BALANS- Balance

balans-birgitta-andlig-inspirationJAG GILLAR HELA TIDEN ATT HA BALANS I MITT LIV. De vill att jag ska berätta om tvillingsjäls kvinnan. Vi är inte den mjukaste kvinnan har jag hört. Jag har aldrig sett det. Men genom att jag föddes med öppen kanal, så har jag fått utvecklat mig mer. Jag började efter min yngsta dotter att utveckla mig. JAG BÖRJADE LÄRA KÄNNA GUIDER SKRIVA FRÅN. GICK EN HELGKURS. MEDIUM VILL JAG BLI.

Det hjälpte mig mycket ,genom att jag kom i kontakt med ärkeänglarna och great master. SOM KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR OCH GREAT MASTER. MEN ÄR LÅNG OCH STOR ÄRKE VINGAR, ARCH WINGS 5 METER LÅNG. MÄKTIG OCH STOR. Men har lärt mig om dem har gått den vägen MÖTA Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-9.pngGREAT MASTER OCH ARCH WINGS KAN SE DEM. 

Jag har levt så många liv med stängd kanal, nu ville de pröva på att jag föddes med öppen kanal. Det är mannen som är den lugnaste av oss två. Jag har trott tvärt om, men  har sett att det är mannen som är lugn. MEN HÖRT FÖDS LUGN. DET BEROR PÅ VILKET LAND VI LEVER I.

Jag kan gå tillbaka i det här livet ,då ser jag förändringar när jag började utveckla mig andligt. JAG HITTAR INTRESSEN ATT UTVECKLA MIG. 

Men jag har alltid gett så mycket kärlek till mina barn. Jag har alltid hållit koll på barnen ,tills de klarar sig själv. JAG KAN VISA KÄRLEK PÅ MÅNGA OLIKA SÄTT.

Jag har alltid haft mitt hem öppet för mina barn och barnbarn, men vill att de klarar sig själv. BARNEN KLARAR SIG HELA VÄGEN SKOLOR OCH ARBETE. De har sagt att det är bättre för mig att ha döttrar än söner, för de kanske stannade hemma för länge. Jag hade även lätt att bjuda in andras barn om de behövde lite hjälp.

Jag ser att jag har lätt att prata med män. Det har med att jag är tvillingsjäls kvinna. Men för mig är det bättre att ha döttrar, för de växer upp snabbt har de sagt. När killar har problem kan prata med dem. Kan prata lätt med mig. KAN BLI SOM EN MAMMA FÖR DEM. JAG HJÄLPER TJEJER MED.

Jag har sett hur 40-talet såg ut när jag hade barn med honom. Vi båda gav så mycket kärlek till barnet vi fick. VI ÖVERÖSTE BARNEN MED KÄRLEK.

Det är svårt att se det själv när de berättar hur jag är som kvinna. Det är stor skillnad på tvillingsjäls kvinnan och mannen – för kvinnorna är mer besvärliga än männen. Vilken tur jag önskade mig en snäll man. JAG ÖNSKAR MIG LUGN FIN MAN VID MIN SIDA.

JDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är image-7.pngag har sett när vi öppnar hjärtat ,att vi kan börja dra till oss mer män än vanligt , FÖR VI ÖPPNAR BIG LOVE ENERGIN. Men vi drar till oss män, för vi väntar bara på en man. Vi kvinnor kan ha andra män innan vi möter på twin soul , sen är det kört för då finns det bara en man för oss. Killarna har svårt att titta efter andra kvinnor. Men finns bara en kvinna för dem.

Vi har även haft liv utan PROTECTION och levt med en annan man. Men nu är det slut på det , för jag måste ta med mig dem nu. IBLAND MÅSTE TILL JORDEN ,och då handlar det om annat, som jag måste stanna en stund.

Vi får se när vi möts, men jag kände på en gång att han var så lugn.

Jag får upp en bild av mig själv att jag önskade närhet och kärlek hela livet. Jag har gett mina barn så mycket kärlek, så jag kan förstå det nu. Jag vet lite vem jag är. KÄRLEK OCH GLÄDJE ÖNSKAR JAG MIG. TRYGGHET.

Jag har fått skrivit själv nu fast jag gillar mer när ärkeänglarna och great master är här och skriver med mig.  MEN GREAT MASTER OCH ÄRKEÄNGLARNA ,ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR KOMMER TILLBAKA OCH SKRIVER MED MIG. De vill att jag ska berätta – vilka känslor jag går igenom. Ni kan mer förstå när vi har öppnat upp hjärtat vad som händer med oss. Det är inte så enkelt när vi har öppnat upp hjärtat.

Bloggen Tvillingsjäl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.