BIG PROTECTION TWIN SOUL – skilsmässa – BIG HEAVEN-BIG PROTECTION TWIN SOUL – divorce

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvilllingsjal

Birgitta my love nu har tiden gått ut för dig och mig att leva ihop.

ETT BREV TILL MIG FRÅN BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN. Jag älskar den här tiden ,det är mitt bästa liv att få så mycket kärlek som jag aldrig upplevt förut då. DET ÄR BARA KÄRLEK FRÅN MY LOVE. JAG FÅR ETT EGET BREV FRÅN MIN ÄLSKLING. MEN ÄR MITT BREV ,SÅ KAN KOMMA IHÅG SAKER DÅ. ÄLSKAR ALLT MED HAN.

Men vad gör det när du kommer hem ,så får du lika mycket kärlek som nu.

Birgitta my big love du är min i nästa liv om jorden står sig så bra nu.

Men du vet hur Gud den mannen har styrt ,så mycket över oss två ,nu så nu ska vi styra nästa liv ihop.

Men vad gör det om jorden inte orkar vara kvar vi lever tillsammans som vi alltid gjort my love.

Jag kan inte stanna kvar hos dig, för du är klar med allt som vi kommer överens om, men vad gör det för jag kikar ner på dig ibland, för att se hur det går för dig.

Kan vi förstå varandra på samma sätt när vi möts i nästa liv? En fantastisk kvinna du har varit ,att leva med och vilken kärlek du gett mig my love.

Men tiden är ute för oss två och jag måste resa hem och bara vänta hem dig nu och jag hoppas att tiden går fort nu my love.

Tiden kan gå så fort när du har kul med din Protection som är väntad att komma snart.

Men vad gör det för allt är som han önskade sig innan han föddes till jorden, att få allt han bad om ,och nu sitter han bara och väntar på det.

Men vad gör det om ni undrade vad han önskade för han ville ha det bra med henne utan att fastna i onödiga saker ,som människor inte kan förstå för han har sin kvinna klar snart ,som vi pratade om innan han föddes där.

Men vad gör det my love vi syns när du kommer hem och jag hoppas du är glad åt allt jag nu kommer ge dig innan du möter på din big love.

Jag vet att du är glad att möta på din big love.

Men det är svårt när saker och ting måste väntas in för Sverige är ett land som borde lära sig om människor nu som har det svårt nu.

Men vad gör det för jag räddade min älskade såklart ,för du går först av alla människor på jorden nu. Du får allt nu som vi kommer överens om.

Men trust kan ses på många olika saker när vi har med oss att göra, för jag måste vänta på Gud som är sen som vanligt ,för han vill se hur Sverige hjälper Birgitta rätt nu.

Men vad gör det för ingen kan hjälpa Birgitta rätt, för han kan själv som alla skulle säga till henne när hon kliver ut genom dörren nu.

Men vad gör det My love ,du är bäst på allt om inte människor ser det då är de dum ,så de kan glömma bort att titta åt ditt håll utan titta åt ett håll där ni får sämre hjälp.

Men vad gör det, för du är bäst på allt my love, ingen är som du min stora stjärna nu ,för du kommer aldrig glömma bort tiden med mig.

Men vad gör det för folk att se när henne tårar bara flödar för mig när hon upplever sig utelämnad av hela Sverige bara ,för att vänta in den andre Protection som nu behagar komma nu. Han fick vänta för vi var inte klar med Birgitta ,och då blir det stora problem med den mannen när han har glömt bort vad vi lovade honom.

Men vad gör det ,för han kommer få en stor chock eller vad vi kan kalla det, men vi lyssnade på honom och henne ,så vi gjorde som han bad om för vi kunde inte sätta honom i klister ,för att födas i ett sådant land som Kurdistan, ,så vi lovade allt för honom medan han sitter och väntar på sin my love nu.

Men vad gör det att han får reda på allt för nu lämnar vi ut lite fakta ,för att få slut på allt som Birgitta har gått igenom nu utan att ens få rätt hjälp i landet.

Men vad gör det för hon vet vem hon är ,och vill gärna inte skryta om det för hon går med huvudet ner i backen när ni möter på henne för hon vill inte upptäckas alls ,utan leva med sig själv och nu stöter hon på folk, som inte ens ser vem hon är happy Birgitta my love.

Men vad gör det att du glöms bort ett tag för andra människor för hon vill bara vara ifred hela tiden, för att inte skina för mycket nu.

Men du har skinit för mig och du kommer skina för andra människor som ni kommer snart att upptäcka snart.

Men jag hoppas du blir lycklig nu över all hjälp vi gav dig, för att leva ett fullkomligt liv med honom du väntar på.

Jag är inte svartsjuk hela tiden ,som hon nu fått för sig utan jag har vakat henne så hon inte går under i Sverige nu. Jag är svartsjuk på hennes liv ,för att få leva med henne  nu skulle gjort mig jätteglad nu.

Men vi önskar oss ett riktigt liv ,för att leva på riktigt nu har du fått levt såhär med mig ,som gjort oss sårbara på många olika sätt för jag suttit och väntat på den andre mannen så har jag måste vaktat dig hela tiden för att klara av det.

Men vad gör det my love hoppas du förstår nu att vi kan inte leva ihop för det skulle ställa till problem för dig ,och den andre protection för jag är så svartsjuk att leva såhär då gör jag bara dumma saker för er två så ,nu måste jag snart lämna dig my love ,för att ge dig allt du bad om nu för att leva ett fulltaligt liv med honom då kan du inte ha två twin soul på vardera sida vilken romantiskt par skulle ni se och vilka bråk skulle ni se för jag tog henne och han tog henne tillbaka för båda äger henne. Det går inte leva med två twin soul protection för det skulle verkligen skada henne eller honom och mig så 1 får räcka att leva med nu.

Jag måste gå vidare min kära jag kommer vänta in dig och möta dig när du kommer hem till oss.

Men nu får du leva kvar för att fortsätta arbeta som du är gjort för så du får inte dö eller komma hem nu utan stanna kvar nu för att möta dina barn och barnbarn som vi har ställt till för mycket för.

Men vad gör det för hennes döttrar kan inte styra över oss när vi dyker upp då är det arbete eller healing, som väntar Birgitta och nu tog vi hand om henne så länge för att få all hjälp hon måste ha så hon höll på att gå illa för henne.

Men vad gör det för jag vaktar henne hela tiden så hon inte kunde gå ut ens som fick lite problem att förklara sig hela tiden fast hon överlevde med sin big love tills vi är klar till nästa big love för vi visste vad vi gjorde hela tiden men hon var rädd för hon såg inte någon förändring allt runt sig.

Men jag såg förändringar hos dig my love för du började ha trust till mig som kan ställa till eller stöka till för jag beskyddade dig hela tiden och då fick jag ljuga ibland när hon var på väg nerför i sin känsla som kan vara svårt att se när jag ser henne hela tiden.

Men vad gör det att ljuga om jag måste ljuga för dig för du måste då rädda dig hela tiden från allt du har kunnat råkat ut för. Nu har vi fått börjat om varje dag med trust för att hon måste ha trust till mig nu och de som hjälper henne som ni sett. Jag gillar att skriva långa meningar med my love för att underlätta för er som läser hennes blogg.

My love älskar att skriva med mig som hade hoppas på att samarbeta med mig men vi kan inte leva under samma tak snart så hon får skriva med ärkeänglar och great master och Gud som kommer tillbaka när han har tid att skriva med Birgitta annars så får great master skriva med henne och hon älskar ärkeänglarna som kommer hela tiden till henne för de har en förkärlek till Birgitta har jag sett, så hon blir inte ensam alls om hon tror det för ärkeänglarna är så pigg på att dyka upp när hon är lite låg eller sur på oss så kommer de och tröstar henne hela tiden har jag sett ,så vad gör det för nu kan du sitta och prata med ärkeängeln Hope hela natten utan jag stör dig ens för du känner att du vill prata mer med henne och då är jag där och blir svartsjuk på er två.

Men vad gör det för Hope vet hur vi är så hon väntar in oss tills allt är klart nu så Birgitta och Hope kan prata av sig igen. Hon kan verkligen störa mig Hope när jag vill vara ensam med my love men vad ni kan undra vilka kompisar har Birgitta som bara pratar med ärkeänglar och great master som hela tiden styr upp för henne.

Men vad gör det för jag är hemma snart och då kommer alla tillbaka till henne så hon kan umgås med den hon vill umgås med.

Men vi ska aldrig glömma bort den tiden vi haft för det är den bästa tid jag har haft med dig my love att leva såhär det är bara ett med varandra och kärlek som kommer från en högre värld som ni alla har upptäckt nu, men att födas på jorden då blir vi inte samma allas som nu och det kanske vi glömt bort när vi möts i nästa liv det är synd att glömma bort detta fantastiska liv levt med varandra och det hjälpte mig genom att du kunde prata med mig telepatisk hela tiden när jag dök upp.

Ibland har vi krockat i kanalen genom att vi  har bara en kanal. Vi har även sett att Birgitta har krockat med kanalen när Gud och great master och ärkeänglarna dök upp, för hon har bara en kanal att prata igenom ,så jag hoppas att jag lämnar tillbaka kanalen nu, så hon får prata fritt med dem ,så vi inte krockar på samma sätt ,och det upptäcktes för ett tag sedan när Gud sade till mig ,att nu måste vi göra något åt kanalen, men jag tog över allt när vi började prata, och nu lämnar jag tillbaka min och hennes kanal nu ,så de kan prata fritt utan att krocka hela tiden med mig och hennes kanal, och vi har bara en kanal att prata med ,och kan inte öppna en ny kanal bara för dem.

Men jag vet vem hon är så nu kan ni kanske räkna ut vem damen är nu för jag vet och de vet så tystnade håller på att gå åt faners för henne nu.

Men vad gör det my love jag ger dig allt ,men du får då arbeta med oss nu. Jag ger kärlek som vi är skapta för att ge när jag lever såhär och jag ger kärlek när vi möts hemma igen så du får även kärlek där utan att känna dig oälskad alls nu för du har sett att vi älskar och skyddar dig när vi upptäckte hur du levde nu.

Men vad gör det för du måste ha all hjälp nu genom att du får nu arbeta igen min älskade så vad gör det när du är klar med allt då kommer du hem med din andra Protection för då har ni gjort klart allt som vi kom överens om nu.

Men vad gör det när du vet att detta var oundvikligt genom att leva såhär med varandra men det har dragit ut på tiden för dig och mig och vi kan undra varför han måste dra ut på tiden nu igen och igen men jag är lycklig att leva med dig my love tills han är klar med allt och du är klar så ni kan börja arbeta rätt nu som Gud vill se att du gör nu han bryr sig inte så mycket om det som ni tror men han måste hjälpa om det krisar för oss då måste han gå in och hjälpa till för det är han som har protection och ni kallar dem för twin soul och då har han inget val alls utan måste ställa upp fullt ut för att hjälpa till nu fick vi vänta in honom hela tiden för att se vad som hände i Sverige och det gjorde inte hans så glad för han gillar när människor får hjälp och inte ställer till problem för dem.

Jag vet att du klarar av detta liv nu och får leva ett fantastiskt liv ihop med honom du väntar ut nu, men jag vet att det är svårt att glömma bort mig my love för vi har levt så nära för länge nu och saknade kommer vara stor efter mig nu.

Jag vet hur du har känt inför skilsmässan från honom och nu från mig och det kommer göra ont länge my love men den andre BIG PROTECTION  kommer tillbaka till dig för vi är klara nu för att visa upp oss nu. Jag vet att du har önskat att jag stannat kvar nu men så måste jag gå vidare för vi kan inte leva med två twin soul för det skulle bara ställa till krig mellan oss och honom.  Jag kan inte leva såhär my love utan lämnar dig så du kan arbeta vidare med det du är tillsagt att arbeta med om du gillar det det får vi se när du kommer hem till mig om du blir arg på mig för jag ställde till för mycket problem för dig my love.

Jag är färdig med allt nu och skilsmässan oundviklig nu my love så jag går hem nu och möter dig hemma nu så du får lära dig att växa upp ensam utan mig, men du klarar av det my love och jag vet att du kommer bli så lycklig nu efter all hjälp jag gav dig för att leva ett fullkomligt liv med honom och vem bryr sig Birgitta för du måste gå först av alla nu för du måste stanna kvar och arbeta nu.

Jag åker hem som ni kanske skulle se det eller vart kom den där andlig mannen från hennes andra twin soul ,JAG KOMMER FRÅN BIG HEAVEN och kan göra lite som jag vill nu eller så sitter jag bara och tittar på henne som jag hade önskat nu.

Men Gud stänger igen den dörren till mig när vi är klar med allt för han litar inte på mig för jag kan stöka till för henne genom att jag är så svartsjuk så han sa nej hela tiden när hon ville ha mig kvar hos sig nej till allt kan han säga för han litar inte på mig alls när jag lever med henne Gud ser att vi kan stöka till för varandra eller ställer till stora problem för andra människor om hon ska leva med en Big Protection för han är svartsjuk och bara ställer till problem för Birgitta och nu måste jag ge upp allt för att lova att inte ställa till mer för henne. Jag har bara skyddat henne som vi är skapta för vi skyddar varandra såklart för att ingen människa ska förstöra för henne nu. Jag fick stanna för länge som har skadat oss båda nu ,men vad gör det vi fick ett fantastiskt liv tillsammans vi två för en öppen BIG PROTECTION twin soul är väldigt härligt att leva med och nu har sett vad jag kan önska mig till nästa liv, JO EN ÖPPEN BIG PROTECTION TWIN SOUL SKA JAG HA FÖR ATT LEVA ETT  KÄRLEKSFULL LIV MED HENNE NU.

Men vad gör det my love att vi skriver idag för du älskar att skriva med mig och det är det bästa av allt för jag kan skriva vad jag tycker om saker och ting eller hennes tjat om twin soul för hon älskar sanningen hela tiden om twin soul Protection som Gud kallar oss. Birgitta såg chansen nu att skriva från mig genom att jag är en Big twin soul som kan allt om twin soul men hon trodde att jag visste allt men Gud berättar inte för mig om vi har fler twin soul BIG PROTECTION för jag är svartsjuk på det för det går inte fråga mig om det, men jag ser bara oss där vi kommer ifrån vilka som har Big protection.

DET BLEV ETT LÅNGT BREV MY LOVE MEN DU KOMMER FÖRSTÅ NÄR ALLT ÄR KLART NU.  

My Love big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvilllingsjal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.