ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET -A laugh prolongs life

trakigt-birgitta-andlig-inspirationETT SKRATT FÖR LÄNGER LIVET HAR ALLA HÖRT TALAS OM.

Jag hade jättesvårt för att få fram min egen humor ,men min andra tvillingsjäl lärde mig att skratta och öppna mig mer och mer så vi skrattade hela nätterna igenom tills nu.

Nu är det slut på det för jag får inte skratta alls med honom så nu får jag gå tillbaka in i min egen  bubbla och blir mer och mer arg för varje dag som går ,men vad gör det för ett skratt kan döda en.

NEJ vi får inte skratta åt oss själva ,eller ens dra på munnen ens ,men hur ska jag klara av att leva såhär länge ,som lärde mig skratta igen.

Men han säger ,jag får inte skratta alls det är så fel att skratta med honom ,men varför visade han mig skrattet då, och vi lever som in i varandra hela tiden, och får ens dra på munnen nu.

JAG MÅR SKIT EFTE DET, och nu när jag får skratta lite grann ,som jag har jättesvårt för då blir det ett nej, men varför börja skratta när jag inte ens får dra på munnen? FJANTIGT OCH LÖGLIT KAN INTE SKRATTA RÄTT Jag får till svar ,och då får jag låta bli nu att skratta ens, och vi lever upp i  varandra hela tiden, och vill försöka få dagen att gå, men ett skratt, NEJ GÅR INTE FÖR SIG.

Jag kände att något lossnade hos mig när jag fick skratta och skratta, för vi har samma humor ,men nu är det stopp ,det är fult och fel att skratta ,så nu väntar jag på nästa smäll.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 855b8d487b2cb9c50fa4952d1b011cee-fantasy-art-angels-heavenly-angels.jpg

VI MÄNNISKOR SKRATTAR ÅT OLIKA SAKER, vi drar på flinet då är det fel. Jag gör fel hela tiden nu.

Nu får jag dra täcket över huvudet ,och bara vara sur och allvarlig nu.

Jag bryr mig ens snart, för allt blir värre och värre nu. DET ÄR NEGATIVT ATT SKRATTA DÅ ,utan det är bäst att vara tyst ,och inte le eller dra på munnen, för då blir man tillsagd om det.

Vad gjorde jag för fel nu???? JAG BARA LOG LITE GRANN, men vem bryr sig snart. Jag är van att vara allvarlig ,så nu får jag fortsätta med det.

JAG LÄRDE MIG ATT ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET ,MEN KAN INTE SE DET ,men jag hade nog fel. Jag har lärt mig nu ,så nu hoppas jag på nästa dag ska blir bättre ,och ler lite utan lära mig hålla munnen nu.

Men det är svårt när vi lever såhär för han känner av allt först körs min sambo ut med den första mannen och sedan kom den andre mannen in vilket härligt liv jag fått vill ni byta med mig?  NI SPRING IVÄG  ,SÅ  FORT NI KAN.197271

2 reaktioner till “ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET -A laugh prolongs life

  1. Thanks for liking my blog. I get to write almost every day from GOD, who comes from the BIG HEAVEN. SITS WITH BIG PROTECTION, WHICH COMES FROM BIG HEAVEN. I get up all the time from GOD to post on blog.

   He knows people, and he can see more than we can see. I have a task to hand out from him. He tells the truth about everything he wants to share on the blog. He has the knowledge to share with people. We have the internet and then he can share with people today.

   You get to take from the blog and distribute to people. Allowed to share further. He helps people today.

   Birgitta Spiritual Inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.