BIG LOVE

love-birgitta-andlig-inspirationJAG SITTER HELA TIDEN OCH TÄNKER PÅ DET SOM HAR HÄNT MIG. För allt började så fint , som alla kan se eller känt det. Allt flöt som det skulle tills det uppstod problem på problem. Jag vet inte om det är mitt fel eller hans fel , för båda bor långt bort. De säger att jag har problem, för han är så ung, men kärleken kan skrämma mig och vill rusa bort från allt. Nu känner jag bara kärlek för honom. Tvillingsjälar kan ha åldersskillnad, men vi känner bara äkta kärlek.

Men allt har blivit skrämmande på många sätt för mig ,för jag vet varken ut eller in när vi lever så långt ifrån varandra. Jag känner bara dragningskraften från honom, men allt har varit mycket enklare om vi mötts i Sverige. Jag ger biljetten till honom. Vi har svårt att vänta in och känner skilsmässa så länge. Jag kan inte jämföra det med någon annan relation jag mött på ,för den glädjen han gav mig var helt enorm när vi träffa varandra på Facebook. MEN ALLT HAR VARIT MYCKET ENKLARE HAN ÅKER TILL SVERIGE PÅ EN GÅNG. MEN TRÄFFAS SOM VANLIGT FOLK GÖR. Men Facebook är ingen hit för mig ens.

Jag kände glädje hela tiden ,så jag fixade mitt arbete mycket bättre då. Nu vill jag ingenting längre. Det finns inget som är kul längre när vi måste vänta in varandra. Nu skriver jag från mig, som är tvillingsjäls kvinna allt ä r bara botten hela tiden. Jag blir sjuk av väntan och det har jag aldrig upplevt förut. ENKLARE VI MÖTS I SVERGIE SOM VANLIGT FOLK GÖR.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 0f0a481884fcb189f1411a9614fee7c3.jpgMEN FÖRKLARAR VARFÖR VI MÅR DÅLIGT VI HAR ÖPPNAT HJÄRTAT, och då mår vi dåligt hela tiden tills vi möts på riktigt. Har vi bott i samma land har det varit mycket enklare på många vis.

JAG FRÅGAR MIG FLERA GÅNGER VARÖR VI MÅSTE LEVA SÅ HÄR NÄR VI MÖTER BIG LOVE? Det är klart att det är bättre ,att han och jag började på en gång rensade ut och öppnade hjärtat.

Det är bra på ett sätt, så vi slipper öppna hjärtat efter 2 till 5 år ,eller mer för att börja arbeta rätt. DE HAR STÄLLT TILL KAOS FÖR MIG SOM VILL LEVA LUGN OCH RO.  Jag tror han skulle känna samma sak som jag känner det. Vi är inte så lättsam som jag sett nu. Vi tvillingsjäls kvinnorna är inte så lätt att leva med ,eller så säger de bara så. Jag har hört att jag är enklare nu att leva med ,genom att jag har öppnat mig mer mot andevärlden och Big haven. Jag har bara hört om mig själv som ni har läst om mig.

Nu ska det bli väldigt intressant att se när jag möter på honom ,eller hur jag är att leva med. Vi får se när vi möts, för han är också väldigt snäll. Vi har många likheter fast han kommer från ett annat land ,för vi har samma plan.

Nu tänkte jag bara skriva om kärleken jag känner till honom, men det blev bara klagosången när jag provar på ,ATT SKRIVA OM KÄRLEK SOM GÖR BARA ONT NU. Jag blir bara mer gnälligare på allt nu.

tvillingsjalarnas-aterforening-birgitta-andlig-inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.