JAG MÅSTE HA TRUST -I have to have trust

623568ac0ge74yni_thumb3JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA OM, MEN HITTAR BILDEN SÅG LEDSEN UT SOM JAG ÄR DÅ. Ibland åker man ner i dyngan när man möter på fel person. Jag ser varje gång att jag måste hålla min tunga i styr ,eller rätta till mina fel i livet, och nu hamnade jag i dyngan igen, för jag öppnade munnen lite mer än att vara tyst Birgitta. Nu pratar jag om min exsambo ,som övervakar mig hela tiden, och är både sur och arg på mig ,men vad kan jag göra åt saken nu. HAN TILLHÖR MIG, TVILINGSJÄL TILL NU. PROTECTION. HAN DRAS TILL MIG OCH KOLLAR UPP MIG. Men har ingen aning om det. Men vet att det är så. 

Jag kan inte göra ett skit längre utan bara hänga med nu, men han tror sig veta allt om mig ,eller så vill han bara hjälpa mig rätt nu.

Men han har förmågan att köra ner mig i dyngan han har svårt att tro på mig ,så har det vare länge mellan oss två, men vill han veta något, då är jag bäst på att svara på allt. Jag kan ta kontakt med den jag vill andevärlden ,och får snabba svar han frågade om. JAG KAN LUGNA HAN.

Men har glömt bort för han är arg och ledsen på mig ,SÅ KAN FÖRSTÅ NÄR SAKER OCH TING VI KAN RÅDA ÖVER utan bara ha tillit till livet ,så vill han ändå komma hit och stöka till för mig.

Men jag vet han är rädd och orolig över allt nu, han kan även känna av andevärlden ,och gillar att prata om dem ,eller får kontakt med den han önskar ska komma till honom ,eller får direkt svar han undrar över nu. JAG KAN GE SNABBA SVAR ,JAG RINGER UPP EN LINJE I ANDEVÄRDEN KAN DU SVARA MIG NU? Javisst kan ge snabba svar utan att sitta meditera en hel lång dag ,för att få svar från han önskade sig, då är jag bäst på att svara på nolltid. 

Men han får gärna fråga mig om han vill, för han får alltid snabba svar till svar som han älskar ibland ,och inte såklart, men jag är människa som alla andra och ska leva på mitt jobb ,men har varit dålig på att visa upp mig. JAG GILLAR ENSAMHET, ELLER SKRYTER LITE OM MTT ARBETE ,det är bara min vardag ,och nu undrar han såklart ,vad ska hände med mig såklart.file004

JAG MÅSTE HA TRUST TILL ALLT SÅKLART och visa upp mig mer ,eller vad han tänkts sig. Men jag gillar att gömma mig ibland från allt, och leva och njuta i livet, men folk kan jobba med detta om de vill ,och dela upp tiden eller ställa sig där ute, och säger här är jag. Men jag är inte den personen jag gillar att bara vara jag, och det är svårt för folk att förstå jag sätter mig inte på höga hästar bara för jag kan prata med alla i ANDEVÄRLDEN OCH BIG HEAVEN för de är bara vanliga vänner som alla har.

Men har jag vänner som enkelt kan komma förbi och hälsa på mig. Javisst nu var det ett tag sedan Jesus kommer förbi ,Lady Nada som jag är väldigt god vän med ,men det är bara mina vänner såklart ,som även då Gud dök upp ,då blev allt tyst bland en del personer när man nämnde hans namn ,för han är bara en vän som alla i raden av vänner. Vi kan ha vänner på olika sätt ,och jag valde att jobba med dem ,som en del kan tycka det är konstigt ,att ta in den världen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är b13a56004dbb704d3faca67a4f554e86-archangel-haniel-angel-pictures-2.jpgMEN HAR ÄRKEÄNGLAR som är en av mina finaste vänner som hälsar på mig. Men folk kan se det konstigt ,men så är världen för mig, att mina vänner kommer från Great master OCH GUD OCH ÄRKEÄNGLAR SOM TILLHÖR BIG HEAVEN, som folk kan ha lite svårt ,att se det, har tilltro till andra människor ,eller de pratar med andra människor. Jag bryr mig inte om alls vem människor prata med ,men för mig är det en helt vanlig vardag att prata med dem ,för är vänner som andra vänner vi har på jorden, vi kan sitta och skratta ihop eller bara hjälpas åt så är livet för mig. MEN KALLAS FÖR ARCH WINGS, ÄRKE VINGAR STOR OCH MÄKTIG FLYGER ÖVER JORDEN. 5 METER LÅNG 22 STYCKEN ÄRKE VINGAR DÅ.

Jag känner mig nöjd med livet på många sätt, jag har mina vänner såklart att vända mig till när det krisar för mig.

Nu tänker jag inte på så mycket vilken person jag pratar med ,utan vill de ha hjälp av mig så hjälper jag alla människor ,men får fråga mig om hjälp. Jag är lite dåligt på att visa upp mig ,för jag glömmer bort det, GENOM ATT DET ÄR MIN VARDAG.

JAG FÅR VÄL BÄTTRA MIG PÅ DET ,för det är vanligt att ha vänner ,och jag har mina vänner som jag kan lita på nu. 

2 reaktioner till “JAG MÅSTE HA TRUST -I have to have trust

 1. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate
  to this outstanding blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding
  your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this blog with my Facebook group.
  Chat soon!

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.