BIG PROTECTION TWIN SOUL – BIG HEAVEN

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvilllingsjal

HÄR PRATAR BIG PROTECTION SOM KOMMER FRÅN BIG HEAVEN TILL MIG SOM

Livets lek med tiden har vi aldrig hört ,men vi har lekt och städat gamla sanningar om oss ,som ni fick se från my love, så hur tänker människorna när Birgitta skriver skit om The twin soul, hur tänker ni om oss nu, eller har hon problem med my love, eller hur ser du ,och oss nu ,för love är kärlek för alla människor, har ni hört vi säga, men vad har hänt nu kan alla människor se. HON DUKAR UPP PROBLEM PÅ PROBLEM, SÅ MÄNNISKOR SER NU LOVE ,ELLER BIG LOVE SOM ALLA MÄNNISKOR HAR HÖRT OM. 

Men Big love är så stor ,så folk dör för Big love är stort problem när de börjar gå för sanningen ,är dirty love för min twin soul, har stora problem till trust now .Men vad kan nu ske ,SOM BIRGITTA NU SERVERADE FÖR ER SOM LÄSER BLOGGEN DIRTY LOVE KAN DU SE NU ,men jag har skrivit dirty, om du ser mellan fingrarna, så läser du DIRTY, varje gång jag skriver med Birgitta.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är min-tvillingsjc3a4l-alenton-birgitta-andlig-inspiration.png

Men hon ser inga problem om hon serverar lite Dirty till dig ,för hon har problem ,som du aldrig skulle tro om vi berättade allt för dig, för hon var tvungen att börja gå ,FÖR ATT  ÖPPNA THE TWIN SOUL för att det var tid för det, och nu har hela hennes liv radera ut snart ,bara för en enda sak BIG LOVE.

Men jag älskar Birgitta ,som ni alla förstått och sitter och väntar ut allt nu FÖR TRUST ÄR FÖR ALLA MÄNNISKOR ,SOM KAN FÖRST, hur vi tänker nu ,för leva ett perfekt förhållande ,då måste alla pengar komma in, för att ha en dålig ekonomi kan köra människor i döden om hjälpen stannar av, så hur tänker ni nu OM BIG PROTECTION ,TWN SOUL TVILLINGSJÄL, YES jag förstår nu vilket ramaskri hon fick när vi kom och öppnade henne, för hon kan hamna på gatan, bara för att Big protection ville börja gå, eller arbeta, så fint det heter för svenska folket. Men vad gör det ,ni sitter kanske bra när ni läser hennes blogg, eller så kanske ni undrar varför HON SADE JATILL HONOM när hon såg hur hon hade det, men NEJ finns inte för oss när vi har ett arbete att göra ,så vad kan hon wait now, SOM LÄSER OM THE BIG TWIN SOUL du kan få stora problem if you must beginning go, du kommer springa ,så långt du kan run åter run, för att inte hamna i den situationen såklart, men om Gud vill du börjar jobba, vad tänker du då, run från honom det kan du glömma bort, FÖR ARBETETE MUST BEGINNING NOW ,vad är detta jobb, som jag har glömt bort, eller vad menar du, RUN IGEN, FÖR NU måste vi börja gå rätt, som ni alla hört nu. Men ni som älskar så mycket THE BIG TWIN SOUL. 

JAG HAR SETT HELA SVENSKA FOLEKT HJÄLPER MÄNNISKOR DÖ UT OM INTE RÄTT HJÄLP KOMMER IN ,och nu sitter jag med en av dem ,som måste lämna jorden.

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvilllingsjal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.