BIG PROTECTION TWIN SOUL – Trust – HEAVEN

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvilllingsjal

MIN ÄLSKLING TRUST FÖR DIG, MEN DU GLÖMMER BORT DET FÖR JAG FÅR GE HEALING OCH KÄRLEK SOM MÄNNISKOR HAR SVÅRT ATT FÖRSTÅ NU ,men trust kan alla människor känna ,men gör glädjen och kärleken, när kärlek och glädje är samma som kärlek ,men den här kvinnan har problem som alla kan se nu, för hon gillar att skratta när jag visar mitt Protection som är samma som skratt ,för hon måste le eller skratta för min protection visar det så.

Vad kan hända om hon skrattar eller ler människor ser en farlig person som skrattar men får problem när hon är hos människor som inte förstå det men vad kan glädje och kärlek eller betydelse person göra om de ser henne skratta på fel ställe för jag visar PROTECTION för mitt protection är så ,men människor ser tokig kvinna skratta för mitt Protection är så men I LOVE YOU  henne, men det kan se ut som kvinnan har problem om hon skrattar ,men jag kan inte göra det på samma som hon gillar skratta eller ge farliga bilder av skratt för Gud har sagt till mig att sluta skratta med henne, men hon kan skratta för människor måste skratta för hela livet ser ut så.Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 148947404b779e016fae20cdd193a10d.jpg

MEN KÄRLEKT MÅSTE ALLA MÄNNISKOR HA  ,men hon får vänta som ibland kan börja med problem nu, men Gud ger människor hjälp om han gillar det, men nu måste jag bara vänta och lova skratta lite när hon gillar det, men vi måste skratta om vi älskar den bilden om vi älskar skratt, skratta så du skrattar igen ,men jag måste gilla det samma som hon ,men vi kan skratta så människor dör om de såg vad vi skrattade åt ,men skratta för du gillar det eller sluta skratta, men så kan det hända när det händer för liva med mig ,eller leva med honom, så har jag gett de problem ,för jag tog henne när de började gå för jag såg problem med dig, så varför måste du börja bli arg ,för jag hjälper dig och honom nu ,men det ska börja gå igen ,SÅ VAD KAN HÄNDA KÄRLEK LOVE  ,så varför måste du vara rädd när du vet all hjälp du måste ha .

Men  människorna kan aldrig förstå den hjälp hon måste ha, för de kan börja känna sig rädd om de visste nu all hjälp den kvinnan måste ha ,för att börja gå när vi öppnade hjärtat, så vi måste gå när den här kvinnan började känna BIG LOVE, eller han måste bara vänta, för att ta henne från den man hon levde med ,men PROTECTION måste börja gå och städa och rensa andra liv ni , ,men lögnen är att det måste börja jobba när Birgitta började var klar, men så har det hänt PROBLEM PÅ PROBLEM, men vi måste bara vänta så vad kan hända TRUST SÅKLART, som alla människor har  har sett.

Men vi lär oss efter det för Sweden har problem på många ting, men vi kan aldrig lämna Birgitta i sticket ,för barnen kan aldrig känna trust mer ,för vi måste leva och lära efter Sweden gav problem nu SÅ VAD KAN HÄNDA ,eller kan han som väntar börja bli arg ,eller  tror Birgitta har lämnat honom för, jag måste ta henne när jag såg all fel hon hade,  Men vad kan hända henne nu VÄNTA ,för vi måste få hjälp nu eller så kan livet sluta dumt men Sweden gav oss problem, när människor slutar hjälpa rätt, så vi hoppas på mer för leva perfekt.

Men  nu får jag skydda henne ,för nu ska det börja hända mycket nu ,men vad kan hända stanna upp nu ,MY LOVE FÖR TRUST, eller problem måste ge bättre liv nu, men nu kan livet med my lady tar stopp snart ,men jag gillar allt som jag nu skrev till dig ,men jag vet ni kan känna galen eller vad händer nu, den mannen kan aldrig försvinna ,så vi kan läsa Birgittas blogg rätt, och nu är han tillbaka, men jag gillar så långa meningar ,för ge litet skämt till dig , läser den MEN jag gillar att skämta ,så vad tycker ni som gillar punkter och komman ,och frågetecken i gillar samma som han ,för jag kan läsa om jag gillar att läsa eller skriva själv långa meningar, så nu slutar jag med att säga

HALLO OR GOODBAY TO PEOPLE 

big-protection-twin-soul-birgitta-andlig-inspiration-tvilllingsjal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.