Underbar början med TWIN SOUL BIG PROTECTION-Wonderful start with TWIN SOUL BIG PROTECTION

borjan-twin-soul-birgitta-andlig-inspirationIDAG KOMMER JAG TILLBAKA OM TWIN SOUL PROTECTION TVILLINGSJÄLARNA. Den här berättelsen handlar om ett annat par som började, så  fint med varandra ,tills det brakade till rejält. Idag skulle de lämnat varandra förgått om det har varit ett vanlig par.

Men jag jämför med  40-talet ,för vi fick problem som de fick, vi lämnade varandra en kort tid samma gjorde de. Nu är de tillbaka igen, men de bröt när de öppnade hjärtat som vi gjorde. Jag har lätt att jämföra med dem.

Jag pratade om 40-talet ,för vi fick problem som de fick, men jag vill inte lämna ut namn eller peka ut dem. Vem kan se att de är tvillingsjälar, inte en ända kan se det.

Jag hade ett vanligt arbete i England och jobbade på en tidning och skrev böcker. Men så andlig var inte jag på den tiden utan hade bara ett arbete som alla måste ha. Ni som läst har hört min andra tvillingsjäls historia.

NU KANSKE NI FÖRSTÅR ATT JAG MÖTER PÅ EN BIG PROTECTION, TWIN SOUL ELLER TVILLINGSJÄLAR som alla kallar oss. Jag arbetar med andevärlden och Big heaven,men det är bara jag som gör det. De andra paret jobbar inte på samma sätt som jag gör.

Det som är intressant, paret jag känner till vet inte om att de är tvillingsjälar bara den ena känner till det.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är do-not-forsake-me-image.jpg

Vad var det som hände nu? DE TÄNKTE GIFTA SIG SÅ UNG. Det är klart att de kan gifta sig, för de känner äkta kärlek för varandra. Tills de öppnade hjärtat ,då brakade till rejält mellan dem. Nu har kvinnorna mer problem än männen har ,och det verkar vara så för oss kvinnor. PLÖTSLIGT HAR VI ALLA PROBLEM NÄR VI ÖPPNAR UPP DET. 

Nu var det ett helt vanligt par som öppnade sig. MEN DE KOMMER FRÅN BIG HEAVEN   ,men ingen kan se vilka de är när de lever på här på jorden.

MEN BLEV BARA EN KORT STUND FRÅN VARANDRA NU ÄR LIKA KÄRA IGEN. 

i-love-you-birgitta-andlig-inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.