ÖVERFLÖD – ABUNDANCE

overflod-birgitta-andlig-inspirationJAG TÄNKER TILLBAKA HUR MITT LIV SETT UT JAG HAR UTVECKLAT MIG. Idag tänker jag på min utvecklingsbana har sett ut. Men för mig har varit ,så krokig, för en del går rakt fram utan att ens tänka sig för.

Men jag är den som alltid tänker mig för, fast det är svårt när saker och ting  blev som jag har tänkt mig. Men visar fel efter vägen, eller har det med mitt dåliga tålamod att göra. Det handlar om att vänta in allt ,för att få det på plats det som jag önskade mig. JAG ÖNSKAR ARBETA SOM JAG GÖR NU  FORTSÄTTA MED DET har önskat hela tiden att få arbeta som jag gör nu. Jag gillar mitt arbete såklart, OCH VI KAN VÄLJA ARBETE I LIVET ,GENOM ATT LYSSNA PÅ VÄGLEDAREN ELLER INTUITIONEN om vi lyssna på inre vägledare, eller lyssnar till intuitionen. Det blir bäst att lyssna själv vart vi hör hemma ,genom att vi är olika människor på jorden. Men hitta arbete som vi hittar bäst.

MEN, SÅ DYKER DET ENA ÄN DET ANDRA PROBLEMET UPP, OCH VAD HÄNDER NU? Har jag lyssnat för dåligt, eller haft dåligt tålamod ,att vänta in för kontroll och tålamod kan ge mig gråa hår problem. Nu har jag lärt känna ärkeänglar ,som hela tiden pratat om tålamod och kärlek ,för ser inget annat än kärlek när de hjälper oss rätt, OCH JAG MÅSTE LÄRA MIG SLÄPPA KONTROLLEN EFTER ALL KUNSKAP FRÅN ÄRKEÄNGLAR OCH GREAT MASTER GETT MIG , men har svårt att släppa kontrollen ,för jag är en kontrollant ut i fingerspetsarna som ni säkert förstått.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 19cb516e5bc7c1f80786df7b1ca4df4f.gif VI LÄR OSS SLÄPPA TAGET SÅKLART ,utan att ens tänka till en ända minut på livet ,eller kan jag lämna över mig helt nu ,utan att ens tänka en negativ tanke igen. Det negativa är som ett gift i mig, för den ena dagen tänker jag bara skit ,eller allt är dåligt.

Tills jag vaknar nästa morgon och känner luften under mina vingar NU KAN JAG FLYGA IGEN, YES vad allt blev bra tillslut, för hur många gånger har det varit så.

Vi kontrollerar och är jätterädd när saker och ting inte stämmer för oss ,utan nu fick jag en bakläxa igen ,eller varför är vi så oroliga hela tiden? KOMMET DET FRÅN BARNDOMEN ELLER VART VI KOMMR IFRÅN.?

IBLAND HAR VI TIDIGARE LIV ATT DRAS MED ,som kan ge oss gråa hår, har vi levt livet ,som påminner om allt nu, eller var det bara en gång ,att nu är det dags att ändra sig, FÖR ATT LEVA ETT GÅTT LIV IGEN.

VI LÄNGTAR EFER ÖVERFLÖD VARJE DAG. Jag går tillbaka på alla saker jag gjort bra, eller dåligt ,eller lärt mig om. JAG KÖR AFFIRMATIONER FÖR ATT LYFTA KÄNSLAN MÅR BRA, FÖR AFFIRMATION MIG VIDARE DIT JAG VILL.

Men varför tar det sådan tid med affirmationen har jag tänkt fel igen? NEJ  AFFIRMATIONEN KAN HJÄLPA DIG BLIR LUGN EN LÄNGRE TID ,när du känner stress inom dig. Vad blev det av det ,jag affirmerade om? Yes nu fick jag bakläxan igen ,för överflöd önskar vi oss alla såklart.

Men kan affirmation hjälpa oss få mer pengar ,eller är det sant att vissa har lätt, att dra till sig pengar ,genom att de hela tiden tänker överflöd. Folk kan enkelt dra till sig arbete, SOM SKAPR ENORMT ÖVERFLÖD. Men det är viktigt ,att säga exakt det vi vill ha ,för annars kan det bara bli 1 krona i kassan. FÖR ORDET ÖVERFLÖD MÅSTE MAN SÄGA RÄTT vi kan få för mycket av det ena än det andra ,om vi säger fel ,talar om vad vi vill ha när vi ber om överflöd. Ni kan få för mycket av det du inte vill ha ,för du sa bara ÖVERFLÖD.

JAG MINNS MYCKET VÄL NÄR ALLT FLÖT EXAKT TILL MIG. TILL OCH MED KAKEL I KÖKET ,VAR EXAT ,men lägenheten var exakt bad om då  ELLER LOKALEN VAR ALLA SAKER EXAT BAD OM DÅ. PLATSEN kan ställa bilar när har kunder ,kurser ,seanser eller grupper, Vi kan faktiskt få allt om vi håller oss ihärdig ,men vi måste tro på saker och ting.

Men ni kan affirmera om en stol du vill ha ,och kan få exakt den du önskade dig. Ibland får vi vänta när det är större ting vi har att göra med, eller så klarar vi inte av högre energin. Vi måste lära oss om kärlek till oss själva ,och bara ge kärlek till oss själva, och bli en liten egoist, men vad gör det om vi lär oss att älska oss själv, för det vill ärkeänglarna att vi gör, att vi sätter ett stort värde på oss själva. SOM ÄR EXTRA VIKTIG ATT VI SÄTTER VÄRDE PÅ OSS SJÄLVA NU.

Men överflöd är för alla människor även för mig, eller er, MEN VI MÅSTE LÄRA OSS  SLUTA TÄNKA ,SÅ MYCKET NEGATIVT HELA TIDEN, för att lyckas med det vi vill  ha. JAG HAR FÅTT TRÄNAT MED GREAT MASTER HÅLLA MIG FOKUSERAD, men nu börjar jag tvivla som alla kan se nu.

Men jag måste lära mig gå tillbaka igen, och skapa min trygghet igen, och tänka lite positivt JAG HAR PROBLEM ATT SE FRAMTIDEN NÄR HAR MED DEM ATT GÖRA DÅ. MEN FÅR HA TRUST SOM DET FINT HETER, jag litar som vanligt på dem.

2zombr9-jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.