN VAR INTRESSERAD ATT PRATA MED MIG  efter två dagar ,då kallade han mig my baby efter 3 dagar ,my love sen fortsatte han att överösa mig med kärlek. 

Han kände äkta kärlek när han såg min bild på Facebook. Det är alltid mannen som måste börja ta den kontakten när det är dags för oss. Han kände själv när han måste börja ta kontakt med mig.

Det spelar ingen roll att jag levde med en man när han dök upp, då var det dags för mig att lämna honom jag levde med.

Men jag kände varje gång jag pratade med honom – glädje och kärlek. Jag kände själv glädje i kroppen som jag aldrig känt förut. Jag kände kärlek när jag började öppna mitt hjärta mot honom. Men glädjen den var så stor varje gång vi pratades vid. Jag kände även hur kärleken växte med mig. Jag kände i hela kroppen bara glädje när jag satt och väntade på att han skrev eller pratade med mig.

När tvillingsjälarna möts, då känner vi glädje för varandra. Men han kände kärlek och glädje för han fick börja med mig. Den energin som blir är olidlig att motstå, för vi vill ha mer och mer av det. VI GLÖMMER BORT TID OCH RUM OCH VILL MÖTA VARANDRA. Vi är skapta för att arbeta ihop, då måste vi känna äkta kärlek för att hitta igen varandra.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-16.png

Jag fick problem med mina närmaste, men jag kan inte sluta tänka på honom. De vet att han är mitt mål och min framtid, för vi är skapta för att arbeta ihop. Jag kan inte tänka på vad andra tycker om oss ,utan min signal var att möta min Twin soul ,Tvillingsjäl. DET VAR INTE SÅ POPPLÄRT NÄR DE SÅG DET. 

Vi kan inte tänka på vad folk tycker om oss. När vi är skapta för en sak ,då kan vi inte ens tänka alls utan bara mötas.

blogg-hade

En reaktion till “Tvillingsjälarnas historia – TWIN SOUL history – BIG PROTECTION

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.