Balans

balans-birgitta-andlig-inspirationJag gillar hela tiden att ha balans i mitt liv. De vill att jag ska berätta om tvillingsjäls kvinnan. Vi är inte den mjukaste kvinnan har jag hört. Jag har aldrig sett det. Men genom att jag föddes med öppen kanal så har jag fått utvecklat mig mer. Jag började efter min yngsta dotter att utveckla mig. Det hjälpte mig mycket genom att jag kom i kontakt med ärkeänglarna och great master.

Jag har levt så många liv med stängd kanal, nu ville de pröva på att jag föddes med öppen kanal. Det är mannen som är den lugnaste av oss två. Jag har trott tvärt om, men nu har sett att det är mannen som är snäll.

Jag kan gå tillbaka i det här livet då ser jag förändringar när jag började utveckla mig andligt. Men jag har alltid gett så mycket kärlek till mina barn. Jag har alltid hållit koll på barnen tills de klarar sig själv. Jag kan visa kärlek på många olika sätt. Jag har alltid haft mitt hem öppet för mina barn och barnbarn, men vill att de klarar sig själv. De har klarat sig själv hela vägen. De har sagt att det är bättre för mig att ha döttrar än söner för de kanske stannade hemma för länge. Jag hade även lätt att bjuda in andras barn om de behövde lite hjälp.

Jag ser att jag har lätt att prata med män. Det har med att jag är tvillingsjäls kvinna. Men för mig är det bättre ha döttrar för de växer upp snabbt har de sagt.

Jag har sett hur 40-talet såg ut när jag hade barn med honom. Vi båda gav så mycket kärlek till barnet vi fick. Vi överöste barnet med kärlek.

Det är svårt att se det själv när de berättar hur jag är som kvinna. Det är stor skillnad på tvillingsjäls kvinnan och mannen – för kvinnorna är mer besvärliga än männen. Vilken tur jag önskade mig en snäll man.

Jag har sett när vi öppnar hjärtat att vi kan börja dra till oss mer män än vanligt för vi öppnar big love energin. Men det sämsta är att de män vi drar till oss ska sluta lita på oss för vi väntar bara på en  man. Vi kvinnor kan ha andra män innan vi möter på twin soul sen är det kört för då finns det bara en man för oss.

Vi har även haft liv utan PROTECTION och levt med en annan man. Men nu är det slut på det för jag måste ta med  mig dem nu.

Vi får se när vi möts, men jag kände på en gång att han var så snäll.

Jag får upp en bild av mig själv att jag önskade närhet och kärlek hela livet. Jag har gett mina barn så mycket kärlek så jag kan förstå det nu. Jag vet lite vem jag är.

Jag har fått skrivit själv nu fast jag gillar mer när ärkeänglarna och great master är här och skriver med mig. Men de kommer snart tillbaka och skriver ner med mig. De vill att jag ska berätta – vilka känslor jag går igenom. Ni kan mer förstå när vi har öppnat upp hjärtat vad som händer med oss. Det är inte så enkelt när vi har öppnat upp hjärtat.

Bloggen Tvillingsjäl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.